R e k l a m a
R e k l a m a

plac po PKS

Wyświetlanie 15 wpisów - od 46 do 60 (z 70 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • #59190 Odpowiedz
    Ela
    Gość

Żydzi i smierdziele oto wypowiedzi tzw. Polaków patryjotow. Wstyd panowie, wstyd

#59191 Odpowiedz
    10warta
    Gość

@Ted. W pełni popieram. Tego typu „argumenty” są stwierdzeniami, nie zawahajmy się tego tak nazwać, ludzi maluczkich. Smutne.

#59194 Odpowiedz
    O O Beko O o o
    Gość

Nie sa to wpisy Polakow patriotow tylko jakis glupkow! A wracajac do innych komentarzy to ludzie mylicie pojecia polski przedsiebiorca z polskim produktem. Nie chodzi tutaj o to,zeby nie kupowac zagranicznych produktow,bo przeciez w kazdym sklepie jest ich pełno ale o polskie sklepy,nalezace do lokalnych wlascicieli,ktorzy nie maja nic wspolnego z produkcja perfum,pasty do zebow, kosmetykow, art spozywczych,przemyslowych a z ich handlem,sprzedaza! Rossmann tez nic nie produkuje tylko sprzedaje produkty znanych zagranicznych lub polskich marek. Nikt Wam nie broni kupowac w takich sklepach, jest ich duzo w czestochowie,radomsku,belchataowie, w miastach,gdzie kazdy z nas bywa co najmniej raz w tygodniu. Robcie tam zakupy ale nie wpuszczajcie kolejnego obcego na wasz teren,bo zobaczycie,ze jak powstanie taki sklep to w ciagu pol roku padna okoliczne lokalne sklepy a wtedy rossmann nie majac zadnej konkurencji bedzie mogl ustalac sobie takie ceny jakie bedzie chcial a wy bedziecie zagryzac zeby i je kupowac!!!

#59195 Odpowiedz
    xyz
    Gość

a dlaczego jakiś produkt w rosmanie kosztuje np. 19 zł a ja za ten sam produkt w hurtowni płecę 22 zł. to jaką cene ja mam zrobić aby ściągnąć klientów. nie mówcie że nie rządzi żydostwo.

#59196 Odpowiedz
    xyz
    Gość

polak biedny bo głupi i głupi bo biedny taki z was naród

#59197 Odpowiedz
    O O Beko O o o
    Gość

xyz a dlatego ze rossman posiada w PL ponad 1200 sklepów i jak sklada zamowienie to nie na 10 czy 100 sztuk danego produktu tylko na 10 000 szt i wiecej (w skali kraju) i moze liczyc na duze znizki. Dlatego wlasnie ceny niektorych produktow moga byc nizsze niz lokalny przedsiebiorca kupi w hurtowni. Nie wiem jak jest w rossmanie ale czesto w sieciowkach,dyskontach produkt jest robiony pod cene. Tak jest np w Biedronce. Opakowanie niby jest to samo ale sklad jest inny.

#59201 Odpowiedz
    Karol
    Gość

najpierw byliśmy pod okupacją wschodu, a teraz jesteśmy pod okupacją zachodu. przed szkodą jak i po szkodzie polak głupi.

#59202 Odpowiedz
    Magda
    Gość

Taniej niż w Rosmanie jest w Internrcie 🙂 I do tego dostawacdo domu.

#59222 Odpowiedz
    Megi
    Gość

Wie ktos kiedy jest otwarcie tego rosmanna?

#59223 Odpowiedz
    Ala
    Gość

No ja też czekam, bo od 20 kwietnia wszystkie fluidy i podkłady mają być w połowie ceny. Oby zdążyli z tym otwarciem. A co się szykuje po chinczyku nad biedronka. ? Bo tam jakiś towar wczoraj znosili.

#59225 Odpowiedz
    jotos
    Gość

Drugi Chińczyk

#59228 Odpowiedz
    Duo
    Gość

Oni zawsze parami 🙂

#59239 Odpowiedz
    Jan
    Gość

Żydzi i Chińczycy a do tego Niemce! Ratuj się kto może! Proszki i szampony wyklęte!

#59242 Odpowiedz
    gzik
    Gość

Nie za bardzo rozumiem sens wykupywania działki w samym centrum miasta i robienia tam parkingu… Myślałem że może doczekamy się w Pajęcznie ciekawej architektury, a będzie betonowy plac.. Masakra

#59243 Odpowiedz
    Fidel
    Gość

Pajeczno nigdy nie doczeka się ciekawej architektury. Co tu dużo mówić jakie miasto taka architektura 🙂

Wyświetlanie 15 wpisów - od 46 do 60 (z 70 w sumie)
Odpowiedz na: Odpowiedź #59191 w plac po PKS
Twoje informacje: