R e k l a m a
R e k l a m a

Pod Ratuszem

• Ten temat ma 14 odpowiedzi, 1 głos, a ostatnio został zaktualizowany 10 lat temu przez Kryśka.
Wyświetlanie 15 wpisów - od 1 do 15 (z 15 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • #40924 Odpowiedz
    ciekawa
    Gość

Jak oceniacie restauracje Pod Ratuszem ? jedzenie wam smakuje ?
    wchodziłam tam kilka razy ale zawsze przerażał mnie brak jakiekolwiek prywatności przy tych ogromnych stolikach.

#40926 Odpowiedz
    pjowadj
    Gość

na pewno mają dobre frytki, reszty nie próbowałem

#40927 Odpowiedz
    GU
    Gość

A tak troche nie na temat. Pamietacie frytkodajnie na dworcu w Czwie? 🙂

#40929 Odpowiedz
    xyz
    Gość

Obiadki całkiem dobre mają i w sumie jedyny lokal gdzie można wejść piwa się napić. Pizza jak dla mnie bdb mogę polecić. I dobrą kawę z ciepłą szarlotką podają.

#40944 Odpowiedz
    Józek
    Gość

Bardzo dobre miejsce, chyba rzeczywiście jedyne w Pajęcznie gdzie w fajnym otoczeniu można usiąść. Swoje robi po prostu park, fontanna itd.
    Nic tam nie jadłem, nawet frytek 😉

#41193 Odpowiedz
    Jan
    Gość

A na ścianach kinkiety wiszą do góry nogami XD

#41195 Odpowiedz
    zestrzelec
    Gość

u nas w Szczelcach jest lepiej!

#41199 Odpowiedz
    K.
    Gość

Jednak pizza lepsza w Trębaczewie 😉

#41251 Odpowiedz
    xyz
    Gość

W Trebaczewie pizza w tygodniu jest lepsza niż w weekendy 🙂 kiedy wydają masowo

#41252 Odpowiedz
    ciekawska
    Gość

jedzenie takie ale obsluga bardzo kiepska. czeka sie strasznie dlugo i zamawiajac posilek z osoba towarzyszaca jedna osoba zdazy zjesc zanim jedzenie otrzyma druga. to samo z zamawianiem drinkow do posilku czekasz czekasz i sie doczekac nie mozesz. nie czesto tam bywam ale za kazdym razem ta sama sytuacja

#41264 Odpowiedz
    cb
    Gość

czy nikt nie zauważył że tam przydałby się remoncik, albo chociaż porządne sprzątanko

#41287 Odpowiedz
    ciekawska
    Gość

przede wszystkim toalety wymagaja generalnego remontu. okropne sa!! za czasow Koperskich lepiej to wygladalo

#41300 Odpowiedz
    ola
    Gość

Pod Ratuszem niech się lepiej umyją,czysto to tam nie jest

#41433 Odpowiedz
    Gieno
    Gość

Kolejny bezsensowny wpis. klienci niech się myją 🙁

#41952 Odpowiedz
    Kryśka
    Gość

Ale to jest fakt, jeśli chodzi o czystość i porządek to raczej tego tam brakuje. Obrusy z dziurami, plamami, brudne ściany, nie wspomnę o tym, że właścicielka obsługuje klientów w kapciach 😉 toalety błagają o remont. Na pewno miejsce by wiele zyskało gdyby zostało „odświeżone”

Wyświetlanie 15 wpisów - od 1 do 15 (z 15 w sumie)
Odpowiedz na: Odpowiedź #40926 w Pod Ratuszem
Twoje informacje: