R e k l a m a
R e k l a m a

Polacy za kierownicą ( filmik z samochodem EPJ )

Pajęczno Fora Forum mieszkańców powiatu pajęczańskiego Polacy za kierownicą ( filmik z samochodem EPJ )

• Ten temat ma 10 odpowiedzi, 1 głos, a ostatnio został zaktualizowany 10 lat temu przez tomi.
Wyświetlanie 11 wpisów - od 1 do 11 (z 11 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • #42191 Odpowiedz
    powiatowy
    Gość

Na kanale POLACY ZA KIEROWNICĄ odc.22 znalazłem filmik z udziałem samochodu z naszego regionu a mianowicie z rejestracja EPJ. Filmik jest w minucie 0:57 – 1:18. Link poniżej:

#42192 Odpowiedz
    epj
    Gość

Dużo jest takich z powiatu:

#42193 Odpowiedz
    epj
    Gość
    #42212 Odpowiedz
    ooo
    Gość

mistrzowie kierownicy normalnie:)

#42213 Odpowiedz
    wiedzący
    Gość

Wyrwie sie wieśniak z Pajęczna do większego miasta i efekty. Bez obrazy kawki takie są fakty 🙂

#42217 Odpowiedz
    Jaaan
    Gość

Ludzie, rozrozniajcie pojęcia…osoba poruszająca się Samochodem o rejestracji EPJ to nie koniecznie mieszkaniec Pajęczna… Może być to również Baran z Dzialoszyna

#42218 Odpowiedz
    Turkey
    Gość

Tia… Akurat te ćwoki z filmów z miasta (hehe) Pajęczna. Przypadek? Nie sądze!

#42223 Odpowiedz
    ooola
    Gość

podobno mieszkancy pajeczna nie wiedzą jak jezdzic po rondzie i przy sygnalizacji swietlnej ( widac to akurat w tym filmie:) ) Ano jakie miasto tacy kierowcy 🙂

#42226 Odpowiedz
    Jaaan
    Gość

To, że Ty nie potrafisz jeździć po rondzie i przy sygnalizacji, nie znaczy że każdy jest takim samym baranem jak Ty.

#42267 Odpowiedz
    zdzialoszyna
    Gość

ehh pajeczno 🙂

#42276 Odpowiedz
    tomi
    Gość

Pod EPJ mogą również jeździć działoszyńskie barany. Nie wiem o co działosoki tak się obruszyły. A ten „zdzialoszyna” egh, już pominę fakt żenady podczas czytania jego wpisów, to nawet nie potrafi poprawną polszczyzną napisać nazwy swojego miasta w nicku. Przypadek? nie sądzę…

Wyświetlanie 11 wpisów - od 1 do 11 (z 11 w sumie)
Odpowiedz na: Odpowiedź #42267 w Polacy za kierownicą ( filmik z samochodem EPJ )
Twoje informacje: