Pracownicy Urzędu Miasta w Pajęcznie
Pajęczno › Fora › Forum mieszkańców powiatu pajęczańskiego › Pracownicy Urzędu Miasta w Pajęcznie
- Ten temat ma 31 odpowiedzi, 1 głos, a ostatnio został zaktualizowany 8 lat, 7 miesięcy temu przez
obrażony.
-
AutorWpisy
-
Paula
GośćNie o to chodzi…pan Darek jak słusznie zauważyl ze pracownicy MZK i urzędu gminy ciągle narzekają hak bardzo muszą się narobuc. Więc polecam przetwórnie na miesiac , dwa i uwierz ze nabiorą szacunku do swoich poprzednich stanowisk
renia
GośćTak tych z urzędu do przetwórni, jeden dzień by porobili i ……:)
Mateusz
GośćKochani może do przetwórni nie ale osoba, która odpowiada za wizerunek Urządu Miasta i Gminy w Pajecznie powinna zareagować!!! Wesołych Świąt!
włodek
GośćTe TANDEM jak Ci na tej pracy zależy to jest do wzięcia za 2 tys brutto ,przepychanie kanalizacji , czyszczenie osadników kopanie dziur po nocach w celu usunięcia awarii ,a jeszcze praca po nocach wtedy najwięcej awarii więc papiery w zęby i biegiem z podaniem po pracę do której tak wzdychasz
gzik
GośćJak ktoś ma wykształcenie to go przetwórnią nie straszcie. Jak to mówią nie chciało się nosić teczki, trzeba nosić woreczki…
Ale jeżeli oni gdzieś wychodzą w czasie pracy to faktycznie jest skandal. A jak załatwiają sprawy własnych firm to powinna być dyscyplinarka. Bierze pensję godzinową za pracę, jeżeli coś załatwia w tych samych godzinach bez urlopu, to znaczy że okrada Państwo, bo pobiera pensję za czas w którym faktycznie nie wykonuje swoich obowiązków.
SISI
Gośćkazdy ma cos do powiedzenia w tej kwestii i kazdy wie co sie dzieje w urzedach ale …..co nam da takie gadanie hmmmm.
kasia
Gośćdo włodek: jak ta praca po nocach ci nie pasuje, to zrezygnuj z niej i zmień profesje na handel ubezpieczeniami, siedzenie na ujęciu wody i przełączanie przycisku co pare godzin i kasowanie 2 tys za miesiąc, a w międzyczasie wypełnianie ubezpieczeń to super sprawa. Polecam wszystkim tą firmę, bo można prowadzić w pracy własny biznes.
XyZ
GośćKasia, ja bym chętnie poszedł przełączać przycisk co kilka godzin. Gdzie wysłać CV?
włodek
GośćWeź sobie KaśKA dokładnie przeczytaj co napisałem a dopiero pisz puknij się w swoja makówkę główkę To jest oferta dla DANDEMA który tak ubolewa że ktoś pracuje i sobie dorabia a nie podpiera budkę z piwem jeszcze jest posada ELEKTYKA Ogłoszenie w prasie lokalnej
10warta
GośćPytanie brzmi.Jak ważny to przycisk? 😁
XyZ
GośćKażdy kto ma możliwość jakoś sobie dorabia. Chyba, że jest leniem. Nie oszukujmy się, ale w takim urzędzie całej pracy to może ze dwie godziny dziennie by się zebrało.
Olek
GośćWykształcenie średnie, język niemiecki średnio, uprawnienia spawalnicze TUV, praca 6 godzin dziennie i 5 dni w tygodniu (głównie elektrownie w niemczech i norwegi) zjazdy co 2 tygodnie na weekend 15000 na rękę i pełny socjal.
krzyś
GośćOlek nie trzeba zagranice jechać, ja pracuje jako spawacz konstrukcji stalowych koło Częstochowy 8 godzin dziennie i 5 dni w tygodniu, codziennie w domu i też ok 8-9 tyś. na rączkę z pełnym socjalem(moje spawy idą pod rentgen).
XyZ
GośćChwalicie się czy żalicie?
Hgfh
GośćA gdzie informacja o kontroli RIO ?
-
AutorWpisy