Premier przyjedzie do Pajęczna !!!
Pajęczno › Fora › Forum mieszkańców powiatu pajęczańskiego › Premier przyjedzie do Pajęczna !!!
- Temat jest pusty.
-
AutorWpisy
-
Michal
GośćProszę odróżnić nicki Michal i Michał. Jak zawsze nakręcana gowno burza o coś co nikt dokładnie nie wie . Przyjedzie to będzie nie przyjedzie to nie będzie. Tyle narazie wiemy
Wyborca Koalicji
GośćJa tam zagłosuję na PiS w wyborach.
A głosowałem na KO w poprzednich wyborach.Pajęcok
GośćJa na pis nigdy nie zagłosuje. Wstyd by mi było
Wyborca
GośćWstyd to patrzeć w lustro po zagłosowaniu na pachołków Berlina z KOalicji 13 grudnia
Kaska
Gośćpis to złodzieje.
FÜR DOUTCHLAND
GośćKaśka inaczej zaśpiewasz jak ci przyjdzie spłacać KOlosalny przyszłoroczny deficyt budżetowy 289 miliardów
Cóż
GośćJeżeli jest się premierem Polski to po to by reprezentować interesy Polaków a nie obcych. Inaczej należy się zrzec funkcji. Nas zachód nie obchodzi. Żyjemy w Polsce
Jaro
GośćPisiorki się boją rozliczeń, co ukradli trzeba oddać.
Poloniści w strachu…nygusy z PGE też mają strach w oczach?FÜR DOUTCHLAND
GośćChyba nie myślisz że lokaj Junkera reprezentuje interesy Polaków 🤣
Bandzio
GośćPajeczanskie pisiory to mają teraz pelne gacie. Rozliczenia w drodze, robota w pge niepewna a tu jeszcze na Nowogrodzką trzeba kasę dawać. Skończyły się dobre czasy.
Sprawiedliwość
GośćZespół Koalicji Obywatelskiej do spraw rozliczenia PiS występuje do prokuratury o złożenie wniosku do sądu o zabezpieczenie majątkowe na kontach PiS do kwoty ok. 100 milionów złotych na poczet przepadku korzyści z przestępstwa, które bez wątpienia PiS zapłaci z tytułu wyprowadzenia pieniędzy z Funduszu Sprawiedliwości w czasie kampanii w roku 2019.” – poinformował Roman Giertych.
HAHAHAHA
GośćZespół KOalicji Obywatelskiej do spraw rozliczenia PiS…… poinformował Roman Giertych 🤣😂
Kris
GośćNie podoba mi się to, że tak wolno trwa rozliczanie aktualnych i byłych pisowców, przede wszystkim tych działoszyńskich, sulmierzyckich i pajęckich. Jakby ich rozliczyć, to by się uspokoiło na tym forum.
Caryca z pałacu
GośćKlawisz czeka na pajeczanskich pisiorow. To patologia.
Marek kadrowy
GośćKiedy pisowskie sulmierzyckie biuro zatrudnień zostanie rozliczone?
-
AutorWpisy