R e k l a m a
R e k l a m a

Prostest pod gminą w Strzelcach Wielkich.

Pajęczno Fora Forum mieszkańców powiatu pajęczańskiego Prostest pod gminą w Strzelcach Wielkich.

Wyświetlanie 15 wpisów - od 226 do 240 (z 286 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • #68650 Odpowiedz
    Lindsay
    Gość

Moim zdaniem jest o NIEBO lepiej, niż kiedy to Pan K. był wójtem. Cała jego rodzina zalęgła się w ośrodku zdrowia. Tego już nikt nie widział? W szkołach nie było środków czystości, teren targowiska został oddany GS po kolesiowsku. Trochę czasu zajęło Jednakowi naprawienie tego bałaganu- koło szkoły piękne boiska, w szkole porządek, pozostawienie 1 języka obcego było również decyzją rodziców. Która gmina może się pochwalić zajęciami pozalekcyjnymi? Za Jednaka rozwinęła się grupa mażoretek.
    Więc plujcie jadem, ale w innym kierunku, najlepiej pod wiatr, to se oczy wybijecie. Bo ja na przykład jestem zadowolona z zaistniałych zmian.

#68651 Odpowiedz
    Lindsay
    Gość

I zastanawia mnie kto takie durnoty tu pisze? Co się zmieniło wraz z wójtem? może osp jest mniej wynoszone na piedestał? gorzałka w remizach nie jest refundowana? Bo fundusze zostały lepiej zagospodarowane. Czyżby szanowni strażacy (wśród nie pseudoRADNI- każdy wie o kogo chodzi) z rodzinami gasili pożary na forum?

#68653 Odpowiedz
    Pirat
    Gość

Lindsay ja nie jestem zwolennikiem ani poprzedniego Wójta ani obecnie sprawojacego władze. Oceniając Twoja wypowiedz jako zupełnie postronna osoba uwazam, ze takie słodzenie mogła zastosować tylko osoba z bardzo bliskiego środowiska obecnego włodarza albo on sam. Rozmawiam trochę z ludźmi i nie spotkałem się z tak pozytywnymi opiniami, czego potwierdzeniem będzie wynik kolejnych wyborów.

#68654 Odpowiedz
    Boot
    Gość

Kwi kwi kwiczą młodzi gniewni z UG. Już nie długo bo jesienią po wyborach nie będzie już można furek pod gminą parkować. Może tam zrobi się targowisko?

#68655 Odpowiedz
    obserwator
    Gość

Dla mnie bardzo ważny test dla obecnego wójta, to targowisko, oraz teren na którym się znajdowało, ciekawe czy poradzi sobie z załatwieniem tej sprawy.
    Chociaż jak wynika z przebiegu tej sesji, to mógł to zrobić już dawno.

#68656 Odpowiedz
    Pirat
    Gość

Targowisko z zupełnie innych względów zostało przeniesione w inne miejsce u to decyzja radnych jak i wójta

#68657 Odpowiedz
    Zoja
    Gość

Lindsay ty się strażaków nie czepiaj, wiecej szacunku bo oprócz tego, że to są tacy sami ludzie jak ty, mają rodziny, pracę, marzenia i zmartwienia to jeszcze są gotowi narażać swoje zdrowie a nawet życie żeby pomagać i ratować innych. Przyklad miałaś niedawno w Strzelcach przy wypadku tira. Ale widać, że jesteś zapatrzona w obecnego wójta i tak jak on nie potrafisz uszanować pracy strażaków bo kto jak nie on prawie potrącił strażaka podczas tej akcji bo musiał przejechać samochodem do pracy mimo, że ruch był wstrzymany. Daleko miał żeby się przejść, a poza tym jako prezesowi gminnemu osp to nawet nie przystoi takie zachowanie.

#68658 Odpowiedz
    andrzej
    Gość

cooooo? potracil strazaka?

#68659 Odpowiedz
    Gitara
    Gość

Tez cos słyszałem, ze był wstrzymany ruch a Wójt się wpierniczyl

#68660 Odpowiedz
    inka
    Gość

Ktos jest w stanie to potwierdzic? Z ktorej jednostki byl to strazak? Moze sa tutaj przedstawiciele osp zeby sie wypowiedzieli

#68662 Odpowiedz
    Wiedzaca
    Gość

Mażoretki rozwinęły się za Jednaka? W tym temacie może pochwalić się co najwyżej olaniem sprawy orkiestry (która stała się ruiną). Wszelkie zasługi należą się prowadzącej grupy tanecznej, za wszystkim stoi p. Daria, a nie wójt.

#68663 Odpowiedz
    Adrian
    Gość

Jeśli wójt zrobi nowa droge miedzy wistka a siedlcami zagłosuje na niego

#68664 Odpowiedz
    Strażak
    Gość

Podczas wypadku tira ze złomem w Strzelcach Wielkich ,do kierowania ruchem zostali wyznaczeni strażacy z Marzęcic. Były to osoby które posiadają stosowne przeszkolenie.
    Kierowali oni ruchem wahadłowo porozumiewając się drogą radiową.
    Wszyscy kierowcy stosowali się do poleceń kierujących ruchem bez zastrzeżeń,
    nawet przejeżdżający radiowóz policyjny zatrzymał się i czekał aż kierujący ruchem
    strażak da znak że można jechać.
    Wszystko było ok. dopóki nie pojawił się PAN WÓJT JEDAK , który na wyraźny znak STOP, przy użyciu lizaka, kierującego ruchem strażaka, nie dostosował się do wydawanych poleceń, jechał prosto w stronę kierującego ruchem uderzając lusterkiem w lizak który
    strażak trzymał w ręce.
    Odpowiedzcie co sądzicie o takim zachowaniu naszego PANA wójta.

#68665 Odpowiedz
    Adrian
    Gość

wolno wojewodzie co nie tobie smrodzie

#68666 Odpowiedz
    Zibi
    Gość

Trzeba było bez skrupułów zastosować procedury i ukarać zarozumialca.

Wyświetlanie 15 wpisów - od 226 do 240 (z 286 w sumie)
Odpowiedz na: Odpowiedź #68665 w Prostest pod gminą w Strzelcach Wielkich.
Twoje informacje: