R e k l a m a
R e k l a m a

Protest przeciwko łamaniu zasad demokracji

Pajęczno Fora Forum mieszkańców powiatu pajęczańskiego Protest przeciwko łamaniu zasad demokracji

• Ten temat ma 102 odpowiedzi, 1 głos, a ostatnio został zaktualizowany 8 lat temu przez Pełesel.
Wyświetlanie 15 wpisów - od 16 do 30 (z 103 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • #64022 Odpowiedz
    PAJ19
    Gość

O tym zdecydowałby sąd, ale ich już nie ma 🙂 Ale Patriota na bank byłby niewinny 😉
    W małych miasteczkach nie odpowiada mi ten element klimatu który odpowiada za ksenofobizm i brak otwartości np. Wyjedziesz gdzieś to przekonasz się o czym piszę. I te protesty są tez przeciwko temu 🙂
    Nigdy nie byłem na marszu KOD, nie wiem.

#64025 Odpowiedz
    avik
    Gość

RTD.Nie przenoś glupich zachowań z Warszawy na nasze podwórko,

#64028 Odpowiedz
    państwo teorii
    Gość

Zapewne RTD myśli że tutaj znajdzie jakiś jeleni którzy będą z nim protestować zresztą skoro już niema sądów to rób co chcesz nikt cię nie skaże

#64029 Odpowiedz
    radca
    Gość

Paj19 jedź do muzułmanów w Pakistanie tam są otwarci i tolerancyjni po co się męczysz w tej ksenofobicznej Polsce

#64032 Odpowiedz
    Obrona demokracji
    Gość

Państwo PiS przez kilka lat stworzyło tzw. hejterów i teraz ich widać praktycznie na wszystkich portalach
    Dzisiejsza opozycja zachłyśnięta demokracją i przez to osłabiona musi nauczyć się walczyć też z wykorzystaniem internetu czy innych środków masowego przekazu
    To trochę potrwa
    Kto mieczem wojuje od miecza ginie, szkoda tylko że walczymy sami ze sobą w dobie cywilizacji

#64038 Odpowiedz
    Jan
    Gość

Czy PiSowcy kiedyś zrozumieją, że patologia poprzedniej władzy w żaden sposób nie uzasadnia patologii, która się dzieje teraz? I to, że dzięki ich krótkowzrocznym pomysłom każda kolejna władza będzie mogła robić co chce? Teraz jest po waszemu więc się cieszycie, choć nie za bardzo rozumiecie co się dzieje i że to w dalszej perspektywie godzi również w waszą wolność. Zdajecie sobie sprawę, że kiedyś może rządzić skrajna lewica, a wy właśnie daliście kolejnym rządom możliwość robienia co im się podoba?
    Czy którykolwiek zwolennik PiSu potrafiłby wymienić jakieś wady swojej partii? Ja miałem zastrzeżenia do każdej partii, na którą głosowałem, bo nigdy nie jest idealnie, polska polityka to w całości bagno. Ale większość wyborców PiSu nie zna się na polityce, oni są fanatykami, którzy nauczyli się tylko na pamięć (niezaprzeczalnych) win PO i tylko na tych emocjach powstały ich preferencje. Pisałem już o tym wielokrotnie, Jarosław złowił was na wędkę 500+, nienawiści do PO, UE, a ponieważ człowiek naiwny i bezkrytyczny nie za bardzo zna się na czymkolwiek, więc bijecie brawo na wszelkie działania polityczne władzy nie wiedząc o co chodzi, ale skoro nasi nie lubią PO i uchodźców to automatycznie muszą mieć rację we wszystkim.
    Szanuję twoje poglądy jeśli potrafisz konstruktywnie porozmawiać o polityce, argumentować i widzieć problem z kilku stron, bez względu na to, jakiej partii jesteś wyborcą.
    Nie szanuję cię, jeśli jedyne co potrafisz to obrzucać błotem przeciwników i nie masz za grosz refleksji i krytycznego spojrzenia, bez względu na to czy jesteś ż PiSu czy z KODu. Nie szanuję, bo jesteś zaślepionym pieniaczem i nie rozumiesz polityki, a jedynie fanatycznie kibicujesz swoim.

#64039 Odpowiedz
    Ania
    Gość

Wstawi ktoś filmik jak Lech Wałęsa mędrzec Europy nakazuje pałować protestujących którzy podnoszą rękę na demokratycznie wybrany rząd?
    Tego rządu nie trzeba szanować?

HI-PO_KRY_CI

#64040 Odpowiedz
    Kasandra
    Gość

Gdy pisowcy czują zagrożenie, wzmaga się ich aktywność w sieci. Plotą w kółko te same bzdury.Lekko nie będzie. Przyjdzie wam się ujawnić.A wtedy- wstyd na kilka pokoleń. Będą tak wam ubliżać, jak wy dzisiaj dzieciom „komuchów”, zdrajców, SB-ków, UB-ków i co tam jeszcze chcecie.

#64041 Odpowiedz
    państwo teoretyczne
    Gość

Aniu z miłą chęcią spełnię twoją prośbę https://www.youtube.com/watch?v=SR-8qa0vIkU

Natomiast co do ciebie Kasandro to twoje towarzystwo z partii już się ujawniło ze swoją demokracją https://www.youtube.com/watch?v=d1UcB5is4LQ

#64044 Odpowiedz
    zbigniew
    Gość

a wiecie dlaczego PIS chce podporządkować sobie sądy? mają za dużo afer, i boją się, że mogą wyjść na jaw!!!

#64047 Odpowiedz
    Kasandra
    Gość

Kasandra jest od wieszczenia, nie od pogaduszek. I nigdy się nie myli.

#64058 Odpowiedz
    Henryk
    Gość

Protestujecie już ? Bo mam wybór zoo we Wrocławiu, albo Wy 😜

#64059 Odpowiedz
    marek
    Gość

Jeszcze Polska nie zginęła! Precz z PiS!

#64060 Odpowiedz
    hahaha
    Gość

Henryku musisz przynieść banany wtedy małpy się zejdą

#64063 Odpowiedz
    RTD
    Gość

No nie mów hahaha przyjdziesz? 😀

Wyświetlanie 15 wpisów - od 16 do 30 (z 103 w sumie)
Odpowiedz na: Odpowiedź #64080 w Protest przeciwko łamaniu zasad demokracji
Twoje informacje: