R e k l a m a
R e k l a m a

Protest przeciwko łamaniu zasad demokracji

Pajęczno Fora Forum mieszkańców powiatu pajęczańskiego Protest przeciwko łamaniu zasad demokracji

• Ten temat ma 102 odpowiedzi, 1 głos, a ostatnio został zaktualizowany 8 lat temu przez Pełesel.
Wyświetlanie 15 wpisów - od 61 do 75 (z 103 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • #64110 Odpowiedz
    paj
    Gość

platfusy nie mają honoru sprzedają się jak judasze za srebrniki …olać i nic więcej… na konwencji nowoczesnej zaprosili tego rozczochranego Belga który chciał nałożyć na Polskę sankcje ja to bym się wstydził pokazywać z towarzystwem lemingów tfuu

#64111 Odpowiedz
    Krzysztof
    Gość

Zapraszamy dzisiaj na godzine 21.00 przed Sąd w Pajęcznie . Będziemy czytać Konstytucję Rzeczpospolitej Polskiej. Kto odważny ten mile widziany

#64112 Odpowiedz
    Hgdbnj
    Gość

Do Was bardziej pasuje „Plastusiowy pamiętnik”.

#64117 Odpowiedz
    Kalina
    Gość

Nie natrząsam się z przegranych. Warto było powalczyć.>)))))))))))))))))))

#64118 Odpowiedz
    RTD
    Gość

Dziękujemy Panu Prezydentowi. Słuszna decyzja.

#64123 Odpowiedz
    kamieni kupa
    Gość

Krzysztof a będziecie też śpiewać bób hummus włoszczyzna

#64128 Odpowiedz
    Kac
    Gość

Byłem widziałem z ciekawości poznałem tylko jednego Pana chyba jest jakimś adwokatem w pajecznie a reszta tych ludzi hmm chyba z okolic Pajęczna bo nie znam nikogo

#64131 Odpowiedz
    Obrona demokracji
    Gość

Jestem z Wami duchem i myślami

#64134 Odpowiedz
    marek
    Gość

To najemnicy Sorosa 🙂 Przyjechał czarną Wołgą i rozdawał kase!

#64135 Odpowiedz
    Obrona demokracji
    Gość

@marek, chyba tobie pusty łbie….

#64139 Odpowiedz
    Kac
    Gość

Ludzie ja nikogo nie popieram ale widzę to tak, za komuny strajkowaliscie za demokracja dostawaliscie za to pały, za Wałęsy miało być ok ale też dostawa liście pały , przyszedł Kwaśniewski i też na strajkach były pały wszyscy mieli nadzieję że się zmieni za Komorowskiego ale też były pały teraz jest Duda uuuuuu nie na pal na strajkach rozwiązanie jest proste wy nie chcecie demokracji tylko to tensknota za ulicznym wpierdo….
    Pałami 🙂 nie odpisujcie tylko się zastanówcie czy to nie prawda , a pretext jak by nie bylo okazji to strajk był by że 500+ to za dużo

#64140 Odpowiedz
    Kalina
    Gość

Weto prezydenta odsunęło na jakiś czas wizję utraty demokracji i zmiany ustroju państwa, ale podpisanie trzeciej z ustaw, oddało w ręce PiS-u sądy powszechne, czyli te, które załatwiają sprawy wszystkich obywateli. Dalej jesteśmy narażeni na stronnicze i wymuszone siłą orzekanie. Czyli, gdzie ta reforma i dobra zmiana? Ta ustawa jest dla nas równie niebezpieczna, jak dwie zawetowane.
    To informacja dla tych, którzy pytają, dlaczego dalej odbywają się protesty. Teraz w sądach w stu procentach będą wygrywali ci, którzy mają jakiekolwiek powiązania z partią rządzącą. Z tym, że za dwa lata będzie rządził ktoś inny, a ustawa pozostanie. Co wtedy zrobią ci, którzy dzisiaj czują się tak pewnie?

#64148 Odpowiedz
    Obrona demokracji
    Gość

@Kalina, zgadzam się z Tobą w 100 procentach 🙂

#64149 Odpowiedz
    omarrr
    Gość

Kalina to typowy lewus!

#64150 Odpowiedz
    Kalina
    Gość

A czy ja kiedyś deklarowałam, że nie??? Oczywiście, że jestem. Co więcej. Myślę ,że moje poglądy są dla ludzi bardziej przyjazne, niż wasze. I nie wyjeżdżajcie mi od razu z komunistami, bo założenia, a wykorzystanie ich przez cyników, to dwie różne sprawy. Chętnie korzystacie z ofert socjalnych, ale socjalistów nie lubicie. To dopiero obłuda i brak podstawowych wiadomości.:))

Wyświetlanie 15 wpisów - od 61 do 75 (z 103 w sumie)
Odpowiedz na: Odpowiedź #64188 w Protest przeciwko łamaniu zasad demokracji
Twoje informacje: