Restauracja/Fastfood – czyli jedzenie w powiecie
Pajęczno › Fora › Forum mieszkańców powiatu pajęczańskiego › Restauracja/Fastfood – czyli jedzenie w powiecie
- Ten temat ma 292 odpowiedzi, 2 głosy, a ostatnio został zaktualizowany 9 lat temu przez
Taka ja.
-
AutorWpisy
-
agnieszka
GośćFaktycznie Ristorante Italia to nowy lokal. Menu i atmosfera bardzo nam odpowiadało.
Byłam z koleżankami. Na początku po lampce wina. Później Pizza była pyszna.Emu
GośćByłem zamówiłem ale niestety stwierdzam że Ricco narazie najlepsze na Pajęcznie. No i wiadomo dobra zapiekanka tam gdzie lody włoskie:)
Zenek
GośćEmu chyba żartujesz, w lodach włoskich nie było dobrej zapiekanki od 2-3 lat, chyba nie bez powodu te zapiekanki nazywane są sztachetami.
Ma ktoś numer do tej nowej pizzeri?agnieszka
GośćA ja sobie chwalę IITALę. Pizza mi smakuje. Ciasto takie jak lubię. A najbardziej smakują mi desery.
Ristorante Pizzeria Italia numer tel: 733-542-645Kim
Gośćidac do włoskich mam pewnosc ze zjem swieze i dobre osobiscie polecam franka tez galanta pizza potem rico. Czekam na cech bo podobno coś mają tam otworzyc ;D
anon
GośćKim – niestety w lodach wloskich nie zawsze jest swieze a przynajmniej na takie nie wyglada. Kiedys mieli super szame ale od roku albo dwuch jest coraz gorzej. Szkoda ze nie ma juz piceri na wisniowej bo tam byly najlepsze zapiekanki!!!!!!!
MM
Gośćod franka jadlem.[izza dobra jest. obiady w dzien tez mozna porycyjke wziac i nawet sie najesc, a zadko mi sie to zdarza z kupionego obiadu 😀 tel. nie pamietam ale catering baf pajeczno w googlu i sie znajdzie 🙂 cateringbaf.pl czy tam com, jakby sie nie mogli nazwac franek pizza. pl 😀 jedynue co mi sie nie spodobalo to zwykly ketchup do pizzy,moglbybyc jakis sosik cyganski albo cos ostrzejszego zapodawac, tyle ze tez sobie z tym poradzilem…zamawiam dwa białe i ketchup mam w domu 😛
a jak tam jedzenie z italii ze swierczewskiego??? maja jakas stronke zeby podejrzec co maja? bo mnie to zaciekawilo bym sobie coś zamówił
Agusia
GośćWitam,
Strona jest na Facebook:https://www.facebook.com/Italia.Pajeczno
Link do Menu:
https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-ash3/1483428_656471344375587_635437257_n.jpgBardzo proszę 🙂
Maciej
GośćMi osobiście bardzo smakuje w Italii na Świerczewskiego. Jedzenie Super. A i dziś mają czynne więc na telefon dostarczyli.
krzysztof
GośćFantastyczna pizza i włoskie jedzenie w nowo otwartej restauracji włoskiej w Pajęcznie na ul Świerczewskiego. Polecam – właścicielka przez kilkanaście lat pracowała we Włoszech i doprawdy pizza b. dobra
Poinformowana
GośćCo do tej nowej to pizza średnia. Najlepsza nadal pozostaje DUO. Szkoda że jest tak daleko.
p-no
GośćPoinformowana a skąd ty jesteś że Duo jest dla ciebie tak daleko?
casperito
Gośćpizza w duo spoko ale jak się ją dobrze zasmaruje keczupem. inaczej troche słabawa no i ciasto jak z gliny.
poinformowana
GośćJestem z pajęczna i jak dla mnie do Sulmierzyc jest kawalek drogi.
p-no
GośćNo tak jak ja wszędzie autem jeżdżę to dla mnie to rzut beretem.
-
AutorWpisy