Restauracja/Fastfood – czyli jedzenie w powiecie
Pajęczno › Forum › Forum mieszkańców powiatu pajęczańskiego › Restauracja/Fastfood – czyli jedzenie w powiecie
- This topic has 292 odpowiedzi, 2 głosy, and was last updated 7 years, 7 months temu by
Taka ja.
-
AutorWpisy
-
Marcin
GośćPizza taka sobie ale byłem kiedyś w Piątek to nawet fajne tany tany były.
casperito
Gośćw piątki sa imprezy ale tylko jak ktoś lubi disko polo. na inną muzykę nie można liczyć 🙂
Marcin
GośćJa tam disco polo nie lubię ale po wódce wszystko mi wcieka.
naiwny
GośćMcCheleska ma dobre jadło ale ceny masakra ja juz sobie darowałem za tą kasę u franka mam mega danie 1i2
p-no
GośćMiałem wczoraj okazje odwiedzić pizzerie – Ristorante Italia i mogę powiedzieć tyle ze na plus jest to ze lokal jest duży i ciuchy po wyjściu nie smierdzą jak w innych pizzeriach,ciasto bardzo dobre. I to tyle plusów minusy pizza miała być z kurczakiem była ale kurczaka było tyle co na lekarstwo,wystrój wnętrza mnie nie rzucił na kolana,wcale ciepło tam tak nie jest.I to tyle ale życzę właścicielom wszystkiego dobrego.
robert
Gośćwkrótce nowy kebab w Pnie.. w budynku pks..bedzie trzeba porownac z Chylewską bo u niej mieso ujdzie..ale frytki..surówki i sosy niezła lipa..nie wspomne o fast food na świerczewskiego.. to ristorante oszczędza na składnikach po całości.. do tego zimno w lokalu.. masakra jakaś
Pajęczanka
GośćCzy ktoś wie może kiedy będą otwarte kebaby u Turka na przystanku PKS??? już nie mogę się doczekać nareszcie jakaś będzie konkurencja dla budy w centrum 😀 i normalne mięso ścinane a nie z opakowania! 🙂
robert
GośćJezeli jest juz szyld nad lokalem to pewnie wkrótce .. ale sądząc po tym co jest w środku to szybko..zawsze mozesz zapytac Pajęczanka. z tego co widziałem kręci sie tak ktoś w srodku od czasu do czasu…moze jakas nowa reklama tego turkish kebab pojawi sie na stronie Twojepajeczno.pl 😉
Łęcina
GośćByłem po dłuższym czasie nieobecności w DUO w Sulmierzycach no i nie wiem czy miałem pecha, ale pizza strasznie słaba. Tak jak kiedyś DUO był na pierwszym miejscu, tak teraz spada na 3 albo nawet 4, szkoda bo lubiłem tam zjeść. Miła obsługa i ogólnie spoko, ale placki się strasznie zepsuły.
Pajęczanka
GośćByłam ostatnio drugi raz w nowej Włoskiej pizzerii i jestem mega zadowolona pizzą jaką dostałam była pyszna nie tak jak za pierwszym razem w dniu otwarcia kiedy mnie niczym nie powaliła tym bardziej wielkością i liczbą dodatków których było mało tym razem było super i pysznie dodatków dużo i pizza była takiej wielkości jakiej powinna być:) być może dlatego że robił ją ktoś inny nie ten pan co w dniu otwarcia tylko jakaś kobieta teraz mogę to powiedzieć Szczerze Polecam Smacznie trzymajcie tak dalej a będzie super!!!:)
Italia
GośćWitam,
Dziękuję za przemiły komentarz. Osobą która robi ostatnio pizzę jest właścicielka lokaluPozdrawiam i zapraszam ponownie.
robert
GośćPajęczanka ..to chyba miałaś mega szczęście ..że zjadłaś tam dobrą pizze bo dałem jeszcze jedną szanse tej pizzerii i niestety..zawiodłem się znowu… pizza była bardzo cienka ,dobrze jak jest cienka ale ta była po prostu bardzo cienka..do tego strasznie spieczona..nie dało sie tego ugyżć..zjeść..takze w tej pizzerii jak w ruletce..raz jest dobrze a raz nie. nie polecam
aga
GośćRobert. Widać że o Włoskiej pizzy to nie masz w ogóle pojęcia.
Włoska Pizza jest właśnie bardzo cienka, na kruchym cieście. Ale jak ktoś już wcześniej napisał. To rzecz gustu.
Mi tam smakuje i jesteśmy z rodzinką mega zadowoleni.Gruby
GośćWydaje mi się że ten za 6zł ma tyle mięsa co w lodach włoskich za 11zł 🙂 Ogólnie mi smakuje lepiej ten nowy, może dlatego że robiony przez prawdziwych Turków. No i podstawowa różnica że można sobie usiąść w środku jest całkiem dużo miejsca.
Ogólnie taki kebabik za 6 ziko niszczy konkurencje, no może jeszcze gastrofaza ma jakieś szanse 🙂Jan
GośćJadłem pizzę w wielu miejscach w Polsce i na świecie i niestety w naszym mieście jest tylko jeden lokal serwujący prawdziwą dobrą pizzę – Italia. Ricco ma ładny i modny lokal ale ich pizza jest jedną z gorszych jakie jadłem w życiu.
-
AutorWpisy