R e k l a m a

Restauracja/Fastfood – czyli jedzenie w powiecie

Pajęczno Forum Forum mieszkańców powiatu pajęczańskiego Restauracja/Fastfood – czyli jedzenie w powiecie

Przeglądajasz 15 wpisów - od 46 do 60 (z 293)
  • Autor
    Wpisy
  • #2528 Reply
    qwe
    Gość

    @Gruby
    W gastrofazie to śmierdzi spalonym olejem po frytkach. Hamburger też był kiepski jak tam jadłem.

    #2530 Reply
    Gruby
    Gość

    @qwe nie miałem okazji jeść tam hamburgera, ale zapiekanki są bardzo dobre, chyba najlepsze na pajęcznie. hotdogi też całkiem całkiem.

    #2542 Reply
    robert
    Gość

    Jak juz mam zapłacic 25 złociszów za kiepską pizze czy to w ricco( zakalec) czy w ristorante italia (spieczona podeszwa ) to juz wole kebaba za niecałe 10 zeta u turka w budynku pks .. Tak wogole to polecam obiady w alibi na cmentarnej.. czyli dwa dania ,całkiem smaczny obiadek za 15 zł.Pizza nigdy nie była i nie bedzie dobra w Pnie..no chyba ze pojawi sie Pizza Hut.. albo Da grasso .

    #2547 Reply
    pj
    Gość

    najgorzej w Chylewskiej – raz tam jadłem kubełek i w środku w mięsie były KOŚCI!!! takim czymś to sobie może psy karmić a nie ludzi, mało tego liczy sobie za to jak cygan za matkę. mam nadzieję, że turas ukróci jej ten proceder i puści ją z torbami.

    #2548 Reply
    bartek
    Gość

    polecam tego sympatycznego pana od kebabow na dworcu, zarcie miazdzy konkurencje w pajecznie. Kebab z prawdziwego zdarzenia a nie wysuszone mieso jak u konkurencji. Pozdrawiam

    #2549 Reply
    Pajęczanka
    Gość

    Zgadzam się z Wami jałam dziś kebaba na dworcu od turków i jest przepyszny samo mięsko:)pan turek bardzo sympatyczny w środku jest miejsce że można sobie usiąść i zjeść na miejscu super sprawa nie to co u Chylewskiej ona miejsce ma gdyby tylko chciała i dbała o klientów to by zrobiła miejsce w środku do zjedzenia pozatym ona ma ochydne te kebaby mięso jest kupowane w paczkach nie tak ścinane jak u Turków!!! Poza tym ma strasznie drogo mam nadzieję że Turek puści ją z torbami jak pisali powyżej:)POLECAM TURKA pyszne KEBABY!!! I TANIE!!!

    #2550 Reply
    Jan
    Gość

    Kebab u Turka rzeczywiście dobry – zresztą to ci sami którzy mają lokal na rogu Wolności i Kopernika w Czewie czyli sprawdzona firma.
    Ale co do pizzy – jeśli tą z Italii ktoś nazywa spieczoną podeszwą, to znaczy, że nie ma pojęcia o pizzy. No chyba, że im się rzeczywiście przypaliła 🙂 Spód MA BYĆ chrupiący, trójkąt trzymany w ręce ma trzymać kształt a nie spływać po łokciu jak w Ricco czy Da Grasso. Spód w Italii to wzór do naśladowania jak powinno wyglądać ciasto.

    #2599 Reply
    MM
    Gość

    kebab turek jadlem. polecam 🙂 tyle wystarczy kazdy niech sam sprobuje 🙂

    #2600 Reply
    MM
    Gość

    ale i tak mic nie przebije sharmy albo kebaba z egipcjanki z radomska:) jedna taka egipcjanka i wszystkie bary nie maja klientow 😀

    #2673 Reply
    p-no
    Gość

    Turek bije Pajęczańską konkurencję.

    #2675 Reply
    ewa
    Gość

    a jak sie nazywa ten bar z kebabami na pksie ?

    #2676 Reply
    Pajęczanka
    Gość

    Yildirim Kebab

    #2818 Reply
    jsk
    Gość

    Byliśmy dzisiaj w Pizzerii na Świerczewskiego. Polecam serdecznie !

    #2819 Reply
    emy
    Gość

    polecam niedawno otwarty kebab na dworcu, zjesz szybko i tanio mieso bardzo soczyste nie to co wszedzie w Pajecznie w kebabach suche jak wiory

    #2827 Reply
    Paulla
    Gość

    Wracając do pizzerii Italia i do jakości pizzy w danym dniu,to zależy czy robi ją właścicielka,czy pracownica,my byliśmy już kilka razy,kiedy zamówienie realizowała pracownica,która już pamiętała nasze upodobania smakowe(nie jest tak zakręcona jak właścicielka) i mając porównanie lepiej iść kiedy pizzę robi pracownica(dla nie wtajemniczonych,to taka sympatyczna brunetka).

Przeglądajasz 15 wpisów - od 46 do 60 (z 293)
Odpowiedz do: Reply #2495 in Restauracja/Fastfood – czyli jedzenie w powiecie
Twoje informacje