Restauracja/Fastfood – czyli jedzenie w powiecie
Pajęczno › Fora › Forum mieszkańców powiatu pajęczańskiego › Restauracja/Fastfood – czyli jedzenie w powiecie
- Ten temat ma 292 odpowiedzi, 2 głosy, a ostatnio został zaktualizowany 8 lat, 5 miesięcy temu przez
Taka ja.
-
AutorWpisy
-
qwe
Gość@Gruby
W gastrofazie to śmierdzi spalonym olejem po frytkach. Hamburger też był kiepski jak tam jadłem.Gruby
Gość@qwe nie miałem okazji jeść tam hamburgera, ale zapiekanki są bardzo dobre, chyba najlepsze na pajęcznie. hotdogi też całkiem całkiem.
robert
GośćJak juz mam zapłacic 25 złociszów za kiepską pizze czy to w ricco( zakalec) czy w ristorante italia (spieczona podeszwa ) to juz wole kebaba za niecałe 10 zeta u turka w budynku pks .. Tak wogole to polecam obiady w alibi na cmentarnej.. czyli dwa dania ,całkiem smaczny obiadek za 15 zł.Pizza nigdy nie była i nie bedzie dobra w Pnie..no chyba ze pojawi sie Pizza Hut.. albo Da grasso .
pj
Gośćnajgorzej w Chylewskiej – raz tam jadłem kubełek i w środku w mięsie były KOŚCI!!! takim czymś to sobie może psy karmić a nie ludzi, mało tego liczy sobie za to jak cygan za matkę. mam nadzieję, że turas ukróci jej ten proceder i puści ją z torbami.
bartek
Gośćpolecam tego sympatycznego pana od kebabow na dworcu, zarcie miazdzy konkurencje w pajecznie. Kebab z prawdziwego zdarzenia a nie wysuszone mieso jak u konkurencji. Pozdrawiam
Pajęczanka
GośćZgadzam się z Wami jałam dziś kebaba na dworcu od turków i jest przepyszny samo mięsko:)pan turek bardzo sympatyczny w środku jest miejsce że można sobie usiąść i zjeść na miejscu super sprawa nie to co u Chylewskiej ona miejsce ma gdyby tylko chciała i dbała o klientów to by zrobiła miejsce w środku do zjedzenia pozatym ona ma ochydne te kebaby mięso jest kupowane w paczkach nie tak ścinane jak u Turków!!! Poza tym ma strasznie drogo mam nadzieję że Turek puści ją z torbami jak pisali powyżej:)POLECAM TURKA pyszne KEBABY!!! I TANIE!!!
Jan
GośćKebab u Turka rzeczywiście dobry – zresztą to ci sami którzy mają lokal na rogu Wolności i Kopernika w Czewie czyli sprawdzona firma.
Ale co do pizzy – jeśli tą z Italii ktoś nazywa spieczoną podeszwą, to znaczy, że nie ma pojęcia o pizzy. No chyba, że im się rzeczywiście przypaliła 🙂 Spód MA BYĆ chrupiący, trójkąt trzymany w ręce ma trzymać kształt a nie spływać po łokciu jak w Ricco czy Da Grasso. Spód w Italii to wzór do naśladowania jak powinno wyglądać ciasto.MM
Gośćkebab turek jadlem. polecam 🙂 tyle wystarczy kazdy niech sam sprobuje 🙂
MM
Gośćale i tak mic nie przebije sharmy albo kebaba z egipcjanki z radomska:) jedna taka egipcjanka i wszystkie bary nie maja klientow 😀
p-no
GośćTurek bije Pajęczańską konkurencję.
ewa
Gośća jak sie nazywa ten bar z kebabami na pksie ?
Pajęczanka
GośćYildirim Kebab
jsk
GośćByliśmy dzisiaj w Pizzerii na Świerczewskiego. Polecam serdecznie !
emy
Gośćpolecam niedawno otwarty kebab na dworcu, zjesz szybko i tanio mieso bardzo soczyste nie to co wszedzie w Pajecznie w kebabach suche jak wiory
Paulla
GośćWracając do pizzerii Italia i do jakości pizzy w danym dniu,to zależy czy robi ją właścicielka,czy pracownica,my byliśmy już kilka razy,kiedy zamówienie realizowała pracownica,która już pamiętała nasze upodobania smakowe(nie jest tak zakręcona jak właścicielka) i mając porównanie lepiej iść kiedy pizzę robi pracownica(dla nie wtajemniczonych,to taka sympatyczna brunetka).
-
AutorWpisy