R e k l a m a
R e k l a m a

Mężczyzna nie wpuścił do kościoła czanoskórej dziewczynki

Pajęczno Fora Forum mieszkańców powiatu pajęczańskiego Mężczyzna nie wpuścił do kościoła czanoskórej dziewczynki

Wyświetlanie 15 wpisów - od 1 do 15 (z 81 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • #63054 Odpowiedz
    Mieszkaniec
    Gość
    #63056 Odpowiedz
    Jan
    Gość

zostanie on poddany badaniom psychiatrycznym

Popieram, choć debilizm niestety nie jest jednostką chorobową

#63058 Odpowiedz
    ołówek
    Gość

Gościu jest spod Kutna więc nie nakręcaj się,

#63059 Odpowiedz
    hmm
    Gość

Janie wiesz to z własnej diagnozy ?

#63062 Odpowiedz
    Jan
    Gość

@hmm atak na mnie dla sportu czy może bronisz tym samym „bohatera” artykułu? Swoją drogą prostactwo jest wszędzie: http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114871,22015125,polski-kierowca-autobusu-zaatakowany-przez-brytyjczyka-wracaj.html

#63066 Odpowiedz
    asda
    Gość

Mnie to raczej brzmi na mieszkańca gminy Pajęczno.

#63092 Odpowiedz
    gość
    Gość

Jak myślicie? Dlaczego jej nie wpuścił? Naopowiadali mu o sześcioletnich terrorystach czy po raz pierwszy miał do czynienia z czymś, czego do tej pory nie znał? Może ujrzał w tej dziewczynce diabła? A może zwyczajnie był pijany, jak to Polak na wczasach? Bo przecież nie po to jedzie tyle kilometrów, żeby nie zaszaleć.
    Najmniej istotne jest pochodzenie tego człowieka. Rozejrzyjcie się uważnie albo spójrzcie na siebie w lustrze. Dużo nas, prawda?

#63110 Odpowiedz
    polska dla polaków
    Gość

Janie nie atakuje ciebie dla sportu ale chyba już z przyzwyczajenia natomiast jeśli pytasz czy bronie tego !!bohatera” to tak bronie możesz mnie nazwać ksenofobem. myslisz że u czarnuchów byłbyś mile widziany lub u angoli ?? żal mi tylko tamtego pokolenia co walczyli o wolność brytoli niech angole czarnych muzułmanów biorą do siebie

#63135 Odpowiedz
    Jan
    Gość

@polska dla polaków, nawet jeśli to było małe dziecko, zapewne z polskim obywatelstwem i najwyraźniej wychowywane po chrześcijańsku?

nie chce mi się już po raz setny pisać o tym, że – i dlaczego – człowiek taki jak ten został zmanipulowany i omamiony propagandą, i w swoim myśleniu i czynach stosuje kłamliwe schematy, skoro nawet w 2,5-rocznym dziecku widzi jakieś zagrożenie.

a to, że gdzieś w innym kraju by mnie by nie wpuszczono nie jest dla mnie żadnym argumentem. zachodnia, europejska cywilizacja właśnie tym różni się od mniej cywilizowanych regionów. a jeśli mamy stosować standardy jak u „dzikich ludów”, to niczym się od nich nie różnimy.

#63152 Odpowiedz
    Prawy
    Gość

Janie czytaj mnie ze zrozumieniem jeśli potrafisz niezależnie czy to stara babcia czy małe dziecko tak jest zagrożenie naszej cywilizacji na zachodzie od tego właśnie się zaczeło dziękuję za taką zachodnią ”cywilizacje” wole żyć w swoim zmanipulowaniu i tradycji niż nowoczesność gdzie robią z kościołów restauracje dlatego mówię jeszcze raz deportować wszystkich do 5go i dalszego pokolenia

#63153 Odpowiedz
    Jan
    Gość

A poza mokrym snem nacjonalisty i pomysłami rodem z III Rzeszy masz jakieś prawdziwe rozwiązanie „problemu”, z uszanowaniem konstytucji, praw człowieka i zasad chrześcijaństwa – czyli tego, o co walczyli przez setki lat nasi przodkowie?

#63157 Odpowiedz
    Jan
    Gość

A komuś, kto chce zabronić wpuszczania dzieci o innym kolorze skóry gdziekolwiek czy deportować niewinnych ludzi, obywateli demokratycznego kraju, los kościołów powinien być obojętny, bo chrześcijaninem to on nie jest.

#63161 Odpowiedz
    jaKa
    Gość

w naszym kraju bycie chrześcijaninem, katolikiem, a chodzenie do kościoła – to dwie skrajności. Tak, ja jestem głęboko wierzący, chodzę co niedziela do kościoła, siedzę w pierwszej ławce, ale precz z Polski inne nacje, innowiercy…
    tak to wygląda niestety 😔

Konstytucja, prawa człowieka, przykazania…-brak poszanowania

#63169 Odpowiedz
    Kalina
    Gość

„Że choć zapomniał dawno świat, na czym polega słowo „brat”,
    to ja pamiętam…
    I nawet kiedy licho śpi, to zawsze mu otworzę drzwi
    nie tylko w święta.
    Bo choć zwariował dawno świat i coraz częściej bratu- brat,
    szykuje kulę.
    To w moim oknie płomień drży i ściganego u swych drzwi
    zawsze przytulę”.
    Polecam. Andrzej Sikorowski- „Lekcja religii”.

#63197 Odpowiedz
    Prawy
    Gość

Rzygać już mi się chce od waszej poprawności politycznej to o co walczyli nasi przodkowie to napewno nie o multi kulti które jest w straconej Europie chcecie tolerancji wyjedźcie stąd
    po 2. Dlaczego gestapowcy z unii na siłę chcą nam ich wcisnąć bo chcą się ich pozbyć.

Wyświetlanie 15 wpisów - od 1 do 15 (z 81 w sumie)
Odpowiedz na: Odpowiedź #63299 w Mężczyzna nie wpuścił do kościoła czanoskórej dziewczynki
Twoje informacje: