Mężczyzna nie wpuścił do kościoła czanoskórej dziewczynki
Pajęczno › Fora › Forum mieszkańców powiatu pajęczańskiego › Mężczyzna nie wpuścił do kościoła czanoskórej dziewczynki
- Ten temat ma 80 odpowiedzi, 1 głos, a ostatnio został zaktualizowany 8 lat, 4 miesiące temu przez
paj.
-
AutorWpisy
-
Mieszkaniec
GośćJak w temacie, widać przykład idzie z góry… 🙁
Jan
Gośćzostanie on poddany badaniom psychiatrycznym
Popieram, choć debilizm niestety nie jest jednostką chorobową
ołówek
GośćGościu jest spod Kutna więc nie nakręcaj się,
hmm
GośćJanie wiesz to z własnej diagnozy ?
Jan
Gość@hmm atak na mnie dla sportu czy może bronisz tym samym „bohatera” artykułu? Swoją drogą prostactwo jest wszędzie: http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114871,22015125,polski-kierowca-autobusu-zaatakowany-przez-brytyjczyka-wracaj.html
asda
GośćMnie to raczej brzmi na mieszkańca gminy Pajęczno.
gość
GośćJak myślicie? Dlaczego jej nie wpuścił? Naopowiadali mu o sześcioletnich terrorystach czy po raz pierwszy miał do czynienia z czymś, czego do tej pory nie znał? Może ujrzał w tej dziewczynce diabła? A może zwyczajnie był pijany, jak to Polak na wczasach? Bo przecież nie po to jedzie tyle kilometrów, żeby nie zaszaleć.
Najmniej istotne jest pochodzenie tego człowieka. Rozejrzyjcie się uważnie albo spójrzcie na siebie w lustrze. Dużo nas, prawda?polska dla polaków
GośćJanie nie atakuje ciebie dla sportu ale chyba już z przyzwyczajenia natomiast jeśli pytasz czy bronie tego !!bohatera” to tak bronie możesz mnie nazwać ksenofobem. myslisz że u czarnuchów byłbyś mile widziany lub u angoli ?? żal mi tylko tamtego pokolenia co walczyli o wolność brytoli niech angole czarnych muzułmanów biorą do siebie
Jan
Gość@polska dla polaków, nawet jeśli to było małe dziecko, zapewne z polskim obywatelstwem i najwyraźniej wychowywane po chrześcijańsku?
nie chce mi się już po raz setny pisać o tym, że – i dlaczego – człowiek taki jak ten został zmanipulowany i omamiony propagandą, i w swoim myśleniu i czynach stosuje kłamliwe schematy, skoro nawet w 2,5-rocznym dziecku widzi jakieś zagrożenie.
a to, że gdzieś w innym kraju by mnie by nie wpuszczono nie jest dla mnie żadnym argumentem. zachodnia, europejska cywilizacja właśnie tym różni się od mniej cywilizowanych regionów. a jeśli mamy stosować standardy jak u „dzikich ludów”, to niczym się od nich nie różnimy.
Prawy
GośćJanie czytaj mnie ze zrozumieniem jeśli potrafisz niezależnie czy to stara babcia czy małe dziecko tak jest zagrożenie naszej cywilizacji na zachodzie od tego właśnie się zaczeło dziękuję za taką zachodnią ”cywilizacje” wole żyć w swoim zmanipulowaniu i tradycji niż nowoczesność gdzie robią z kościołów restauracje dlatego mówię jeszcze raz deportować wszystkich do 5go i dalszego pokolenia
Jan
GośćA poza mokrym snem nacjonalisty i pomysłami rodem z III Rzeszy masz jakieś prawdziwe rozwiązanie „problemu”, z uszanowaniem konstytucji, praw człowieka i zasad chrześcijaństwa – czyli tego, o co walczyli przez setki lat nasi przodkowie?
Jan
GośćA komuś, kto chce zabronić wpuszczania dzieci o innym kolorze skóry gdziekolwiek czy deportować niewinnych ludzi, obywateli demokratycznego kraju, los kościołów powinien być obojętny, bo chrześcijaninem to on nie jest.
jaKa
Gośćw naszym kraju bycie chrześcijaninem, katolikiem, a chodzenie do kościoła – to dwie skrajności. Tak, ja jestem głęboko wierzący, chodzę co niedziela do kościoła, siedzę w pierwszej ławce, ale precz z Polski inne nacje, innowiercy…
tak to wygląda niestety 😔Konstytucja, prawa człowieka, przykazania…-brak poszanowania
Kalina
Gość„Że choć zapomniał dawno świat, na czym polega słowo „brat”,
to ja pamiętam…
I nawet kiedy licho śpi, to zawsze mu otworzę drzwi
nie tylko w święta.
Bo choć zwariował dawno świat i coraz częściej bratu- brat,
szykuje kulę.
To w moim oknie płomień drży i ściganego u swych drzwi
zawsze przytulę”.
Polecam. Andrzej Sikorowski- „Lekcja religii”.Prawy
GośćRzygać już mi się chce od waszej poprawności politycznej to o co walczyli nasi przodkowie to napewno nie o multi kulti które jest w straconej Europie chcecie tolerancji wyjedźcie stąd
po 2. Dlaczego gestapowcy z unii na siłę chcą nam ich wcisnąć bo chcą się ich pozbyć. -
AutorWpisy