R e k l a m a
R e k l a m a

Mężczyzna nie wpuścił do kościoła czanoskórej dziewczynki

Pajęczno Fora Forum mieszkańców powiatu pajęczańskiego Mężczyzna nie wpuścił do kościoła czanoskórej dziewczynki

Wyświetlanie 15 wpisów - od 46 do 60 (z 81 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • #63301 Odpowiedz
    REALISTA
    Gość

Kalino widać braki w twoim myśleniu gdzie napisałem że nacjonalizm to nieszczęście ?? raczej ty siebie nie ośmieszaj kobieto i powiem raz jeszcze zmień lekarza bo ten cię oszukuje a twoje wywody i insynuacje są tak samo żałosne jak ty sama

#63302 Odpowiedz
    Jan
    Gość

REALISTO, nie napisałeś tego, bo tego nie widzisz, patrzysz tylko na jedną stronę. jak stoisz w lesie, widzisz tylko najbliższe drzewa, a gdybyś wspiął się na jedno z nich i z wysokości zerknął na okolicę, zobaczyłbyś o wiele szerszą perspektywę. a im szersza perspektywa, tym trafniejsza ocena rzeczywistości.
    swoją drogą potwierdzasz dokładnie to, co napisałem, dziękuję, że służysz za żywy przykład 🙂

#63306 Odpowiedz
    jaKa
    Gość

Ostatnio nie mogę znaleźć czasu by wypowiedzieć na tym forum swoje zdanie 😒.

To co @Jan napisał jest bardzo bliskie moim przekonaniom i poglądom.

Zgadzam się z Tobą @Janie, jesteś mądrym człowiekiem.😃
    Też pisałam wcześniej, na innym forum, że nie podobają mi się partie i ich polityka. Kto myśli, że dana (jedna) partia naprawi system, naprawi Polskę, jest w mojej ocenie naiwny (delikatnie mówiąc). Tylko stołki się liczą, wiedza, doświadczenie i wykształcenie w polityce są nie ważne, ważne są plecy…

A co do wątku (w tytule), to nijak się to ma do tolerancji i jest to czysty przejaw rasizmu, dyskryminacji i uprzedzeń.

#63308 Odpowiedz
    Kalina
    Gość

Co, Drogi REALISTO? Poszło „w pięty”? Tak właśnie można zmanipulować rozmówcę za pomocą słów. W moim wpisie, dotyczącym twojej orientacji seksualnej,
    jest prawdopodobnie zero prawdy, ale jak udowodnisz, że się mylę??
    Tę samą technikę stosują media, którym ty bezgranicznie wierzysz. I ,oczywiście, partie, chcące sobie zjednać wyborców.
    Nie krzywdż ludzi, którzy nic ci nie zrobili, czy to będą uchodżcy, czy zwolennicy LGBT.:)

#63311 Odpowiedz
    REALISTA
    Gość

Kalino kolejna dziura w twoim myśleniu jeżeli uważasz ze jakoś udało ci się ciebie mnie zmanipulować jeżeli nie krzywdzą ciebie zboczeńcy z LGBT ani uchodźcy to co robisz w tej nacjonalistycznej Polsce chcesz bilecik w jedna stronę do tolerancyjnych krajów ?

#63312 Odpowiedz
    Jan
    Gość

jeżeli nie krzywdzą ciebie zboczeńcy z LGBT ani uchodźcy to co robisz w tej nacjonalistycznej Polsce

to zdanie jest gwałtem na logice 😀

#63313 Odpowiedz
    REALISTA
    Gość

Ale jakże prawdziwe

#63315 Odpowiedz
    Jan
    Gość

Jeśli brak logiki jest „prawdą” to nie mam więcej nic do powiedzenia:D

#63316 Odpowiedz
    REALISTA
    Gość

Ja też nic na diagnozę platfusów

#63317 Odpowiedz
    waldy
    Gość

Biednyś boś głupi, głupiś boś biedny. A 500+ ugruntowuje biedotę w jeszcze większej głupocie. Bo od tych pieniędzy rozumu nie przybędzie, większości zostaną prz….one na głupoty. Jako zwykły obywatel uczciwie płacący podatki
    (nie małe), nie odczułem na razie nic pozytywnego w kieszeni. Zastanawiam się jak za 18 lat odnajdą się na rynku pracy ci spłodzeni w nadmiarze za 500+ obywatele. Jakie będzie ich moralność ukształtowana w kulturze brania kasy za darmo.

#63318 Odpowiedz
    REALISTA
    Gość

Widziałeś kiedyś biednisia co ma internet i tym bardziej komputer ?? a kto głupi sam sobie odpowiedz może niech wrócą czasy komunizmu każdy miał wtedy pracę

#63320 Odpowiedz
    Kalina
    Gość

@REALISTA
    W powiedzeniu, które zacytował „waldy”, chodzi o biedę umysłową, nie materialną.:))) A to, że jesteś dumnym posiadaczem internetu, wcale nie czyni cię mądrym.
    Czasy komunizmu wrócić nie mogą, bo ich u nas nigdy nie było. Czy twój internet nic o tym nie wspomina?:)))))))))

#63321 Odpowiedz
    waldy
    Gość

@ Kalina
    Dokładnie o to mi chodziło.
    @ REALISTA Internet to broń „obosieczna” Jednym daje rozum ale większości robi wodę z mózgu. 500+ to taki makiaweliczny ruch, idiotyczny wspólny mianownik dla bogatych i biednych „kilkudzieciowców” To robienie sobie elektoratu w prostacki sposób. Biedota zawsze otrzymywała daninę od państwa pod różnymi postaciami wystarczyło wykazać się niskim dochodem i brać. A teraz biorą wszyscy bez wyjątku bo się należy. Czy to jest sprawiedliwe, raczej nie. Nawet za socjalizmu nie było takiego rozdawnictwa. Dlatego rządowi pisu daleko w swoich założeniach i działaniach do epoki Gierka. Tylko nie pi..dol o zadłużeniu bo jest to mało zgodne z prawdą. A bieda jest dziedziczna (nie mylić z genetyką)

#63328 Odpowiedz
    efjeidujwiudh
    Gość

nie wiem po co wy z tym typem dyskutujecie, jak mówi stare internetowe porzekadło: nie karm trola.

gimnastykujecie się i piszecie skomplikowane wypowiedzi których jego prosty umysł nie jest w stanie przetrawić, w efekcie odpisuje jakieś niezrozumiałe gnioty… przykra sprawa

a najbardziej nienawidzą innych ras ludzie, którzy w życiu za granicą nie byli a murzyna widzieli w TV 🙂

#63330 Odpowiedz
    REALISTA
    Gość

Komunizmu nigdy u nas nie było ? a to dopiero nowość może jeszcze lemingi powiedzą że nigdy nie było II wojny światowej

Wyświetlanie 15 wpisów - od 46 do 60 (z 81 w sumie)
Odpowiedz na: Odpowiedź #63230 w Mężczyzna nie wpuścił do kościoła czanoskórej dziewczynki
Twoje informacje: