R e k l a m a
R e k l a m a

Mężczyzna nie wpuścił do kościoła czanoskórej dziewczynki

Pajęczno Fora Forum mieszkańców powiatu pajęczańskiego Mężczyzna nie wpuścił do kościoła czanoskórej dziewczynki

Wyświetlanie 15 wpisów - od 61 do 75 (z 81 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • #63380 Odpowiedz
    Jan
    Gość

REALISTO, znam wyborców PiSu, z którymi można podyskutować. ty niestety się do nich zaliczasz, bo tak naprawdę nie potrafisz nic merytorycznego powiedzieć. rzucasz wyświechtane, agresywne frazesy (kto myśli inaczej niż ty, ten z platformy) i formułujesz nielogiczne zdania bez sensu. jedyny twój przekaz to zwykła frustracja i nienawiść złapana na haczyk ideologii PiSu i udająca patriotyzm, ale patriotą to ty nie jesteś bo nie znasz historii Polski: tak, w Polsce nie było komunizmu. myślę, że samemu Jarosławowi w głębi duszy opadłyby ręce gdyby zobaczył jaka jest jakość wypowiedzi jego wyborców. może tylko Pawłowicz byłaby dumna, bo to mniej więcej ten poziom – dużo nieskładnego, napastliwego bełkotu, zero treści, a przy tym poczucie wyższości. możesz głosować na kogo chcesz, na tym polega demokracja, ale dla dobra swojej ulubionej partii mógłbyś darować sobie publiczne wypowiedzi na temat polityki, no chyba że chcesz jej zaszkodzić ośmieszając prawicowe idee. z mojej strony koniec karmienia trolla.

#63382 Odpowiedz
    REALISTA
    Gość

Z mojej strony też nie będę cię karamił bo odpowiedz sobie na pytanie kim jesteś by mówić że nie jestem patriotą a teraz idź na kolana do Brukseli sługusie jak reszta towarzystwa twojego POkroju

#63386 Odpowiedz
    Kalina
    Gość

@ efje…:)
    REALISTA nie zrozumie, ale zawsze istnieje szansa,że ktoś inny się zastanowi.

#63396 Odpowiedz
    REALISTA
    Gość

żyj sobie szansą ja wolę realizm

#63399 Odpowiedz
    Jan
    Gość

realizm
    1. «postawa życiowa polegająca na trzeźwej, bezstronnej ocenie rzeczywistości, pozwalająca na wybór skutecznych środków działania; też: umiejętność takiej oceny»

beka xd

#63400 Odpowiedz
    REALISTA
    Gość

Bękę to mam z ciebie bo miałeś zakończyć pisanie a nadal się produkujesz potwierdzasz jedynie że po raz kolejny słowa leminga nie mają najmnieszego znaczenia

#63401 Odpowiedz
    Jan
    Gość

nie mogłem się powstrzymać 😀 BEZSTRONNA OCENA 😀
    no tak masz rację, jeśli ktoś napisał, że już kończy, a jednak coś napisał, to znaczy, że to wszystko SIĘ NIE LICZY! dzięki za przypomnienie mentalności i zabaw z piaskownicy 🙂 teraz już naprawdę bez odbioru, oszczędzę ci dalszej kompromitacji 😀 życzę szczęśliwego życia.

#63402 Odpowiedz
    jaKa
    Gość

Głupota to upór w swojej niewiedzy i braku chęci zrozumienia.

Nie jest głupim ten, kto nie rozumie, a to wie. I ten, który chce zrozumieć i próbuje wiedzę posiąść 😁

#63404 Odpowiedz
    Kalina
    Gość

” I głowa nie od parady
    betonowi nie da rady”.:)
    Albo:
    ” Mądry głupiemu zawsze ustępuje,
    Przeto głupota wszędzie triumfuje.”
    Lub:
    ” Zrób sobie rejestr rzeczy świętych.
    Nie tykaj ich- nie będziesz tknięty.”
    Z dedykacją dla REALISTY.:)))))

#63405 Odpowiedz
    REALISTA
    Gość

Kalino liczyłem na więcej finezji od ciebie z przysłowami postaraj się o lepsze wyszukiwania w Google jak zwykle mnie rozczarowałaś ale z drugiej strony nie mogę od ciebie więcej wymagać 🙁

ps.jaKa świetnie siebie opisałaś

#63407 Odpowiedz
    REALISTA
    Gość

Janie postaraj się troszkę POmyśleć jeżeli sam przyznajesz mi rację to kto się kompromituje ?? nie oczekuje od ciebie odpowiedzi tylko trochę logiki zresztą lemingi i tak jej nie mają 🙂

#63408 Odpowiedz
    Kalina
    Gość

@ REALISTA
    To są fraszki T. Gicgiera, zaczerpnięte z książki. „Gałązki”. Wydawnictwa Artystyczne i Filmowe. Warszawa 1988. Nie opowiadaj, że się nie wysiliłam.:)))
    Ponieważ nie zapożyczam tych utworów do własnej pracy, nie mam obowiązku podawać autora, ani tekstu żródłowego.:) Wystarczy cudzysłów.

#63409 Odpowiedz
    Kalina
    Gość

T.,jak Tadeusz…Ojciec Tadeusz.:))))

#63410 Odpowiedz
    jaKa
    Gość

@realista – dziękuję, że wreszcie dostrzegłeś niedostrzegalne 😁

#63411 Odpowiedz
    REALISTA
    Gość

Niema za co 🙂

Wyświetlanie 15 wpisów - od 61 do 75 (z 81 w sumie)
Odpowiedz na: Odpowiedź #63235 w Mężczyzna nie wpuścił do kościoła czanoskórej dziewczynki
Twoje informacje: