Rządy PIS a upadek Polski

Pajęczno Fora Forum mieszkańców powiatu pajęczańskiego Rządy PIS a upadek Polski

• Ten temat ma 576 odpowiedzi, 1 głos, a ostatnio został zaktualizowany 3 lata temu przez Wyborca.
Wyświetlanie 15 wpisów - od 331 do 345 (z 577 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • #106340 Odpowiedz
    Anna
    Gość

Ja myślę , że skutki ich polityki odczują niestety wszyscy. Nie tylko wyborcy PIS-u
    . Do jakiego poziomu dojdzie inflacja bazowa pod koniec roku ? 10 %? No ale dla tych kretynów to nic nie znaczy. Ważne , że Państwo daje. Potem się dziwią , że społeczeństwo jest podzielone. Jedni chcą pasożytować na innych , a Ci inni mówi hola. Nie chcę prorokować , ale w dłuższej perspektywie , to wszystko zmierza do wojny domowej.

#106342 Odpowiedz
    Kapral
    Gość

Pielucha i ten cały pis to zguba Polski. Tylko glupki i ci co korzystaja z dziadostwa pis są za nimi. Zdrajcy i zaprzancy.

#106347 Odpowiedz
    Piotr
    Gość

Popierają ich głównie emeryci ( którym nie zależy na przyszłości Państwa , bo przecież są już u schyłku życia ) i młoda , dzieciata patologia.Ci którym się nie chciało uczyć i nie chce pracować. Najwyższy czas przestać uśmiechać się do tej gry.

#106358 Odpowiedz
    Witek
    Gość

No i popierają jeszcze ci co doja kasę na tej patologi. Bezmyślność i głupota w cenie, po pisowsku. Żeby kierować traktorem trzeba mieć prawo jazdy ale żeby brać udział w kierowaniu państwowym nie trzeba mieć nic.

#106360 Odpowiedz
    Wyborca
    Gość

POlitycy totalnej opozycji jak widać uczą swoich wyborców języka POkoju i miłości jestem wyborcą PiS ciekawe co macie mi do powiedzenia 🤔

#106362 Odpowiedz
    Piotr
    Gość

Mamy Ci do powiedzenia , żebyś zaczął żyć za swoje pasożycie.

#106363 Odpowiedz
    Rodger
    Gość

Brawo Piotr.
    Jestem tego samego zdania.

#106365 Odpowiedz
    Hm
    Gość

Dlaczego zakładacie, że wyborca PiS to pasożyt i patologia?

#106375 Odpowiedz
    Wyborca
    Gość

Piotr a jak nie będę żyć za swoje to co zrobisz nie dasz mi na browara 🤔

#106379 Odpowiedz
    Piotr
    Gość

No nie dam. Zarejestruję działalność w innym państwie i gdzie indziej będę płacił podatki.

#106382 Odpowiedz
    Wyborca
    Gość

Piotr to dlaczego jeszcze tego nie zrobiłeś no chyba że chcesz mnie dalej utrzymywać 😁

#106407 Odpowiedz
    Piotr
    Gość

Głównie dlatego , że w przeszłości polityka państwa była nieco bardziej przewidywalna. Dziś nie wiadomo , czy w przeciągu tygodnia , nie wejdzie w życie jakaś kolejna ustawa czy rozporządzenie pisane na kolanie.Tak jak chociażby wtedy , gdy chcieli administracyjnie obniżyć czynsz najemcom lokali w galeriach handlowych. Oczywiście na koszt właścicieli tego obiektu 🙂 Równie dobrze , za jakiś czas ,może wyjść ustawa , że wszystkie długi państwowych firm zostaną anulowane. No bo niby czemu nie ? 🙂 Inna sprawa , że kasa państwa jest już pusta. Widać to wyraźnie po takich rządowych programach jak np. ,, aktywna tablica ” Tak więc w przyszłości należy spodziewać się tylko kolejnego wzrostu obciążeń podatkowych. No a w związku z rozdawniczą polityką państwa również wysokiej inflacji. Ps. PGNIG właśnie podniósł ceny gazu o 12 %.

#106413 Odpowiedz
    Wyborca PiS
    Gość

Piotr ale ty to powtarzasz to samo od kilku lat co wyznawcy totalnej opozycji pamiętaj że jak jeszcze mieszkasz w Polsce to mnie utrzymujesz 😁

#106414 Odpowiedz
    Rodger
    Gość

PiS doprowadził to takiej sytuacji.
    W firmie w której pracuje ciągle brak ludzi.
    30 zł na godz na reke i ludzie przychodzą robią 2 dni i odchodza bo nie mają zielonego pojęcie o czym kolwiek. Nawet 2×2 to jest problem. Jat to obliczyć.

#106416 Odpowiedz
    Wyborca
    Gość

Rodger to zatrudnij wyznawców totalnej opozycji przecież wy jesteście tacy „inteligentni” 🤣

Wyświetlanie 15 wpisów - od 331 do 345 (z 577 w sumie)
Odpowiedz na: Odpowiedź #74324 w Rządy PIS a upadek Polski
Twoje informacje: