Rządy PIS a upadek Polski

Pajęczno Fora Forum mieszkańców powiatu pajęczańskiego Rządy PIS a upadek Polski

• Ten temat ma 576 odpowiedzi, 1 głos, a ostatnio został zaktualizowany 3 lata temu przez Wyborca.
Wyświetlanie 15 wpisów - od 361 do 375 (z 577 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • #106444 Odpowiedz
    Gość

Typowe pisanie wyborcy pisu. Co usłyszę to powielę. I tacy ludzie głosują zamiast się wziąć do roboty.

#106445 Odpowiedz
    Wyborca PiS
    Gość

Parę gwiazdek i to jest szczyt waszej „inteligencji” 🤣

#106446 Odpowiedz
    Gość

Inteligencja to przydałaby się wyznawcom Jarosława podczas wyborów, ja przynajmniej mogę narzekać na to co się dzieje w Polsce, bo nie głosowałem na jedyną słuszna partię. Natomiast wy musicie z tym żyć i przytakiwać chwili, w której Polska idzie w złym kierunku. Mówiąc kolokwialnie brawo wy.

#106447 Odpowiedz
    Wyborca PiS
    Gość

5 gwiazdek to laptopa ci jeszcze nie wyrwali jak za czasów twoich POlityków walczących o „wolne media” i dlatego możesz sobie narzekać 😁

#106448 Odpowiedz
    Gość

A co ma piernik do wiatraka, zastanawiasz się czasami nad tym, co napiszesz zanim napiszesz? Czasami warto pomyśleć to nie boli. Akurat twoja partia oraz ta, którą wspominasz to jedno i to samo, miksują się między sobą, wyzywają, zastraszają, oczerniają, a poza kamerami poklepują i dzielą tort. A plusami mydlą oczy Polakom. Żyj dalej swoimi przekonaniami, ale już wkrótce trzeba będzie iść do pracy, wiecznie utrzymywać was nie będziemy 😀

#106450 Odpowiedz
    Ralpf
    Gość

Co tu pisać i dyskutować.
    Pis da wszystkim.

#106454 Odpowiedz
    Wyborca PiS
    Gość

Ralpf lepiej dać wszystkim niż zabrać wszystkim jak mówią dwa klasyki że tych pieniędzy niema i nie będzie i że pieniądze z OFE nie są pieniędzmi Polaków a co do 5 gwiazdek to mam nadzieję że jeszcze mnie utrzymasz 🤣

#106455 Odpowiedz
    Pfff
    Gość

Pis zabiera wszystkim , a potem rozdaje wybranym przez siebie grupom.

#106464 Odpowiedz
    Gość

Są osoby z którymi dyskusja skłania się w kierunku lat dziecięcych ,,nie bo ty”.

A tak na marginesie: zabieranie pracowitym i dawanie patologi pozbawia jednych i drugich motywacji do pracy.

#106465 Odpowiedz
    Ralpf
    Gość

I dlatego pis da wszystkim.

#106466 Odpowiedz
    Wyborca PiS
    Gość

PiS da ale nie wam dla was tych pieniędzy niema i nie będzie

#106471 Odpowiedz
    Raz sierpem , raz młotem pisowską chołotę
    Gość

Nie ma pisze się osobno głąbie 🙂

#106472 Odpowiedz
    Wyborca PiS
    Gość

Dla was to i tak bez różnicy lemingi zresztą wasz poziom kultury to kupa mułu

#106473 Odpowiedz
    Raz sierpem , raz młotem pisowską chołotę
    Gość

Dla Ciebie to pewnie bez różnicy. Jedyny prawdziwy Polaku , który nie zna własnego języka.

#106475 Odpowiedz
    Olo
    Gość

Jak już piszemy o języku polskim to pis da pisze się chyba nie s tylko z

Wyświetlanie 15 wpisów - od 361 do 375 (z 577 w sumie)
Odpowiedz na: Odpowiedź #103453 w Rządy PIS a upadek Polski
Twoje informacje: