Rządy PIS a upadek Polski
Pajęczno › Forum › Forum mieszkańców powiatu pajęczańskiego › Rządy PIS a upadek Polski
- This topic is empty.
-
AutorWpisy
-
Grześ
GośćPamiętajmy obecnych wyborców PIS-u.
Nie będzie dla nich miejsca w przyszłości.
Koniec pracy, koniec przywilejów.M.
GośćGrześ weź mnie nie rozśmieszaj.
Przez czas naszego rządzenia tyle kasy dostałem, że do końca życia nie muszę pracować, a ty mnie straszysz końcem pracy czy przywilejów. Nie wiem czy się smiać czy płakać.Wyborca PiS
GośćPpp nie rób sobie nadzieji twoje fantazje nigdy się nie spełnią ale wy KODziarze lubicie żyć marzeniami 🤣
Sekretarz
GośćDoimy kasę ile się da, bo to nasz czas. Wyborcy i tak są zbałamuceni i myślą, że to wszystko wina Tuska. U nas nikt za nic nie odpowiada, tak ma być. Kolejne wybory też wygramy bo sypniemy łapówkami publicznymi. To nasza zmiana, żyć nie umierać. Goje niech nie kwiczą i zasuwają za michę ryżu.
Wyborca PiS
GośćSekretarz ty musisz tyrać i harować jak ci kazał Tusk do 67 roku a ja będę z twoich podatków balował 🥂 🍾
Mecenas II
GośćSuper Panowie…cenie sobie szczerość, nareszcie ktos w jasny i klarowny sposób mówi na czym opiera się działanie Dobrej Zmiany i Ładu jaki wprowadza. Stary czy Nowy Ład wnioskuję z tego co piszecie że wszystko sprowadza się do tego że doicie Matkę Polskę ile sie da, a frajerzy niech zasuaja i płaca podatki?? Dobrze rozumuje koledzy ??
A może mnie jeszcze oświecicie jakąś radą i napiszecie co trzeba zrobić aby ktos mógł dołączyć do Was i tez trochę wydoić?Wyborca PiS
GośćMecenas II my zawsze jesteśmy szczerzy w przeciwieństwie do was 😁
Mecenas II
GośćCzemu piszesz Was? Powiedz przyjacielu co trzeba zrobić aby dołączyć do Waszej Wesołej Kompanii i tez troche wydoić ?? A wtedy może napiszesz Nas…i będziemy sobie żółwika przybijać:) Koryto chyba duże a w Nowym Ładzie sie jeszcze powinno powiększyć….?
Ppp
GośćXXXXX
XXXPisbolszewia
GośćWyborców PIS-u trzeba tępić , jak czerwoną zarazę ze wschodu. Swoją drogą na wschodnich krańcach Polski , to mają największe poparcie.Cholerni bolszewicy .Tylko daj i daj.
wyborca PiS
GośćMecenas II ale wy musicie płacić na nowy ład kto wam powiedział że was ktoś potrzebuje jesteście tylko pionkami jełoopozycji żółwika sobie przybijcie z POsłanką Jachirą
Mecenas II
GośćWiem , wiem rozumiem doskonale twój przekaz WYBORCO PiS jesteście ten Lepszy Sort…Rasa Panów….my tzn. większość społeczeństwa będziemy ciezko pracowac aby Wasza mniejszość mogła doić i sie dobrze bawić !
Ale szanuje za szczerość…malo kto z tego Waszego Lepszego Sortu sie na nią medialnie zdobywa…gdybyś poszedl do TV i tak pięknie mówił byłbyś Gwiazdą…moze to przemyśl…:)Wyborca PiS
GośćMecenas II jesteście w mniejszości a sondaże pokazują wam miejsce w szeregu od kilku lat
Mecenas II
GośćO jakiej mniejszości piszesz ??
43,5 % tylko z tych którzy poszli ostatnio głosować (czyli z około 60 % uprawnionych do glosowania ) umozliwia Wam jak to sam szczerze opisujesz dojenie prawie 40 milionowego narodu…co miales z matematyki WYBORCO PiS…? A czy Ty wiesz wogole co to matematyka?? Typowy Wyborco PiS 🙂Wyborca PiS
GośćMecenas skąd wy wzięliście ten sondaż można POpluć monitor ze śmiechu 🤣
-
AutorWpisy