Rządy PIS a upadek Polski
Pajęczno › Forum › Forum mieszkańców powiatu pajęczańskiego › Rządy PIS a upadek Polski
- This topic has 576 odpowiedzi, 1 głos, and was last updated 1 years, 8 months temu by Wyborca.
-
AutorWpisy
-
efjeidujwiudhGość
Jan dobrze pisze, jakiś czas temu zwracałem uwagę redakcji, że warto byłoby spojrzeć krytycznym okiem na to co się dzieje w gminie – podobno wszystkie artykuły są pisane w sposób obiektywny i każdy jest w stanie samemu wyciągnąć wnioski…
Artykułu o śmietnisku jak nie było tak nie ma (może dalej Urząd Gminy nie zatwierdził), o 123 pozycji w rankingu po dotacje też nic się nie pojawiło.
A co do sklepów to handel upada, niedługo będą same markety i żaden rząd nic z tym nie zrobi. Podobno jest w Polsce gmina, która nie zezwala na otwieranie na jej terenie wielkich sieciówek ale to pojedynczy przypadek.
A co do PiSu to szkoda mi pisać, po jednych pieniądzach jak i PO. Może PiS jeszcze gorszy bo wspiera czarną mafię.
A Pieluchowa tyle dała powiatowi jako posłanka, co my byśmy bez niej zrobili…
jojoGośćA czy w tej gminie, która nie zezwala na otwieranie na jej terenie wielkich sieciówek, czasem radnymi nie są właściciele sklepów?
A czy o Rossmannie to nie piszczy jakiś radny?efjeidujwiudhGośćnie mam pojęcie jojo, tutaj jest artykuł:
gnomGośćNagle spodobały się im polskie sklepy – Dziennik Gazeta Prawna (DGP) – ogólnopolski dziennik ukazujący się od 14 września 2009. Powstał z połączenia dwóch czasopism krajowych: „Gazety Prawnej” (Infor PL) i „Dziennika” Axel Springer Polska
JurekGośćJa głosowałem na PIS, a teraz najchętniej to Kaczorowi ………. Ten fałszywy uśmiech bez zębów mówi wszystko „Mam was w d….e”. Takie mam odczucie.
A moja opinia jest taka, że PIS zniszczy nasz kraj całkowicie. Odsuwa się od wszystkich krajów europejskich i Rosji. Nie na tym polega dzisiejsza polityka, a na robieniu interesów z innymi krajami.
A pajęczański PIS niech tak nie podskakuje, ponieważ w większości są to osoby „mi się należy”.
Ja jestem ciekaw co się stanie jak wycofają 500+. Cała patologia wyjdzie na ulicę i będzie protestować.aldiGośćSam pewnie chętnie wyciągasz rękę po 500 plus i za patologię się pewnie nie masz.(Jak np. Scheuring Wielgus)
Ale wszyscy, którzy do tej pory nie uczestniczyli z Wami w awansach i władzy to dla Was patologia i Kiepscy, bo jak można dopuszczać do władzy motłoch, prawda. Jak można dopuszczać by biedne dzieci mogły wyjechać na ferie czy wakacje, a fe.
POpaprańcy nie jesteście niezastąpieni. Jakoś trudno na co dzień dojrzeć upadek demokracji no chyba gdyby obejrzeć Klątwę to na pewno.JarekGośćczytam, czytam i czytam. widzę, że zawziętość międzyludzka nie ma granic
pytanieGość@ aldi
Gdzie ci po drodze zaginęło 40% wyborców, którzy nie głosowali ani na PiS, ani na PO? Oni też nie mają prawa krytykować obecnych rządów? Już zapomnieliście, że was jest tylko 34%??? Jak się to ma do 100?Nie dla PISU w POLSCE!GośćCzego wy chcecie. Pis to najbardziej zakłamana partia jaka powstałą w Polsce. Pierwsi do kościoła i do ubliżania.
gnomGośćZobacz jak kłamie PIS https://youtu.be/kAKpSDerc74
efjeidujwiudhGośćgnom a co ten film ma z pisem wspólnego?
gnomGośćTyle samo co poprzedni
bonzoGość#gnom… dobre 🙂 hahaha
10wartaGość@gnom. Dobry wpis 😀
mietoGośćTo nie jest czasami kręcone na Patrzykowie? Twarz jakby znana
-
AutorWpisy