R e k l a m a
R e k l a m a

Śmieciowisko w naszym powiecie

Pajęczno Fora Forum mieszkańców powiatu pajęczańskiego Śmieciowisko w naszym powiecie

• Temat jest pusty.
Wyświetlanie 15 wpisów - od 16 do 30 (z 115 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • #127706 Odpowiedz
    Euzebia Bąk
    Gość

Pamiętam za SLD to całkiem dobrze nam było emerytom, kolejki do lekarza były krótsze i leki były o wiele tańsze, bo co z tego że mam tą trzynastkę od pisu jak za leki w aptece płacę miesięcznie 800 złotych, a za SLD za leki płaciłam 50 złotych miesięcznie za leki w aptece. jest różnica.

#127740 Odpowiedz
    Piotr Walusiak
    Gość

W punkt.

#127749 Odpowiedz
    Misiek
    Gość

Co załatwi Koperska dla powiatu? Moim zdaniem tyle samo co Pielucha. Ale sama kasy chce nadoic, jak Pielucha.

#127754 Odpowiedz
    Misiek
    Gość

To zmarnowany głos na takich ludzi.

#127756 Odpowiedz
    Grzesiek
    Gość

Co Koerska zrobiła z bombą ekologiczna w Rogowcu? Wychodzi, że nic, czas płynie i kasa na konto też płynie. Wniosek, kobitka nie ma pojęcia o tej robocie.

#127758 Odpowiedz
    Moira
    Gość

Nie znam pana walusiaka, natomiast miałam okazję z nim raz rozmawiać i zrobił na mnie wrażenie człowieka opryskliwego, nie miłego gbura. Taki człowiek ma reprezentować w sejmiku ? Dajmy sobie już spokój z tymi starymi ludzmi, dajmy miejsce młodym.

#127768 Odpowiedz
    Euzebia Bąk
    Gość

Czyżby pod nickiem „Moira” kryła się pewna Pani Ewa? Proszę nie szargać opinii publicznej osoby, która od wielu lat pracuje dla nas społecznie.

#127769 Odpowiedz
    Euzebia Bąk
    Gość

By się Pani o nazwie „Moira” bardzo wstydziła, bo Pan Piotr obronił dla nas ogródki działkowe przed likwidacją, działał w wielu związkach zawodowych między innymi na Cementowni Warta i zawsze pamięta o drugim człowieku. Ja uważam go za wspaniałego człowieka, miłego i uczynnego dla drugiej osoby. A takie publiczne nazywanie osoby, której się nie zna takimi epitetami jakimi pani go nazwała jest „karalne” bo to jest zniesławienie mienia publicznego kandydata do sejmiku wojewodzctwa. Mieszkam od lat w blokach gdzie mieszka Pan Piotr i ma on opinię o sobie wzorową i nienaganną.

#127777 Odpowiedz
    Dyndek
    Gość

Co zrobiła Koperska dla powiatu pajęczańskiego, oprócz śmieciowiska, w którym ma udział jako wiceprezes Ekoregionu?

#127782 Odpowiedz
    Moira
    Gość

Pani Euzebio vel Małgosiu, Pan Walusiak jest znany z tego, że jest jak liść na wietrze. Proszę mnie nie straszyć, bo ogródek działkowy i jego obrona to nie jest start do takiego miejsca jak sejmik. Pan jest wiekowy, niesympatyczny, trzyma z wszystkimi i z nikim, nie można na nim polegać. W dodatku ma taki wiek, że raczej z wnukami w tym ogródku powinien siedzieć. Zresztą co wy sobie marzycie … Pan Walusiak nie ma żadnych szans by zająć tak ważne stanowisko.

#127784 Odpowiedz
    Grzesiek
    Gość

Tak samo jak Koperska.

#127806 Odpowiedz
    Euzebia Bąk
    Gość

Pani/Panie „Moira” Pudło, zły strzał, bo się tak nie nazywam.

#127810 Odpowiedz
    wyborca
    Gość

Kto chce głosuje na Piotra, kto chce może kandydować ale można też być TCHURZEM i tylko krytykować.

#127824 Odpowiedz
    Piotr Walusiak
    Gość

Zawsze znajdzie się taki, któremu NIC nie pasuje.
    Pozdrawiam wszystkich bez wyjątku.

#127828 Odpowiedz
    Kawka
    Gość

Nikt tak nie zaśmiecił Polski jak pis.

Wyświetlanie 15 wpisów - od 16 do 30 (z 115 w sumie)
Odpowiedz na: Odpowiedź #127678 w Śmieciowisko w naszym powiecie
Twoje informacje: