Śmieciowisko w naszym powiecie
Pajęczno › Fora › Forum mieszkańców powiatu pajęczańskiego › Śmieciowisko w naszym powiecie
- Temat jest pusty.
-
AutorWpisy
-
Euzebia Bąk
GośćPamiętam za SLD to całkiem dobrze nam było emerytom, kolejki do lekarza były krótsze i leki były o wiele tańsze, bo co z tego że mam tą trzynastkę od pisu jak za leki w aptece płacę miesięcznie 800 złotych, a za SLD za leki płaciłam 50 złotych miesięcznie za leki w aptece. jest różnica.
Piotr Walusiak
GośćW punkt.
Misiek
GośćCo załatwi Koperska dla powiatu? Moim zdaniem tyle samo co Pielucha. Ale sama kasy chce nadoic, jak Pielucha.
Misiek
GośćTo zmarnowany głos na takich ludzi.
Grzesiek
GośćCo Koerska zrobiła z bombą ekologiczna w Rogowcu? Wychodzi, że nic, czas płynie i kasa na konto też płynie. Wniosek, kobitka nie ma pojęcia o tej robocie.
Moira
GośćNie znam pana walusiaka, natomiast miałam okazję z nim raz rozmawiać i zrobił na mnie wrażenie człowieka opryskliwego, nie miłego gbura. Taki człowiek ma reprezentować w sejmiku ? Dajmy sobie już spokój z tymi starymi ludzmi, dajmy miejsce młodym.
Euzebia Bąk
GośćCzyżby pod nickiem „Moira” kryła się pewna Pani Ewa? Proszę nie szargać opinii publicznej osoby, która od wielu lat pracuje dla nas społecznie.
Euzebia Bąk
GośćBy się Pani o nazwie „Moira” bardzo wstydziła, bo Pan Piotr obronił dla nas ogródki działkowe przed likwidacją, działał w wielu związkach zawodowych między innymi na Cementowni Warta i zawsze pamięta o drugim człowieku. Ja uważam go za wspaniałego człowieka, miłego i uczynnego dla drugiej osoby. A takie publiczne nazywanie osoby, której się nie zna takimi epitetami jakimi pani go nazwała jest „karalne” bo to jest zniesławienie mienia publicznego kandydata do sejmiku wojewodzctwa. Mieszkam od lat w blokach gdzie mieszka Pan Piotr i ma on opinię o sobie wzorową i nienaganną.
Dyndek
GośćCo zrobiła Koperska dla powiatu pajęczańskiego, oprócz śmieciowiska, w którym ma udział jako wiceprezes Ekoregionu?
Moira
GośćPani Euzebio vel Małgosiu, Pan Walusiak jest znany z tego, że jest jak liść na wietrze. Proszę mnie nie straszyć, bo ogródek działkowy i jego obrona to nie jest start do takiego miejsca jak sejmik. Pan jest wiekowy, niesympatyczny, trzyma z wszystkimi i z nikim, nie można na nim polegać. W dodatku ma taki wiek, że raczej z wnukami w tym ogródku powinien siedzieć. Zresztą co wy sobie marzycie … Pan Walusiak nie ma żadnych szans by zająć tak ważne stanowisko.
Grzesiek
GośćTak samo jak Koperska.
Euzebia Bąk
GośćPani/Panie „Moira” Pudło, zły strzał, bo się tak nie nazywam.
wyborca
GośćKto chce głosuje na Piotra, kto chce może kandydować ale można też być TCHURZEM i tylko krytykować.
Piotr Walusiak
GośćZawsze znajdzie się taki, któremu NIC nie pasuje.
Pozdrawiam wszystkich bez wyjątku.Kawka
GośćNikt tak nie zaśmiecił Polski jak pis.
-
AutorWpisy