R e k l a m a
R e k l a m a

Stacja PKP powiat pajęczno (???) porażka(OBCIACH DLA WŁADZ POWIATU)

Pajęczno Fora Forum mieszkańców powiatu pajęczańskiego Stacja PKP powiat pajęczno (???) porażka(OBCIACH DLA WŁADZ POWIATU)

Wyświetlanie 6 wpisów - od 16 do 21 (z 21 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • #63496 Odpowiedz
    qba
    Gość

I myślisz że ci Bełchatów nadaje kasy. Bo akurat w Bełchatowie wszystko dopięte finansowo i tylko czekają aby dać peryferiom. Mogą oczywiście przyjąć i Pajęczno. Ale na pewno nasze miasto nie dostanie tyle co dostaje, będąc samodzielnym powiatem. Pójdziesz pod Częstochowę i na pewno skorzystasz, tylko co. Rzygać mi się chce jak ludzie srają we własne gniazdo domagając się likwidacji powiatu aby zejść jeszcze niżej.

#64155 Odpowiedz
    omarrr
    Gość

Nizej sie nie da zejsc! Nie interesuje mnie Pajeczno,bo tylko ono najwiecej na tym zyskuje! Gminy dostaja figę! Taka jest prawda,ze mieszkancy tego powiatu w wiekszosci pracuja w Bełchatowie,Radomsku,Czestochowie,Wieluniu. Pajeczno nie potrafi przyciagnac nikogo,kto dalby duza ilosc miejsc pracy! Od 1999 stoicie w miejscu! Czym sie mozecie poszczycic przez te 18 lat????

#64447 Odpowiedz
    ew
    Gość

omarrr niestety ma rację. Pajęczno wg się nie rozwija, nic nie powstaje, dorgi z roku na rok coraz bardziej dziurawe, a na największym osiedlu nadal nie ma asfaltu i chodników choć ludzie mieszkają tam od 10 lat. Mam wrażenie że budunek starostwa słuzy jedynie po to żeby dawać pracę urzędnikom. Podobnie jak Urząd Pracy. tak swoją drogą znacie kogoś kto znalazł pracę przez urząd pracy?

#64454 Odpowiedz
    waldy
    Gość

Co ma powiat do PKP. Nie ma chętnych do jazdy nie ma połączenia. Zastanawiam się dlaczego każdy temat jest puentowany chęcią likwidacji powiatu. Tylko nikt nie mówi co zyskamy po zniknięciu z mapy samorządowej Polski

#64455 Odpowiedz
    NapletKrystyny
    Gość

Wy nic!!! Gminy odzyja !

#64481 Odpowiedz
    Taka Prawda
    Gość

Gepard jest firma z Kielc a nie miejscowa

Wyświetlanie 6 wpisów - od 16 do 21 (z 21 w sumie)
Odpowiedz na: Odpowiedź #64481 w Stacja PKP powiat pajęczno (???) porażka(OBCIACH DLA WŁADZ POWIATU)
Twoje informacje: