TwojePajeczno wszystko na temat portalu
Pajęczno › Forum › Forum mieszkańców powiatu pajęczańskiego › TwojePajeczno wszystko na temat portalu
- This topic has 51 odpowiedzi, 2 głosy, and was last updated 2 years, 4 months temu by
Redakcja.
-
AutorWpisy
-
Redakcja
KeymasterOd dzisiaj portalowa wyszukiwarka używa rozwiązań Google dzięki czemu jest o wiele bardziej dokładna i znajduje lepiej dopasowane treści. W przypadku niektórych słów kluczowych jako pierwszy wynik wyszukiwania mogą pojawiać się reklamy (oznaczone, na żółtym tle).
Nowa wyszukiwarka wyszukuje również zdjęcia zamieszczone w serwisie (zakładka grafika).Redakcja
KeymasterZ początkiem marca TwojePajeczno.pl domyślnie obsługuje szyfrowany protokół SSL.
Używanie protokołu SSL zapewnia większą prywatność i bezpieczeństwo niż nieszyfrowane połączenie sieciowe. Ogranicza ryzyko przechwycenia informacji i wykorzystania ich do niewłaściwych celów przez osoby trzecie.Redakcja
KeymasterDodaliśmy małą zmianę o którą prosili użytkownicy. Po kliknięciu w nagłówki na stronie głównej (Najnowsze, Popularne, Praca, Sport, Praca, Imprezy) przeniesieni zostaniecie do danej kategorii. Wprowadziliśmy też, kilka usprawnień, które powinny przyśpieszyć ładowanie strony.
Zapowiada się, że kwiecień będzie kolejnym miesiącem w którym przekroczymy 300 tysięcy odsłon.
Dziękujemy za tak duże zainteresowanie portalem TwojePajeczno.pl!!!brawo
Gość300 tysięcy odsłon.Brawo
Redakcja
KeymasterW przypadku chęci poznania powodu usunięcia komentarza należy skontaktować się z nami mailowo lub przez facebooka. Wprowadziliśmy taką zmianę, ponieważ 99% autorów komentarzy, które kwalifikują się do usunięcia nie podaje prawdziwego adresu e-mail.
etam
Gośćmoże w prawdziwym adresie email mają imię i nazwisko a chcą pozostać anonimowe?
to jakaś tajemnica jest, że nie można jej zdradzić na forum publicznym?
Redakcja
KeymasterWprowadziliśmy nowy system komentarzy.
Zapewnie wielu z Was zna DISQUS dla tych, którzy spotkali się z nim po raz pierwszy powstanie krótki artykuł opisujący jego zalety.
W tym temacie można zgłaszać swoje sugestie na temat tego rozwiązania.Mosze
GośćZalety? Po prostu zmuszacie ludzi do logowania i tropicie ich dane! Numerowanie ludzi juz bylo, w latach 39-45… A cenzura zaraz potem.
Redakcja
KeymasterDISQUS nie wymaga logowania, nadal można pisać anonimowo i bez rejestracji, wystarczy wpisać nazwę użytkownika i zaznaczyć pole [ Wolę pisać jako gość ]
Wprowadziliśmy ten system na próbę. Wkrótce przedstawimy zalety tego rozwiązania i przeprowadzimy ankietę po której zdecydujemy czy system zostanie na stałe.Redakcja
KeymasterOd dzisiaj TwojePajeczno.pl zyskuję nową szatę, logo i kilka innych nowości.
Cały czas pracujemy nad dostosowaniem strony, dlatego przez najbliższe kilka dni niektóre treści mogą nie wyświetlać się właściwie.
Wkrótce więcej informacji…benel
GośćNowocześnie i zgodnie z trendami ale czy lepiej ? Podobnie wygląda coraz więcej portali ale przez to nie są tak czytelne jak były.
Artur
GośćMi się podoba 🙂 Szkoda, że zrezygnowałeś z Disqus, wg. mnie porządkowało to publikowane przez Czytelników informacje a im samym pozwalało w jednym miejscu tak naprawdę niejako kontrolować to co piszą w różnych miejscach. Choć na komórce system ładował mi się dłużej niż reszta strony.
A trendy są po to żeby za nimi iść, szczególnie w dziennikarstwie internetowym – nastawionym na szybkość działania i obiektywizm 🙂Daw
GośćJeśli chodzi o mnie to bardzo nie podoba mi się ta zmiana.
Redakcja
KeymasterArtur z DISQUSa zrezygnowaliśmy właśnie dlatego, że czasami były problemy z załadowaniem skryptu.
Daw – cały czas pracujemy nad wyglądem, mam nadzieję, że wersja ostateczna jednak się spodoba.
Luki
GośćNo jak dla mnie zmiana na duży plus. Strona wygląda jeszcze bardziej profesjonalnie.
-
AutorWpisy