W jakim banku założyć konto bankowe?

Pajęczno Fora Praca W jakim banku założyć konto bankowe?

• Ten temat ma 61 odpowiedzi, 1 głos, a ostatnio został zaktualizowany 6 lat, 2 miesiące temu przez opiekunnestbank.
Wyświetlanie 15 wpisów - od 46 do 60 (z 62 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • #82465 Odpowiedz
    elek
    Gość

@bartekpe myślę, ze wybór ci się ograniczy, bo każda z promocji ma jakąś tam ograniczoną pule osób które mogą skorzystać. Także jak chcesz zakładać nowe konto optymalne to radzę szybko podejmować decyzję.
    @zuzzana jeżeli faktycznie szukasz tak aktywnie banku to można robić tak jak proponujesz. Sporo osób i tak wybierze po prostu bank który nie pobiera opłat za prowadzenie konta i jeszcze da coś w ramach „prezentu powitalnego”

#82488 Odpowiedz
    maniuna
    Gość

@bartekpe oczywiście, że możesz sobie wybrać, właśnie po to tyle ich jest
    @bartekpe wystarczy założyć konto i aktywnie z niego korzystać.

#82523 Odpowiedz
    jopek
    Gość

@elek ja zakladałem wczoraj konto i dostałem informacje o tej promocji, wiec jeszcze trwa 😀
    @maniuna te warunki do spelnienia to żadne warunki tak naprawde 🙂 bez problemu każdy może się załapać 😀

#82527 Odpowiedz
    helawopalach
    Gość

@jopek masz rację, warunki banalne do spełnienia a można się cieszyć na prawdę fajnym kontem i dodatkowymi profitami 😀
    @jopek mówisz o tej promocji gdzie można dodatkowo 200zł dostac ?

#82658 Odpowiedz
    zuzanna
    Gość

@helawopalach to już jesteś jakaś nowa promocją !? nie powiem jeżeli chodzi o takie akcje to chyba bgż wygrywa ;p

#82700 Odpowiedz
    dzery
    Gość

@zuzanna jest juz nastepna, daja na poczatek 200 zł:D

#82705 Odpowiedz
    paczkaa
    Gość

@bartekpe pewnie wykonać ileś płatności przez aplikację
    @bartekpe tak, waśnie po to tyle ich jest, żeby dla każdego znalazło się coś interesującego

#82708 Odpowiedz
    zuzanna
    Gość

@dzery o no proszę ! kolejna fajna promocja, chyba w końcu się skuszę na jakąś, może czas coś zmienić :p

#82786 Odpowiedz
    Anka
    Gość

@zuzanna śmiało, jeżeli zastanawiasz się nad zmianą banku to bgz jest na prawdę spoko propozycją. Mój mąz ma tam konto i ja się planuję przenieść także 😉
    @paczkaa racja, każdy znajdzie cos dla siebie, ja poluję na lego 😀

#82802 Odpowiedz
    syn
    Gość

@Anka to teraz widze ze lego rozdaja :D? kurde kurde coraz bardziej mnie zacheca ten bank.
    @Anka A wiadomo jakie sa warunki ? Mam nadzieje że nie skomplikowane…

#82812 Odpowiedz
    zuzanna
    Gość

@syn a no rozdają i to nawet 3 zestawy ! ale jak chcesz się załapać to musisz się spieszyć bo akcja trwa do końca marca, a liczba rejestracji też jest ograniczona
    @syn warunki są banalne. Wystarczy zrobić przelew za pomocą apki mobilnej i 5 transakcji bezgotówkowych kartą na łączną kwotę 300 zł

#82876 Odpowiedz
    helawopalach
    Gość

@zuzanna no to faktycznie nic trudnego z tymi warunkami do spełnienia.
    @zuzanna z tą promocją na lego to dali czadu, serio 😀 Mega mi się takie bonusy podobają.

#82934 Odpowiedz
    zuzanna
    Gość

@helawopalach a załapałaś się na tą promocję z tymi klockami czy już wcześniej korzystałaś może z ich bonusów ?
    @helawopalach co jak co warunki są banalne do realizacji, przecież takie rzeczy praktycznie każdy robi na porządku dziennym

#82935 Odpowiedz
    helawopalach
    Gość

@zuzanna ja się skusiłam na promkę z 200zł 🙂 Lego mi są niepotrzebne 😀
    @zuzanna dokładnie, w sumie extra że te warunki są takie przestępne, przynajmniej każdy może je spełnić i nikt nie jest faworyzowany.

#82946 Odpowiedz
    sykut
    Gość

@helawopalach dostałaś już te 200 zł?
    @zuzanna ogólnie bgż zauważyłam słynie z łatwych do spełnienia warunków bądź z całkowitego ich braku. I bardzo mi się to podoba

Wyświetlanie 15 wpisów - od 46 do 60 (z 62 w sumie)
Odpowiedz na: Odpowiedź #81950 w W jakim banku założyć konto bankowe?
Twoje informacje: