R e k l a m a
R e k l a m a

Wójt szefem Nowoczesnej?

Pajęczno Fora Forum mieszkańców powiatu pajęczańskiego Wójt szefem Nowoczesnej?

Wyświetlanie 15 wpisów - od 1 do 15 (z 19 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • #42993 Odpowiedz
    Betonowy Janusz
    Gość
    #42997 Odpowiedz
    ołówek
    Gość

Zaskoczony jestem tymi zdjęciami. Pan wójt broni demokracji? A cóż mu się taka krzywda dzieje? Nie chcę być złośliwy ale to właśnie w demokratycznych wyborach ludzie tak a nie inaczej ocenili byłego już wójta. I czego on broni? To raczej powinien być wściekły na demokrację. No rozczarowałem się.

PS
    Ta mała dziewczynka też broni Trybunału? Tego, że Trybunał przyklepał chociażby kradzież kasy z OFE? Gdyby jeszcze te pieniądze zostały z pożytkiem zagospodarowane. A one poszły na kreatywną księgowość Rostowskiego. Brakujące 19 mld zł z tego „wielkiego przelewu” już się znalazły?

#43006 Odpowiedz
    geolog
    Gość

jakim prawem trzymają tabliczkę Pajęczno Wstyd

#43019 Odpowiedz
    Marcin Krzak
    Gość

Stowarzyszenie .Nowoczesna a potem partia .Nowoczesna na terenie powiatu Pajęczno funkcjonuje od czerwca 2015 roku. Zbieraliśmy podpisy do zarejestrowania komitetu wyborczego , potem same wybory i regularne spotkania sympatyków. Janusz Komar nie uczestniczył w tworzeniu .Nowoczesnej w powiecie Pajęczno. Nie jest też członkiem partii .Nowoczesna. Natomiast jeśli ktoś ma poglądy zbliżone do poglądów Ryszarda Pertu i chce sympatyzować z .Nowoczesną zapraszam. Osobą odpowiedzialną za .Nowoczesną w powiecie Pajęczno jest koordynator publikujący ten post. Marcin Krzak

#43023 Odpowiedz
    Komitet Obrony Darmozjadow
    Gość
    #43026 Odpowiedz
    ZBoWiD
    Gość

Tam jeszcze tego ryżego rzeźimiszka nie było! Z niego taki sam obrońca demokracji jak i z Tuska. Gdzie on był jak był wójtem? Co on zrobił? Gardził i (gardzi) ludźmi.Taki wielki pan wójt był,że nawet dzień dobry nie odpowiadał buc jeden… Mocny był szkoły pozamykać, babkom poobiecywać wysokie emerytury, taki on był dobry…
    P.S. Dziwię się, że on jeszcze w Strzelcach się pokazuje po tym co nawyrabiał. Wstydu nie ma…

#43044 Odpowiedz
    góral
    Gość

bo to obrana demokraci tych co na niej korzystają a nie motłochu, ta cała nowoczesna to większość byłych PO powstała na wypadek klęski PO bo gdzieś będzie trzeba szukać koryta, jeśli to co widzę w tv to demokracja to nie jest to moja demokracja, wstyd i hańba jedni na drugich jak świnie przy korycie, ruszają tłustymi dupskami na boki żeby wsadzić głębiej ry. i więcej się na chapać a jak lud pyta się jak tam u was kwiczą, prowokują anarchie ale do koryta nie podchodźcie bo ta pasza za bardzo nie jest dobra, ale ludzie kiedyś się opamiętają złapią za siekiery i zrobią Kiełbasę POlską

#43075 Odpowiedz
    pajeczak
    Gość

Do Marcina Krzaka.
    Jestem zaskoczony ze Pan po studiach historycznych z magistrem Uniwesytetu Slaskiego dal sie wciagnac do Nowoczesnej.Petru swoimi milionami z nikim sie nie podzieli a nawoluje do bojkotowania w sprawie wylacznie SWOICH interesow.Kto jak kto ale Pan historie zna doskonale wiec doklejanie sie do takich PO-TWOROW jest bynajmnej dziwne. Rozumiem rozgoryczenie ludzi bo zycie w Polsce coraz trudniejsze, brak pracy i dalszych perspektyw ,ale wychodzenie na ulice chyba nie jest rozsadne.A widok dzieci w marszach jest oburzajacy.(Hitlerjugend tez pralo dzieciom glowy i maszerowaly w pochodach:)
    S

#43076 Odpowiedz
    Zdzialoszyna
    Gość

Na zdjęciu nie ma założonego swetru. Taki jest zwyczaj,że ludzie z partii petru noszą swetru

#43177 Odpowiedz
    Marcin Krzak
    Gość

Skoro głosuje w wyborach potrzebuje mieć reprezentanta. Ryszard Petru to osoba, która przekonała mnie do swojego programu. Ufam też, że w przyszłości podniesie standard polskiej polityki pokazując, że różnić się można , nawet trzeba ale merytorycznie. Prowadziłem kampanię wyborczą kandydatów .Nowoczesnej na posłów i poprowadzę każdą dobrą inicjatywę .Nowoczesnej na terenie powiatu Pajęczno. Co do marszów – jeśli ludzie nie są do nich zmuszani a czują jakiś niepokój związany ze zmianami, które w Polsce następują i chcą go jakoś wyrazić to uważam , że to dobry pomysł. To jest oznaka wolności. Jeśli w marszu idą rodzice, którzy wybrali się z dzieckiem to mnie nie dziwi. Problem byłby gdyby szły same dzieci z hasłami społeczno-politycznymi. Ale myślę, że to nam nie grozi. Jako rodzice chronimy nasze dzieci a jako społeczeństwo jesteśmy bardzo świadomi 26 lat demokracji i chronimy to co dla nas ważne.

#43180 Odpowiedz
    Gzik
    Gość

Ludzie, zagraniczne banki i hipermarkety protestują przeciw podatkom dla nich a ciemny „niby-wykształcony” lud im jeszcze kibicuje

#43183 Odpowiedz
    ołówek
    Gość

Panie Marcinie, skoro obecnie ludzie wychodzą na ulicę i poprzez protest wyrażają swoje zdanie, to widać, że z tą wolnością i demokracją w Polsce od czasu powołania rządu PiS wcale nie jest tak źle. Wręcz jest lepiej niż podczas ostatnich 8 lat. Nikt nikogo nie bił, nie szarpał, nie kopał. Pamięta Pan marsze z okazji święta 11 Listopada i czym one się kończyły? Obecnie może tylko panowie Lis i Giertych dostają białej gorączki no ale tu powód jest powszechnie znany.
    Napisał Pan również o podniesieniu standardu merytorycznej dyskusji politycznej przez pana Petru i posłów Nowoczesnej. Tylko czym to się przejawia? Już minęły ponad 2 miesiące od wyborów a .Nowoczesna nie złożyła jeszcze ani jednego projektu ustawy. Liderem jest natomiast w prośbach o przerwę podczas trwania obrad Sejmu (120 razy). Ja tu nie widzę żadnej świeżości ani merytorycznej pracy.
    Pan Petru jest sztucznie promowany i pompowany w sondażach przez media tak jak kiedyś Palikot. I zdaje się, że i jego kariera polityczna szybko się zakończy bo w dobie Internetu każde wypowiedziane słowo można „wygrzebać” i porównać z wcześniej prezentowanym stanowiskiem.
    Demokracja ma to do siebie, że każdy wyborca ma swój jeden głos i dysponuje nim według własnego sumienia i uznania. Życzę powodzenia.
    Pozdrawiam

#43185 Odpowiedz
    Maciek
    Gość

@Ołówek popieram w 100% 🙂 Dodam jeszcze od siebie, że samozwańcze nazwanie siebie liderem opozycji (sic!) i orędzie do narodu na koniec roku buehehe; wysoki poziom żenady osiągnięty a nie nowa kultura polityczna 🙂

#43187 Odpowiedz
    pajeczak
    Gość

olowek napisal dokladnie moje reflekcje.Mysle ze wiele osob podziela(zgadza sie)napisane tresci
    podpisuje sie pod nim dwiema rekami:)

#43232 Odpowiedz
    michu
    Gość

Nowoczesna.PO w skrócie:
    0 projektów ustaw
    120 wniosków o przerwę

a i zero programu wyborczego
    https://www.youtube.com/watch?v=ByadgalFITo

Wyświetlanie 15 wpisów - od 1 do 15 (z 19 w sumie)
Odpowiedz na: Odpowiedź #43023 w Wójt szefem Nowoczesnej?
Twoje informacje: