Wójt w Rząśni zarabia 18107 zł
Pajęczno › Forum › Forum mieszkańców powiatu pajęczańskiego › Wójt w Rząśni zarabia 18107 zł
- This topic has 62 odpowiedzi, 1 głos, and was last updated 11 months, 2 weeks temu by
He.
-
AutorWpisy
-
Mieszkaniec
GośćJak tam ukradzione 5 mln zł? Ktoś poniósł konsekwencje za to? A może nie ma winnych?
Układ łódzki mocno wycisza sprawę.Herty
GośćJak tam Prokuratura Okręgowa w Sieradzu ? Rząśnia lubi ciszę ?
Przecież to 5 mln zł, które ktoś ukradł. To olbrzymie pieniądze. Za te pieniądze można wyremontować drogę między Białą, a Rząśnią.
Od maja 2021 roku sprawa wyciszona.
Nikt nie poniósł konsekwencji działań bez procedur. Lokalne reklamowe pismaki milczą…UKR
GośćA może te 5 baniek na wojnę poszło ?
Ale chyba z lokalnymi przeciwnikami obozu władzy😉MarV
GośćPamiętajcie węże plujące jadem. Nikt wam nie broni zostać wójtem czy tam burmistrzem
Pisowska kicha
GośćA ile zarabia Pielucha i za co?
Mieszkanka Rząśni
GośćO chyba pracownicy gminy postanowili bronić swego pracodawcy. Niestety prawda jest taka, że pieniądze skradziono i nikt nic nie mówi. Ile by to nie było czy 10 tys. Czy 5 mln powinno to być wyjaśnione a nie zamiecione pod dywan. Nigdy nie narzekałam na tego wójta zawsze oddawałam na niego głosy ale w takich sytuacjach powinno być wszystko klarowne a odpowiedzialne za to osoby w jakiś sposób ukarane.
Mieszkaniec
GośćPrzecież lepiej na być wójtem, burmistrzem czy nawet starostą niż sprzedawca w sklepie lub kiosku, bo kasa lepsza i odpowiedzialności zero. Ja ha ha ….
UKR
Gość4 puste budynki w gminie Rzasnia. Szkoły w Broszęcinie, Stróży i w Białej, budynek po gminie w Rząśni.
Wójt i jego świta nie kwapi się, aby pomóc uchodźcom z Ukrainy. Pytam się dlaczego ? Nie ma z tego interesu ?
Remizy strażackie za miliony stoją puste. Stara hala po gimnazjum.
Co na to społeczność gminy? Gdzie solidarność, gdzie ludzka pomoc?Sylwia
GośćJasne. Już ktoś podobnie chciał pisać o Pajęcznie. Naprawdę chcecie w ten ochydny sposób wykorzystywać nieszczęście uchodźców? Do jakiś swoich lokalnych wojennek? Traktować uchodźców jak bydło i kłaść ich pokotem w nieprzystosowanych do tego miejscach? Proponuję żebyś udostępnił swój dom udał się na tą hale czy do domu seniora w Pajecznie i tam spał robiąc pod siebie, bez koniecznej infrastruktury. Ukraińcy to nie dzicz która można traktować jak zwierzęta bo jeden mały lokalny polityk tego chce.
Sylwia
GośćDodam że pewnie maluczki szukający taniej sensacji polityk. Robiący sobie fejm na nieszczęściu całego narodu ukraińskiego.
zRząśni
GośćSerio ktoś chce położyć uchodźcę w miejscu gdzie jest np. jeden kibel, nie ma jakiegoś prysznica czy kuchni lub podobnego miejsca gdzie można przygotować posiłek zadbać o higienę? Obory im pootwierajcie.
UKR
GośćMali to wy jesteście. Uśpieni na garnuszku wójta.
zRząśni
GośćJestem nie na garnuszku jakiegoś wójta ale z Rząśni jak najbardziej. I wstyd mi za takich jak ty UKR! Wstyd. Powtarzam swoją oborę uchodźcom otwórz. Bo jeśli w domu masz taki bałagan jak w mózgu to w oborze może będzie im jednak lepiej. Zresztą nie karmie już trolla.
UKR
GośćChyba wam już nic z tych 5 zaginionych milionów nie zostało. I rodzi się w was agresja. Wiem, że pomożecie Ukrainie, ale tylko w świetle jupiterów.
zRząśni
GośćSkoro im ukradli tzn że nue ma I już 🙃
Ale piszemy tu o twoim braku myślenia i chęci ogrzania się w świetle tragedii Ukrainy wykorzystując czy to 5 milionów czy jakieś nieprzystosowane do przyjęcia uchodźców lokale. Bo po co wtedy taki post? Ktoś naprawdę myśli, że Ukrainiec to niewolnik którego można ulokować byle gdzie? To JEST wykorzystywanie tematu Ukrainy do swoich prywatnych wojenek I JEST obrzydliwe. -
AutorWpisy