R e k l a m a
R e k l a m a

Wolne media POlskich towarzyszy

Pajęczno Fora Forum mieszkańców powiatu pajęczańskiego Wolne media POlskich towarzyszy

Wyświetlanie 14 wpisów - od 31 do 44 (z 44 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • #64121 Odpowiedz
    zbigniew
    Gość

moje szefostwo ma takie podejście – „Płacę – Wymagam” a ja się do tego ustosunkowałem i pracuję.

#64122 Odpowiedz
    kamieni kupa
    Gość

No ale ty ze swoim fachem z 6 tyś pensja nie możesz otworzyć własnej firmy ?

#64132 Odpowiedz
    zbigniew
    Gość

a po co mam pracować w swojej firmie 24h/dobę, tu mam 8 godzin dziennie i 5 dni w tygodniu oraz pełny socjal.

#64133 Odpowiedz
    zbigniew
    Gość

W Pajęcznie nie znajdziesz takich ludzi z jakimi ja pracuję. potencjał i wartość firmy zależy od dobrych i wykształconych pracowników.

#64163 Odpowiedz
    hmmm
    Gość

skoro nie znajdujesz takich ludzi w Pajęcznie to co tutaj robisz ? zabłądziłeś trzymaj ze swoimi

#64152 Odpowiedz
    Gipsy
    Gość

Zbigniew jest wyjątkowy 🙂 nie to co inni 🙂 on jest najfajniejszy, ma najlepszą pracę i do tego najsolidniejszy i najmądrzejszy 🙂 i do tego ma najfajniejszych i najmądrzejszych kolegów:)
    tfu co za bałwan z przerośniętym ego!
    Kurw@ Zbysiu jesteś zajebisty!!

#64194 Odpowiedz
    państwo teorii
    Gość

No cóż Zbysiu jest po prostu normalnym przedstawicielem swojego towarzystwa POlitycznego walczącym o demokrację

#64215 Odpowiedz
    zbigniew
    Gość

gipsy – ja nie czekam na 500+ tylko sam liczę na siebie

#64216 Odpowiedz
    zbigniew
    Gość

pracy jest naprawdę dużo w Polsce tylko nie dla patologii i psychopatów.

#64219 Odpowiedz
    byku
    Gość

Kurde mam wrażenie ze zbysiu ma jakiś problem ze sobą, wysokie mniemanie o sobie, reszta to śmieci. A coś mi się wydaje że żona go bije 😀

#64220 Odpowiedz
    James
    Gość

Zbysiu nie ma żony…żadna nie jest/była godna 🙂

#64221 Odpowiedz
    zbigniew
    Gość

ja już nie dyskutuje z PIS-iorami, nie ma sensu dyskutować z tak zawziętymi i głupimi ludźmi.

#64285 Odpowiedz
    byku
    Gość

mówiłem że najmądrzejszy, alfa i omega co będzie z plebsem dyskutował hahaha

#64289 Odpowiedz
    kamieni kupa
    Gość

Z czym wy do Zbysia jak nie zarabiacie 6 tyś zł to jesteście złodziejami lub idiotami

Wyświetlanie 14 wpisów - od 31 do 44 (z 44 w sumie)
Odpowiedz na: Odpowiedź #64019 w Wolne media POlskich towarzyszy
Twoje informacje: