Wróżka
Pajęczno › Fora › Forum mieszkańców powiatu pajęczańskiego › Wróżka
- Temat jest pusty.
-
AutorWpisy
-
Jola
GośćChciałabym zapytać , czy korzystał ktoś z wróżki w Siemkowicach , jeśli tak to sprawdza się co mówi .Temat na Andrzejki
Yeop
GośćJakim trzeba byc debilem zeby w to wierzyc:/
Baba
GośćYeop sam jesteś debilem. Mi tam kiedyś wróżka całkiem dobrze wywrózyła prawie wszystko się spełnilo. Niestety już nie żyje.
Turkey
GośćI to świadczy o twoim zidioceniu 🙂 Powiedziała ci co chciałaś usłyszeć a i tak nie wszystko się spełniło haha. Kretynka :/
kdjhfgg
Gośćkiedys byla w siemkowicach wrozka(tzw babka)ale ta kobitka dawno nie zyje.Nie liczylabym ze jakas kobitka z mlodszego pokolenia wrozy-chyba jakas naciagaczka.
Zamisat szukac wrozek proponuje poczekac co los przyniesie albo sie pomodlic jak jestes wierzaca.Przepowiednie skutkuja ze podswiadomie sami je wypelniamy tlumaczac ze tak mialo byc.
Lepiej sie czuc kowalem swojego losu niz myslec i robic to co jakas osoba nam powie.Donald
GośćJak mówiła, że PIS przegra wybory to pieluchowcy nie wierzyli.
Sprawiedliwość
GośćCiekawe czy wywrozy, że pisiory będą siedziec?
Mecenas
GośćPo co to wróżyć jak wszystko jest oczywista oczywistością. Niektórzy już pakują tobołki. Te kampanie wyborcze, te zatrudnienia , te lody trzeba rozliczyć i za nie posiedzieć.
Czarek
GośćCo na to pieluchowcy co dorwali się niezasłużenie do koryta, czekają na osąd?
Danuta
GośćMają pełne koronkowe gacie. Klawisz czeka.
Sprawiedliwość
GośćPieluchowcy powinni siedzieć. Idzie w tym kierunku.
Iwonka
GośćPanie T. współczuję tobie i twojej rodzinie tak ciężkiej nieuleczalnej choroby, musi się panu ciężko żyć z tym jadem we krwi. Mimo wszystko życzę poprawy stanu zdrowia aby przeżył pan starość w spokoju. Pozdrawiam Pieluchowiec
Tom
GośćWróżki mówią, że pieluchowcy będą siedzieć. To mnie uspokaja. Wyrządzone krzywdy wymagają naprawienia.
Iwon
GośćCi co dokuczali Panu T powinni to odpokutować. Niech naprawiają wyrządzone krzywdy póki mają czas.
Sprawiedliwość
GośćNo pieluchowcy z naczelną nie palą się do naprawienia wyrządzonych krzywd. Mam nadzieję, że za to co robili odpokutują. Im dłużej będą zwlekać tym pokuta powinna być większa.
-
AutorWpisy