R e k l a m a
R e k l a m a

Wybory 2024

Wyświetlanie 15 wpisów - od 76 do 90 (z 141 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • #127502 Odpowiedz
    Jarus
    Gość

Kiedyś premier Leszek Miller stwierdził, że „mężczyzny nie poznaje się po tym, jak zaczyna, ale jak kończy”. Jarosław Kaczyński swoją polityczną karierę kończy w wyjątkowo przygnębiający sposób.

#127515 Odpowiedz
    Wyborca
    Gość

Protesty „rolników” w czasie gdy w Polsce odbywają się największe ćwiczenia wojskowe ostatnich lat to nie przypadek. Sytuacja, w której PiS chce wykorzystać owe protesty i podsyła na nie działaczy i swoich i ze środowisk, które popierają Kaczyńskiego, jest dość jednoznaczna.

#127535 Odpowiedz
    Patyk
    Gość

Sondaże są, jakie są, więc nic dziwnego że na Nowogrodzkiej nie ma szczególnie dobrego nastroju. Wszyscy zdają sobie sprawę tego, że wybory samorządowe są już przegrane.

#127537 Odpowiedz
    Mieszkaniec
    Gość

czy radna którą startuje na burmistrza to ta, z którą nawet ludzie z pracy nie rozmawiają jak nie muszą?

#127546 Odpowiedz
    Balus
    Gość

A po co rozmawiać w pracy trzeba pracować.

#127547 Odpowiedz
    Mieszkaniec
    Gość

Pani Kowalska nie startuje do powiatu i co to będzie, kto te obiecywane drogi ponaprawia. Będzie jeszcze gorsza tragedia. Wielka
    szkoda.

#127548 Odpowiedz
    Grześ
    Gość

Z radną Beatą kandydatką na burmistrza nikt nie rozmawia bo jak sama napisała w komentarzu nagrywa.
    Ale sobie w kolano strzeliła, na to jest paragraf i mogą jej być wybory zbędne.

#127549 Odpowiedz
    Gosia
    Gość

Fajny program prezentuje na rozwój gminy Pajęczno…nagrywanie🙈
    Już się mieszkańcy śmieją że zero zaufania, i pytają czy interesanci też będą nagrywani.
    komentarz do organów ścigania.

#127550 Odpowiedz
    Mieszkaniec
    Gość

czy to jest ta pani radna, która potrafi jedynie żyć z krzywdy ludzi ?

#127551 Odpowiedz
    wyborca
    Gość

mam nadzieję że nikt na to żenujące przedstawienie z łamaniem praw i etyki się nie wybierze.

#127553 Odpowiedz
    Sylwek
    Gość

Ale wstyd dla radnych od niej startujących, żenada…takich nam „potrzeba”

#127554 Odpowiedz
    wyborca
    Gość

pani radna jest osobą publiczną więc powinna postępowac według jakiś norm, ale z tego go wiem to od dawna jej z tym nie po drodze. jestem zniesmaczony jej zachowaniem, mam nadzieję nie musiec jej oglądać w radzie gminy, za to zachowanie powinna zostać potępiona i zignorowana przy skreślaniu wśród swych wyborców.

#127557 Odpowiedz
    gabrys
    Gość

nawet rodzinę wystawiła do radnych

#127559 Odpowiedz
    bartek
    Gość

o poczynaniach pani radnej to można by książkę napisać i o jej normach etycznych

#127560 Odpowiedz
    bartek
    Gość
Wyświetlanie 15 wpisów - od 76 do 90 (z 141 w sumie)
Odpowiedz na: Odpowiedź #127047 w Wybory 2024
Twoje informacje: