Ten Pan z góry potrafi spieprzyć każdą robotę. Nie polecam jego usług, no chyba, że chcesz mieć zrobione na odpierdol, gdzie trzeba będzie zatrudnić kolejną ekipę, która będzie po nim poprawiała.
Mój sąsiad skorzystał z jego usług i o ile pamiętam nie był zadowolony. Ja osobiście korzystałam z usług Pana pod tym numerem 600-391-738 i byłam zadowolona, ceny też przystępne i nie robi fuszerek. Również zajmuje się wykończeniami od wewnątrz.
Otóż nie jestem ani gruba ani nie mam na imię wieprzek. I zapewniam Cię, Krzysztofie W., że mój mąż już z tobą na mieście sobie porozmawia. Obyś tylko nie stracił reszty zębów, które ci tam jeszcze zostały.
Nie wiem do kogo się odnosi ten wpis bo numer skasowano. Ale niestety te słowa można podciągnąć pod 80% okolicznych wykonawców. Buraki co potrafią spieprzyć każdą robotę, palą papierosy podczas remontu, niektórzy nawet piją. Jakość usługi jest niska, a kasują jak by studia wyższe skończyli. Chyba wszyscy dobrzy majstrzy już stąd wyjechali.
ja z racji oszczędności postanowiłem wszystko zrobić sam i sądzę ze nie jeden fachowiec by pokiwał głową, i nawet udało mi się złapać z racji tego już fuszke może się przebranżowi hahahahh