WYKOŃCZENIA WNETRZ

Pajęczno Fora Ogłoszenia WYKOŃCZENIA WNETRZ

• Temat jest pusty.
Wyświetlanie 11 wpisów - od 1 do 11 (z 11 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • #1379 Odpowiedz
    krzysiek
    Gość

Oferuje usługi w zakresie WYKOŃCZEŃ WNĘTRZ!
    -Malowanie
    -Gładzie Szpachlowe
    -Zabudowy Karton/Gips
    -Wszelkie Wykończenia
    TEL.XXX.XXX.XXX

#1380 Odpowiedz
    Łukasz
    Gość

Ten Pan z góry potrafi spieprzyć każdą robotę. Nie polecam jego usług, no chyba, że chcesz mieć zrobione na odpierdol, gdzie trzeba będzie zatrudnić kolejną ekipę, która będzie po nim poprawiała.

#1382 Odpowiedz
    Ala
    Gość

Mój sąsiad skorzystał z jego usług i o ile pamiętam nie był zadowolony. Ja osobiście korzystałam z usług Pana pod tym numerem 600-391-738 i byłam zadowolona, ceny też przystępne i nie robi fuszerek. Również zajmuje się wykończeniami od wewnątrz.

#1383 Odpowiedz
    krzysiek
    Gość

wez lepiej Łukaszkowi zrob heheheh bo gruba jestes jak Chodzacy wieprzek

#1384 Odpowiedz
    krzysiek
    Gość

ala a może inne imie masz Wieprzku

#1385 Odpowiedz
    Ala
    Gość

Otóż nie jestem ani gruba ani nie mam na imię wieprzek. I zapewniam Cię, Krzysztofie W., że mój mąż już z tobą na mieście sobie porozmawia. Obyś tylko nie stracił reszty zębów, które ci tam jeszcze zostały.

Przez internet nie jesteś anonimowy, pamiętaj!

#1387 Odpowiedz
    krzysiek
    Gość

o twoj Mąż tak na iego Mówisz teraz ? ciekawe hehe wiesz jak sie twojego meża boje jak Ducha w nocy heheheh……Smiech na Sali <hahahah>

#1391 Odpowiedz
    krzysiek
    Gość

wieprzek ej wieprzek…. a z łukaszkiem to sobie pogadam…..zobaczymy kto bedzie kozak wtedy

#1410 Odpowiedz
    Klient
    Gość

Nie wiem do kogo się odnosi ten wpis bo numer skasowano. Ale niestety te słowa można podciągnąć pod 80% okolicznych wykonawców. Buraki co potrafią spieprzyć każdą robotę, palą papierosy podczas remontu, niektórzy nawet piją. Jakość usługi jest niska, a kasują jak by studia wyższe skończyli. Chyba wszyscy dobrzy majstrzy już stąd wyjechali.

#1752 Odpowiedz
    naiwny
    Gość

ja z racji oszczędności postanowiłem wszystko zrobić sam i sądzę ze nie jeden fachowiec by pokiwał głową, i nawet udało mi się złapać z racji tego już fuszke może się przebranżowi hahahahh

#66840 Odpowiedz
    Atka
    Gość

Coraz więcej ludzi robi prace wykończeniowe samemu . Są zadowoleni z dokładności wykonania..

Wyświetlanie 11 wpisów - od 1 do 11 (z 11 w sumie)
Odpowiedz na: Odpowiedź #1752 w WYKOŃCZENIA WNETRZ
Twoje informacje: