R e k l a m a
R e k l a m a

Wypowiedź Pana Morawieckiego w sprawie wiz do USA

Pajęczno Fora Forum mieszkańców powiatu pajęczańskiego Wypowiedź Pana Morawieckiego w sprawie wiz do USA

Wyświetlanie 15 wpisów - od 16 do 30 (z 35 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • #63594 Odpowiedz
    paj
    Gość

Pytam po raz kolejny co ma wspólnego temat z tym portalem…. POST NADAJE SIĘ DO ŚMIETNIKA

#63595 Odpowiedz
    gość
    Gość

Mam propozycję. Po prostu tu nie zaglądaj!

#63667 Odpowiedz
    paj
    Gość

też mam propozycje zaśmiecaj u siebie

#63670 Odpowiedz
    gość
    Gość

Ja jestem U SIEBIE!!! Dlaczego odbierasz mi moje demokratyczne prawo do wypowiadania się w miejscu przeze mnie wybranym??? Czy to nie jest przypadkiem to, o czym rozmawiamy? Ciebie do uczestniczenia w dyskusji nikt nie zmusza, więc nie wywieraj presji na innych.

#63672 Odpowiedz
    paj
    Gość

brak rozumienia faktu zakładania tematu na forum który w żadnym sposób nie tyczy się portalu równa się z ograniczonym myśleniem zresztą z imbecylem nie dyskutuje koniec kropka.

#63673 Odpowiedz
    adam
    Gość

problem może nie dotyczy Pajęczna, ale dotyczy ludzi z Pajęczna

#63674 Odpowiedz
    Jan
    Gość

ale to typowe 😀 gdy padło:

Jakie to demokratyczne prawa rząd nam odbiera??? Słucham!!!

– nie było problemu. dopiero gdy @gość udzielił merytorycznej odpowiedzi, po czym zapytał:

A ty mi teraz opowiedz, co pożytecznego, oprócz 500, wprowadził czy usprawnił nowy rząd. Tylko konkrety, nie opowieści science fiction!

a to, jak wiadomo, pytanie na które nie ma odpowiedzi, więc trzeba radzić sobie inaczej, na przykład krzycząc, że to zaśmiecanie forum 😀

a może ktoś ze zwolenników PiSu skomentuje przy okazji to?

#63683 Odpowiedz
    Do kosc
    Gość

Matka wie że cpiesz?
    -?jakoś co miesiąc kontrmanifestacja są organizowane, kogoś zamknęli kłamco?
    -czy były jakieś konkretne ustawy które są wbrew konstytucji? Które konkretną ustawe i który zapis konstytucji został złamany
    -tu nie widzę probemow, Polską jest krajem katolickim,gej może być gejem ale nie musi tego pokazywać na ulicy, a o twoim tekście o kobietach nawet nie będę pisał bo jest tak daremny jak ty i całe twoje życie przypuszczam
    -skoro tak nie lubisz kościoła to po co brałeś ślub i przyjmowales sakramenty,krzykacz na forum i zero konsekwencji w życiu realnym
    -ze rząd prenumeruje już inna gazetę nizgowno wybiórcze to znaczy że ja dyskryminuje? Jakoś nawet w TVP widuje reklamy tego dziadostwa
    -nie chcesz oglądać TVP to oglądaj TVN to wolny kraj
    -zasatanawia mnie co cpiesz
    -generalnie jeśli tak ci się podoba zachód to krzyżyk na droge,ja wolę żyć w zaściankowej bezpiecznej Polsce, gdzie islamista za obrażanie katolików dostaje w mordę a nie brawa, gdzie mogę iść na mecz czy koncert bez strachu że ktoś mnie wysadzi lub zastrzeli. Dlatego w głowę zachodzie jak wyprany trzeba mieć mózg by wierzyć a co gorsza szerzyć dalej takie glupoty

#63684 Odpowiedz
    gość
    Gość

Niegrzecznie i nie na temat. W sumie jakieś brednie. Rozpaczliwe zaprzeczanie faktom. Proszę o odpowiedż na moje pytanie. Nie będę w kółko tłumaczyć spraw już raz przedstawionych.

#63686 Odpowiedz
    Mjetek
    Gość

Gdzie się nie czyta komentarzy to wszędzie to samo – gdy pisowiec nie może wysunąć racjonalnych kontrargumentów to zaczyna wyzywać od lewaków, ćpunów, szumowin, esbeków, itp.. Taki pisowski standard.

#63687 Odpowiedz
    Do kosc
    Gość

Proszę zatem panów rozgarniętych o obalenie tego co napisałem chyba że brakuje kontrargumentów co oczywiście mnie nie zdziwi…

#63688 Odpowiedz
    Do miatek
    Gość

A przypisujesz sieci którejś z tych grup ze tak cię to boli?

#63689 Odpowiedz
    Dp
    Gość

Dla mnie partia która jest za przyjęciem uchodźców nie powinna mieć prawa istnieć, co gorsza jednak są ludzie którzy takie partie popierają co dla mnie jest nie do ogarniecia. Na szczęście istnieje coś takiego jak wybory które weryfikują popieranie poglądów. W tym przypadku ciężko będą mieli wyznawcy terrorystów przebić się nawet przy pomocy opłacanych troli internetowych którzy tak na prawdę są bezsilni w merytorycznej dyskusji a jedyną ich bronią jest wykrzyczana propaganda która w tym momencie obalają jest nawet przez gimnazjalistów…

#63695 Odpowiedz
    Bydło rp
    Gość

TVP Info publikuje pełne nagranie z ataku na swojego dziennikarza! Napastnik miał przypięty znaczek KOD. „Nie rozumiem skąd tak nerwowa reakcja” [WIDEO]

A może to bydło skomentujecie?
    Obraz platfusow. Czy pozwolić im powrócić do koryta? Przeciez ta hołota chce upadku Polski, chce palić nie budować. Zdziwić się mogą jednak jak społeczeństwu braknie cierpliwości.

#63697 Odpowiedz
    Kalina
    Gość

Ten dziennkarz, to plujący na opozycję pan Rachoń. Swoją drogą, kłamca, bo gdyby demonstranci byli tak agresywni, jak się ich przedstawia, nie wyszedłby z tego tłumu żywy.
    Wiem jedno. Dziennikarzy prowokujących głupimi pytaniami tych „rozmodlonych”, czekałby lincz krzyżami i różańcami.
    Bądżcie dumni z „bohaterskiego” redaktora.:)))))))))
    Bydło jest pożyteczne. Wy jesteście „użyteczni”. Prezesowi i spółce.

Wyświetlanie 15 wpisów - od 16 do 30 (z 35 w sumie)
Odpowiedz na: Odpowiedź #63587 w Wypowiedź Pana Morawieckiego w sprawie wiz do USA
Twoje informacje: