R e k l a m a
R e k l a m a

Zadłużanie gminy Strzelce Wielkie przez PIS

Pajęczno Fora Forum mieszkańców powiatu pajęczańskiego Zadłużanie gminy Strzelce Wielkie przez PIS

• Ten temat ma 2,218 odpowiedzi, 1 głos, a ostatnio został zaktualizowany 1 rok, 5 miesięcy temu przez Mieszkaniec.
Wyświetlanie 15 wpisów - od 2,071 do 2,085 (z 2,219 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • #128054 Odpowiedz
    Kasia
    Gość

Wójt robi wszystko przed wyborami, całą radę, mieszkańców wodził za nos i nie robił parkingu teraz robi Nieźle Gienkowi zagrał na nosie

#128055 Odpowiedz
    Karol
    Gość

@Kasia to, że przed wyborami na pokaz to wiem, ale inwestycje zatwierdza rada, na której czele stoi Pan Kowalski.
    A najciekawsze jest to, że napisał, że to dla mieszkańców. Niech pracownicy sobie parkują z tyłu, a przed urzędem zostawią dla petentów

#128056 Odpowiedz
    Beata
    Gość

Widać pisowskie zagrywki, każdy chciał parking każdy był za tym byłem u Wójta i migał się od odpowiedzi a teraz Kowalskiemu kopie dołki. Ciekawe komu jeszcze podkardnie pomysły

#128058 Odpowiedz
    Waldek
    Gość

Właśnie widziałem i coś skojarzyłem że ktoś to ma w programie. Niech kandydaci jak najpóźniej wypuszczają programy żeby pozostałym tego nie zrobił

#128061 Odpowiedz
    Zamo
    Gość

Jesteście na spotkaniu u Jednaka? Przecież to żałosny żart…

#128064 Odpowiedz
    Strzelce2024
    Gość

Jesteśmy… dużo ludzi przyszło…🤣

#128065 Odpowiedz
    Zamo
    Gość

Kicz, żenada i pisowska propaganda, widać przykład z góry brany jest 😂😂😂😂

#128066 Odpowiedz
    Strzelce2024
    Gość

Jednak przed wyborami wszystkie inwestycje wykona, a po wyborach nowy wójt będzie za wszystko płacił i długi spłacał przez kolejne lata

#128075 Odpowiedz
    Stachu
    Gość

Zebranie żenada i ustawka. Jednak tak jak na sesjach, tak i na zebraniu nie trzyma już nerwów na wodzy. Jest chamski, pełen pychy i obłudy. Widać było, że się z Kowalskim dogadali i mieli wszystko przemyślane. Wstyd! Jednak boi się Ciemciocha, cały czas go atakował. Moim zdaniem chłopak jest merytoryczny, ma dobry program wyborczy, rozsądne podejście do zarządzania i ma mój głos już dziś.

#128077 Odpowiedz
    Ktoś
    Gość

Temu wójtowi już podziękujemy i jego kolegom z rady gminy: Błasiakowi i Kowalskiemu.
    Dajmy szansę pozostałym, jest z kogo wybierać: Pukacz, Ciemcioch, Dygudaj.

#128081 Odpowiedz
    Beti
    Gość

No widać było że z Jarkiem się dogadali. Boli Szczypiora że nikt go nie chce. Kowalski też był nieźle atakowany widać że się go obawiają

#128083 Odpowiedz
    Domi
    Gość

Ciemcioch chodzi po kolędzie jednak i ciemcioch jedna partia – tylko Pani Ewelina!!

#128085 Odpowiedz
    Ktoś
    Gość

Ciemcioch niech chodzi… i wychodzi
    Czas na zmiany

#128087 Odpowiedz
    Zamo
    Gość

Ja jestem za Eweliną i Kowalskim nieźle mu robią pod górkę a właściwie im banery pozrywane, program ukradziony to są najwieksi przeciwnicy jednaka. Ciemcioch żenada nawet na radnego się nie dostał

#128090 Odpowiedz
    Damian
    Gość

Ciemcioch? Z czym do ludzi.. Niech kościołem się zajmie

Wyświetlanie 15 wpisów - od 2,071 do 2,085 (z 2,219 w sumie)
Odpowiedz na: Odpowiedź #128309 w Zadłużanie gminy Strzelce Wielkie przez PIS
Twoje informacje: