R e k l a m a
R e k l a m a

Zadłużanie gminy Strzelce Wielkie przez PIS

Pajęczno Fora Forum mieszkańców powiatu pajęczańskiego Zadłużanie gminy Strzelce Wielkie przez PIS

• Ten temat ma 2,218 odpowiedzi, 1 głos, a ostatnio został zaktualizowany 1 rok, 5 miesięcy temu przez Mieszkaniec.
Wyświetlanie 15 wpisów - od 61 do 75 (z 2,219 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • #70277 Odpowiedz
    Marek
    Gość

No to posłanka ma ciekawych współtowarzyszy. Co jakiś czas odsłania się nowa twarz.

#70279 Odpowiedz
    Patriota
    Gość

Przecież takie służbowe mieszkania należały się wtedy tylko najbardziej zasłużonym donosicielom!!! Właściwie skąd on się w tych Strzelcach wziął – przecież nie jest tajemnicą, że nie jest miejscowy ?
    A „koledze z roku” to ja się wcale nie dziwię, jakby na mnie ktoś donosił też bym tego tak nie zostawił. I my też nie powinniśmy!

#70280 Odpowiedz
    Pajeczok
    Gość

Ale jaja, przecież to bomba atomowa.

#70283 Odpowiedz
    Karolina
    Gość

Całe szczęście ta kadencja i tak już niedługo dobiega końca. Taki wstyd dla regionu 🙁

#70298 Odpowiedz
    Kalina
    Gość

zagłosujcie w końcu w strzelcach na jakiego lewaka, jakąś paradę homo wam zrobi, będzie róbta co chceta, będzie lepiej. A zadłużać gminę można dużo bardziej, patrzcie na orzeszka czy tokarskiego biją rekordy a na czele rankigów

#70312 Odpowiedz
    Marta
    Gość

Mi osobiście nie robi różnicy, czy kandydat pochodzi z lewa czy z prawicy, z PiS, czy SLD. W wyborach samorządowych zawsze staram się głosować na konkretnych LUDZI bo uważam, że w takich lokalnych strukturach ważniejszy jest szacunek i zaufanie Mieszkańców niż partyjna przynależność.

Podążając za logiką Kaliny można by wywnioskować, że najlepiej głosować na PO, bo to przecież centrowa partia. Myślę że do ludzi w Strzelcach, czy Pajęcznie i tak zawsze bardziej przemawia CZŁOWIEK i jego historia niż polityczna frakcja i <z reguły niestety> puste frazesy.

A Wy jak uważacie?

#70316 Odpowiedz
    Marta
    Gość

A co do parady równości ( dla niektórych homo ) to chyba zwykle są to jednak oddolne zrywy społeczne, a nie inicjatywy polityków. A już na pewno nie słyszałam, by jakikolwiek, nawet najbardziej liberalny Wójt organizował tego typu wydarzenia.

#70321 Odpowiedz
    Kuba
    Gość

Zgadzam sie z Marta w 100%. Jednak cuda na kiju obiecywal, a przez 4 lata zdolal tylko swoim sale konferencyjna w urzedzie postawic. No i przyznac sobie podwyzke… A dla nas zwyklych ludzi same dlugi! Teraz to juz tylko na kandydata bede patrzyl a nie z jakich list startuje. Zeby byl uczciwy i udzielal sie spolecznie, a nie tylko wszystko dla siebie chytrus jeden.

#70322 Odpowiedz
    Hetero
    Gość

Pewnie! Jakos Biedron jest gejem i prezydentem Slupska i zadnej parady dotad nie zorganizowal. Osobiscie udziela ludziom slubow, a miasto kwitnie. Po co straszysz ludzi Kalina???? Przeciez wszyscy i tak maja swoj rozum! A jak masz smutne zycie erotyczne to sama sobie jedz na love parade 😉

#70323 Odpowiedz
    B.B.
    Gość

Pomiędzy „róbta, co chceta” a rządami obecnej władzy jest jeszcze miejsce na normalne, uczciwe życie. Nie trzeba być lewakiem, żeby krytykować obecnego wójta. A jest za co.

#70324 Odpowiedz
    Jarek
    Gość

Tak trzyma z posłanka i pisowska świtą i co nic nie załatwili dla gminy.

#70334 Odpowiedz
    pan kleks
    Gość

No jak by nie patrzeć PiS ma teraz pełną władzę i Jednak jako wójt PiSu ma naprawdę idealne warunki, bo nikt mu na górze na ręce nie patrzy. Taką szansę zaprzepaścić to trzeba być wyjątkowym partaczem. Szkoda ze dzięki wójtowi dobra zmiana ominęła Strzelce :/
    A najbardziej się obawiam, że nas w końcu zlicytują bo gmina jest już na skraju bankructwa. Wstyd dzieciom w oczy spojrzeć ;( Jak zawsze zwykli obywatele będą płacić za pazerność na górze. A Jednak zwieje gdzieś na Kajmany i tyle go zobaczymy ja Wam mówię! Córki już urządził za nasze pieniądze…

#70338 Odpowiedz
    kolega z roku
    Gość

Tak, mam 59 lat jak wasz wójt.

Po prostu okazuje się, że ciekawych rzeczy można się o sobie dowiedzieć na zjeździe absolwentów WET. Sam dobrze wiem jak wygląda normalna ścieżka kariery weterynarza po studiach, no ale jak już mówiłem takie rewelacje wychodzą przeważnie po latach. Zainteresowanych odsyłam do IPN.

A mieszkańców Strzelec Wielkich pozdrawiam i życzę wszystkiego dobrego.

#70348 Odpowiedz
    Aneta
    Gość

Archiwa w IPNie juz płoną hehehe

#70349 Odpowiedz
    Wacek
    Gość

Ale jaja w tych Strzelcach, też wybrali sobie wójta.

Wyświetlanie 15 wpisów - od 61 do 75 (z 2,219 w sumie)
Odpowiedz na: Odpowiedź #129333 w Zadłużanie gminy Strzelce Wielkie przez PIS
Twoje informacje: