R e k l a m a
R e k l a m a

Zadłużanie gminy Strzelce Wielkie przez PIS

Pajęczno Fora Forum mieszkańców powiatu pajęczańskiego Zadłużanie gminy Strzelce Wielkie przez PIS

• Ten temat ma 2,218 odpowiedzi, 1 głos, a ostatnio został zaktualizowany 1 rok, 5 miesięcy temu przez Mieszkaniec.
Wyświetlanie 15 wpisów - od 76 do 90 (z 2,219 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • #70415 Odpowiedz
    Strażak
    Gość

To jest niepojęte,zeby wójt i wicewojewoda z PiS tak dolowali gminę.

#70416 Odpowiedz
    Sulmir
    Gość

Przecież to jest śmieszne, u nas wójt startowałz pisu teraz brata się z czerwonymi a i tak ma poparcie, zresztą nawet władzom z z powiatu z po wiele obiecał żeby mu się nie wtrącali a w zamian podrzucił im podnosiciela rąk niby z prawej strony :D:D::D

#70417 Odpowiedz
    Pajeczanka
    Gość

A jaka jest różnica między pajeczanskim pisem, SLD czy PO. Łączy ich tylko jedno-KASA.

#70425 Odpowiedz
    Pajeczanska 11
    Gość

Tylko powiedzcie mi jakim cudem 20 – kilkuletni chłopak bez doświadczenia zostaje nagle KIEROWNIKIEM LECZNICY ??? Plus dostaje za darmo od państwa, czy też partii na własność:
    -> 3 pokojowe mieszkanie z działką
    -> 2 pomieszczenia gospodarcze
    -> plus gabinet
    ??????????????????????????????????????????????????????
    Wszystko jak wół wymienione w oświadczeniu majątkowym wójta.
    No, a na zwieńczenie kariery wysoki stołek, żeby wszystko elegancko pozamiatać pod dywan. Brawo Panie Jednak!

#70428 Odpowiedz
    Sasanka
    Gość

I nagle wszystko robi się jasne… Teraz już wiadomo dlaczego tak świetnie prosperująca gmina zmierza ku bankructwu. Ciekawa jestem na co wójt nabrał tyle kredytów? Bo jakoś po inwestycjach w Strzelcach ani widu, ani słychu :////

#70432 Odpowiedz
    Zniesmaczona
    Gość

No ładnie, ale nam komuniści zainstalowali w Strzelcach wtyczkę … Wstyd na całą Polskę!

#70433 Odpowiedz
    Zniesmaczona
    Gość

No ładnie, ale nam komuniści zainstalowali w Strzelcach wtyczkę … Wstyd od Bałtyku po Zakopane!

#70436 Odpowiedz
    Strzelczok
    Gość

Moi rodzice cale zycie harują duzo ciężej od wójta i ledwie im na życie starcza, a ten cwaniak obrasta w nieruchomosci za nasze pieniadze i jeszcze nam długów narobił, żebyśmy mieli co spłacać !

#70463 Odpowiedz
    Misiu
    Gość

A co na to Karolek i Beatka, tacy prawi i sprawiedliwi.

#70467 Odpowiedz
    Sulimir
    Gość

popatrz na gminę Sulmierzyce, tutaj wójt tak zadłużył gminę że jeszcze pięć następnych kadencji dług będzie spłacany, ale co tam niech się martwią inni

#70469 Odpowiedz
    Misiu
    Gość

Pisiory że Strzelec z pomocą posłanki wykoncza gminę.

#70470 Odpowiedz
    Antek
    Gość

Jak chcesz wałkować temat Sulmierzyc to załóż sobie nowy wątek. Ten powstał, by tutaj w Strzelcach żyło nam się dobrze i uczciwie. Po co ta zmiana tematu ???

#70471 Odpowiedz
    Sulimir
    Gość

Zabroń mi :D:D:D będę robił co będę chciał bo w Polsce panuje wolność słowa i wyznania i nikt nie strzela do ludzi jak za czasów rządów platfusów, zatem mam w głębokim poważaniu twoje rozkazy, możesz sobie pomachać palcem w bucie co najwyżej

#70477 Odpowiedz
    rolnik
    Gość

@Sulimir zadłużył ale efekty widać. A w Strzelcach też zadłużył i co mamy? Tyle tylko że zapewnił kilka nowych miejsc pracy… w Urzędzie.

#70482 Odpowiedz
    Anka
    Gość

Ktoś tu stara się odciągnąć naszą uwagę od sedna sprawy. Widać M.J. to drażliwy temat dla PiS’u i prawdę mówiąc, nie dziwi mnie to. Właściwie to niemal gotowy materiał na reportaż, zwłaszcza teraz w dobie dekomunizacji.

Wyświetlanie 15 wpisów - od 76 do 90 (z 2,219 w sumie)
Odpowiedz na: Odpowiedź #129333 w Zadłużanie gminy Strzelce Wielkie przez PIS
Twoje informacje: