Zasłużony dla Powiatu Pajęczańskiego
Pajęczno › Fora › Forum mieszkańców powiatu pajęczańskiego › Zasłużony dla Powiatu Pajęczańskiego
- Ten temat ma 66 odpowiedzi, 1 głos, a ostatnio został zaktualizowany 7 lat, 3 miesiące temu przez
Pola.
-
AutorWpisy
-
Pietras
GośćTak czytam te wszystkie komentarze i moje zdanie jest takie. Co P. Pielucha ma zrobić i radni powiatowi z PiS jak u nas w Powiecie rządzi koalicja PO-PSL, więc logiczne że nie dopuszcza do tego aby PiS im tu inwestował i zwiększał sobie poparcie.
Coś mi się tak wydaje, że te wszystkie komentarze negatywne to zwolennicy PO-PSL którzy mają już ciepłe posadki od kilku ładnych lat i strasznie negują wszystkie działania PiS bo boją sie, że jak PiS przejmie władzę w Powiecie to oni wszyscy wylecą z wielkim hukiem za całokształt swojej pracy.Powiatowy
GośćKoalicja PiS i PSL w powiecie jest w większości, więc za rządzenie odpowiadają. Dowiedli tego głosując za zasłużonymi. Proste.
Pietras
GośćTo widze, że ktoś tu bardzo zorientowany w temacie.
Taka koalicja o przyznanie jakiś tam „zasłużeni…” też mi wielkie co.
Nie zmienia to faktu że jest koalicja PO-PSL która rozdaje karty w Powiecie Pajęczańskim i tyle w temacie.
A takie krzyczenie, że jest koalicja PiS-PSL to według mnie czysta sciema i obłuda, aby wywołać sensację i może ludzie uwierzą w to. Ale ludzie zdecydują przy najbliższych wyborach. Bo społeczeństwo nie jest takie głupie jak niektórzy uważają.
Pozdrawiam serdecznie!!!Marek
GośćNo nareszcie się wyjaśniło kto rządzi.
Edzik
GośćSpołeczeństwo nie jest takie głupie jak piszesz, jest jeszcze głupsze. Przekonasz się. Pozdrawiam.
Pietras
GośćCzyste lewackie podejście. Myslenie, że to my jesteśmy góra i to my was poprowadzimy.
Żenada.Polityk
GośćNie ma co teoretyzowac, mleko rozlane. PiS zrobił kolejny krok w stronę exkomuny. Myślę, że mentalnie zawsze byli blisko a teraz tego już nawet nie kryją i wzajemnie się wspierają.
Patriota
GośćNie zrobił żadnego kroku, PiS od czerwonych nigdy się nie odciął. Ty polityk powinieneś to wiedzieć. W swoich szeregach mają pełno ludzi, którzy zasłużyli się komunie, ilu jest resortowych. Popatrz na ludzi, którzy są wsadzani na stołki, sprawdź, ich przeszłość. Przykład pierwszy z brzegu, Marek W. Protegowany na członka zarządu GiEKSy przez pajęczański PiS a w latach osiemdziesiątych wg informacji ddbelchatow.pl kontakt operacyjny, zarobek 840 tysi za niecały 2017 r,itd,itd. Można jeszcze wielu wymienić. Wybory 2015 to kolejne oszustwo narodu.
Patryk
GośćMasz rację, teraz to przyznanie tytułów zasłużonych wspólnie z exkomuna mówi wszystko.
duto
GośćOni wszyscy są mądrzy przy gospodarowaniu nie swoimi pieniędzmi. Tak im to łatwo przychodzi…milion w te czy we wte kredytu.Zatrudnimy jeszcze kilka osób bo co tam , nie moje pieniądze więc nie jest ważne czy są potrzebni. Gdyby to były ich firmy za ich własne pieniądze to szybko zbankrutowaliby i ponieśli konsekwencje finansowe. A tutaj …nie sprawdził się i tyle.
Powiatowy
GośćTak, poniósł odpowiedzialność polityczną, a co to znaczy, NIC. Nagrabil kasy, narobił szfindli i poszedł. Bezprawie i niesprawiedliwość. Pozdrawiam.
Fiona
GośćŻenada…
Mis
GośćJuż kąty wypinają…?
Waldi
GośćWręczono już te wyróżnienia?
Strzelec
GośćAle kicha z tymi zasłużonymi.
-
AutorWpisy