R e k l a m a
R e k l a m a

Zatrzymania w Starostwie i Dzialoszynie

Pajęczno Fora Forum mieszkańców powiatu pajęczańskiego Zatrzymania w Starostwie i Dzialoszynie

• Temat jest pusty.
Wyświetlanie 11 wpisów - od 31 do 41 (z 41 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • #144504 Odpowiedz
    obserwator
    Gość
    #144525 Odpowiedz
    Wyborca
    Gość

Dajcie już sobie spokój bo wszyscy są tacy sami. A oceniacie się jak byście byli lepsi.

#144526 Odpowiedz
    mistrz
    Gość

@wyborca – no właśnie nie wszyscy są tacy sami.

#144528 Odpowiedz
    obserwator
    Gość

@wyborca – „…tacy sami, a ściana między nami…” jak spiewał Lady Pank.

#144529 Odpowiedz
    Wyborca
    Gość

@mistrz – zgadza się. Do najlepszych im dużo jeszcze brakuje.

#144531 Odpowiedz
    Joanna
    Gość

Wyborca waż słowa, bo porównywanie uczciwych ludzi do przestępców może cię sporo kosztować.

#144533 Odpowiedz
    Wyborca
    Gość

@Joanna ja nikogo nie porównuję do nikogo. Kogo porównałem do przestępców. Jeśli nie umiesz czytać ze zrozumieniem i interpretować czyjejś wypowiedzi to nie udzielaj się na forum i nie wprowadzaj mowy nienawiści między ludzi.

#144534 Odpowiedz
    Hehe
    Gość

Tak jakby wyborca nigdy nie wprowadzał mowy nienawiści. Hipokryta. My cię już tu znamy stary pisuarze.

#144536 Odpowiedz
    Joanna
    Gość

@wyborca oskarzyłeś wszystkich. Cytuję …”wszyscy są tacy sami. A oceniacie się jakbyście byli lepsi.” Czego niby nie rozumiem ?!! Zdania z prostym, przekazem wprost, że nikt nie jest lepszy od ludzi, którzy „wałki” kręcąc i mają z tego tytułu zarzuty, bo wypowiedzi na forum dotyczą właśnie tego tematu.Intetpretowac też nie ma czego, bo jest to wypowiedź wyrażona wprost. Myśleć trzeba jak się coś takiego pisze, myśleć…

#144541 Odpowiedz
    Michal
    Gość

Wyborca nie wiem jak ty ale ja osobiście nie kradnę. Mówisz z własnego doświadczenia? Dla zabawy nikt nie robi takiej akcji z zatrzymaniem tylu ludzi . Skoro są dowody to i jest zatrzymanie .

#144543 Odpowiedz
    Wyborca
    Gość

Szkoda czasu na te bezsensowne dyskusję. Bo toku myślenia innych nie da się zmienić jeśli myślą według schematu. Ja nie miałem zamiaru nikogo obrażać jak inni myślą i piszą. Nie jestem związany z żadną partią. Napisałem komentarz ogólnie i z szeroko pojętą przenośnią co niestety zostało źle odebrane i komentarze poszły nie w tym kierunku co trzeba.

Wyświetlanie 11 wpisów - od 31 do 41 (z 41 w sumie)
Odpowiedz na: Odpowiedź #144534 w Zatrzymania w Starostwie i Dzialoszynie
Twoje informacje: