R e k l a m a
R e k l a m a

Zatrzymania w Starostwie i Dzialoszynie

Pajęczno Fora Forum mieszkańców powiatu pajęczańskiego Zatrzymania w Starostwie i Dzialoszynie

• Temat jest pusty.
Wyświetlanie 15 wpisów - od 31 do 45 (z 49 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • #144504 Odpowiedz
    obserwator
    Gość
    #144525 Odpowiedz
    Wyborca
    Gość

Dajcie już sobie spokój bo wszyscy są tacy sami. A oceniacie się jak byście byli lepsi.

#144526 Odpowiedz
    mistrz
    Gość

@wyborca – no właśnie nie wszyscy są tacy sami.

#144528 Odpowiedz
    obserwator
    Gość

@wyborca – „…tacy sami, a ściana między nami…” jak spiewał Lady Pank.

#144529 Odpowiedz
    Wyborca
    Gość

@mistrz – zgadza się. Do najlepszych im dużo jeszcze brakuje.

#144531 Odpowiedz
    Joanna
    Gość

Wyborca waż słowa, bo porównywanie uczciwych ludzi do przestępców może cię sporo kosztować.

#144533 Odpowiedz
    Wyborca
    Gość

@Joanna ja nikogo nie porównuję do nikogo. Kogo porównałem do przestępców. Jeśli nie umiesz czytać ze zrozumieniem i interpretować czyjejś wypowiedzi to nie udzielaj się na forum i nie wprowadzaj mowy nienawiści między ludzi.

#144534 Odpowiedz
    Hehe
    Gość

Tak jakby wyborca nigdy nie wprowadzał mowy nienawiści. Hipokryta. My cię już tu znamy stary pisuarze.

#144536 Odpowiedz
    Joanna
    Gość

@wyborca oskarzyłeś wszystkich. Cytuję …”wszyscy są tacy sami. A oceniacie się jakbyście byli lepsi.” Czego niby nie rozumiem ?!! Zdania z prostym, przekazem wprost, że nikt nie jest lepszy od ludzi, którzy „wałki” kręcąc i mają z tego tytułu zarzuty, bo wypowiedzi na forum dotyczą właśnie tego tematu.Intetpretowac też nie ma czego, bo jest to wypowiedź wyrażona wprost. Myśleć trzeba jak się coś takiego pisze, myśleć…

#144541 Odpowiedz
    Michal
    Gość

Wyborca nie wiem jak ty ale ja osobiście nie kradnę. Mówisz z własnego doświadczenia? Dla zabawy nikt nie robi takiej akcji z zatrzymaniem tylu ludzi . Skoro są dowody to i jest zatrzymanie .

#144543 Odpowiedz
    Wyborca
    Gość

Szkoda czasu na te bezsensowne dyskusję. Bo toku myślenia innych nie da się zmienić jeśli myślą według schematu. Ja nie miałem zamiaru nikogo obrażać jak inni myślą i piszą. Nie jestem związany z żadną partią. Napisałem komentarz ogólnie i z szeroko pojętą przenośnią co niestety zostało źle odebrane i komentarze poszły nie w tym kierunku co trzeba.

#144550 Odpowiedz
    Michal
    Gość

Napisałeś komentarz który jest schematem rozmieniania afery na drobne , skoro każdy kradnie to i oni mogli to jest właśnie chore podejście do życia. Dlatego u władzy jest taka patologia żadnych wartości tylko każdy patrzy na siebie bo jest przyzwolenie w społeczeństwie na takie zachowanie . Każdy polityk powinien być wyrzucony na zbity pysk nawet gdy jest podejzenie przestępstwa a u nas jest czas na przeczekanie a lud glupi to wszystko kupi . Z kazdej parti politycznej się to tyczy .

#144551 Odpowiedz
    Powiatowy
    Gość

Podzielam zdanie Michała. Na ostatniej sesji, przedwczoraj, starosta powinien być odwołany. Nie przesądzam czy winny czy niewinny. Dla higieny życia politycznego tak powinno być. To świadczy również o beznadziejnej niby opozycji. Wszystko poukładane, wszystkim dobrze, tylko balamucenie ludzi im wychodzi. Pozdrawiam myslacych. Może kiedyś doczekamy się normalności w tym kraju ale nie trzeba siedzieć cicho i dawać się sprzedawać.

#144552 Odpowiedz
    Mdlejący koń
    Gość

Cyt:” powinien być odwołany. Nie przesądzam czy winny czy niewinny. Dla higieny życia politycznego tak powinno być. To świadczy również o beznadziejnej niby opozycji. Wszystko poukładane, wszystkim dobrze, tylko balamucenie ludzi im wychodzi. Pozdrawiam myslacych. Może kiedyś doczekamy się normalności w tyk kraju”:

Kolejny cyt:

„⭕ Były prezes Najwyższej Izby Kontroli i senator KO Krzysztof Kwiatkowski skazany na 8 miesięcy w zawieszaniu. Prezes instytucji, dbającej o standardy i przestrzeganie prawa w państwie…

Warszawski sąd okręgowy wymierzył nie tylko Kwiatkowskiemu ale byłemu szefowi klubu PSL Janowi Buremu. Ten dostał 6 miesięcy. Obu skazano za ustawianie konkursów w NiK.”

#144553 Odpowiedz
    O Myrchach nie wspominając
    Gość

Mdlejący koń zobacz jak wsPOmniałeś o Kwiatkowskim i o Burym to reszta to reszta jakoś nagle zamilkła 😀

Wyświetlanie 15 wpisów - od 31 do 45 (z 49 w sumie)
Odpowiedz na: Odpowiedź #144559 w Zatrzymania w Starostwie i Dzialoszynie
Twoje informacje: