Bogacze od Pieluchy

• Temat jest pusty.
Wyświetlanie 15 wpisów - od 211 do 225 (z 296 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • #79112 Odpowiedz
    Anty
    Gość

wielun.naszemiasto.pl/artykul/z-biblioteki-do-poczty-dzialaczka-pis-iwona-koperska,4180782,art,t,id,tm.html

#79206 Odpowiedz
    Anonimosowy
    Gość

z tego co wiem to Panie są pokłócone (przynajmniej znalazłem coś zupełnie innego niż w przypadku innych członków na jej temat w internecie)

a na dowód zamieszczę pewien link bo ktoś inny startował do Sejmiku z powiatu pajęczańskiego ktoś mi o tym wspominał właśnie że Pani wystawiła inną kandydatkę i prawda jest taka że Pani Koperska miała problem z miejscami na liście, a ją blokowano i musiała szukać poparcia nawet w Zduńskiej Woli, Broszkach etc. a oto dowód poniżej:

http://wielun.naszemiasto.pl/artykul/iwony-koperskiej-nie-bedzie-na-liscie-pis-do-sejmiku,4741967,art,t,id,tm.html

#79212 Odpowiedz
    Piotr
    Gość

Sitwa

#79234 Odpowiedz
    ….
    Gość

Patologia

#79236 Odpowiedz
    Motyl
    Gość

Patologia ale ludzie głosują, władza w powiecie w rękach PiS.

#79399 Odpowiedz
    ktoś
    Gość

znowu z zyciu mi nie wyszlo…

#79409 Odpowiedz
    Edek
    Gość

wyszło.. skoro są przy władzy niestety

#79606 Odpowiedz
    Kadrowiec
    Gość

Bogaczy Pieluchy w PGE coraz więcej, tworzą nowe działy i przyjmują, przyjmują, stawki prawie maksymalne, nikt nad tym nie panuje a prąd będzie drogi i coraz droższy. Bogacze chcą być coraz bogatsi.

#79612 Odpowiedz
    Weronika
    Gość

To jest obraz PiS. Nachapac ile się da. Przewodniczący KNF też miał taką strategię.

#79616 Odpowiedz
    Weronika co w majtki sika
    Gość

głosujta na peło nikt nie okradnie cię jak oni, no chyba że wszystko wyprzedadzą wtedy nie będą walczyć o władze, ale póki jest co kraś o to każdy platfus będzie walczył o każdy grosz który da się ukraść

#79626 Odpowiedz
    Brany
    Gość

W spółkach największym okradaczem jest PiS, każdy to widzi. Bez pojęcia, kompetencji, wykształcenia, tylko kasa. Kto z misiewiczow jest kompletny?

#79627 Odpowiedz
    Platfus to choroba
    Gość

Tylko peło hohoho tylko peło

#79628 Odpowiedz
    Rudy ryjek
    Gość

Oprócz PO i PiS są jeszcze inni normalni ludzie.

#79629 Odpowiedz
    Ciekawy
    Gość

Posłanki z Pajęczna nie było na Barbórce w kopalni. Co to się stało, nie chciała się może spotkać z marszałkiem, który będzie po niej sprzątał.

#79636 Odpowiedz
    Dobra zmiana
    Gość

Widać że w pajeczanskim pisie zaczyna się smuta, idą zmiany, miejmy nadzieję że dobre.

Wyświetlanie 15 wpisów - od 211 do 225 (z 296 w sumie)
Odpowiedz na: Odpowiedź #79636 w Bogacze od Pieluchy
Twoje informacje: