Czy w Działoszynie jest Policja ? Władza ? Radni?

Pajęczno Fora Forum mieszkańców powiatu pajęczańskiego Czy w Działoszynie jest Policja ? Władza ? Radni?

• Temat jest pusty.
Wyświetlanie 3 wpisów - od 1 do 3 (z 3 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • #146549 Odpowiedz
    Mariannka
    Gość

Mam takie pytanie do Mieszkańców , czy zauważyliście że w naszym mieście niema wogole pieszych patroli Policji.?
    Byłam teraz z Dziećmi na Placu zabaw i na boisku na wyspie, to co sie tam wyprawia to ludzkie pojęcie przechodzi , cała patożulernia spod sklepu przeniosła na ławki na wyspę. Sporzywają alkohol, zalatwiają się pod drzewami zaraz obok placu zabaw , i miejsc do ćwiczeń , przeklinają , ublizają innym, zaczepiają kobiety które przyszły pobiegać lub poćwiczyć.
    Najgorsze są te przekleństwa, zaczepki i wysmiewcze komentarze, chyba to jest miejsce publiczne i powinien ktoś z tym zrobić porządek , w końcu komu to było robione patologi spod sklepu?
    Ze Stadionu ich się pozbyli to teraz przesiadują na terenach rekreacyjnych z których korzysta mnóstwo mieszkańców.
    Może ktoś tu to przeczyta decyzyjny z Wladz gminy i pozbędzie się problemu , macie w końcu do tego odpowiednie narzędzia , nie czekajcie aż stanie się komuś krzywda.
    To są osoby które doskonale wszyscy znają ibsą zbyt pewnie siebie , z tego co wiem to też mają rodziny i dziwię się że te kobiety im NATO pozwalają , te zaczepiane panie też są czyjmis żonami i matkami więc trochę szacunku do nich.

#146550 Odpowiedz
    Tyle w temacie
    Gość

Piesze patrole są już rzadkością ale jeśli jesteś świadkiem nieobyczajnego zachowania zawsze możesz zadzwonić wylewanie żali na forum nic nie da

#146551 Odpowiedz
    Łukasz
    Gość

Źli ludzie . Zaczepiają ? To pewnie wina trucizny lub substancji psychotropowych jakie zażyli . Zamknąć sklepy , wyłapać dealerów śmierci i po sprawie . Marianka idź złóż szczegółowe zeznania z opisem napadtników , Policja musi zareagować przecież to ich obowiązek . A jak nie napisz do tego pedofila prokuratora z Wielunia ? Jak mu było? Kto ma wiedzieć ten wie a kto nie ten się nigdy nie dowie.

Wyświetlanie 3 wpisów - od 1 do 3 (z 3 w sumie)
Odpowiedz na: Odpowiedź #146550 w Czy w Działoszynie jest Policja ? Władza ? Radni?
Twoje informacje: