Dobry fryzjer w powiecie pajęczańskim
Pajęczno › Fora › Forum mieszkańców powiatu pajęczańskiego › Dobry fryzjer w powiecie pajęczańskim
- Ten temat ma 65 odpowiedzi, 1 głos, a ostatnio został zaktualizowany 7 lat, 11 miesięcy temu przez
Fryzjerdodomu.
-
AutorWpisy
-
Paulinna
GośćPoszukuję naprawdę dobrego fryzjera, kogoś, kto zna nowoczesne techniki i modne strzyżenie, kto się szkoli i ma dobre kosmetyki.
Czy znacie taki salon w naszej okolicy? Mam dość fryzjerek, od których wychodzę wytapirowana jak czupiradło :/Aga
GośćPolecam panią Beatę Perczak w Strzelcach Wielkich. Chodzę do niej od roku i za każdym razem potrafi mnie czymś zaskoczyć. Dziewczyny ma super a masaż głowy jaki robi Paula najlepszy na wszystkie problemy. Szczerze POLECAM!!!
Zosia
GośćTo od Pani Beaty Perczak tez wyjdziesz wytapirowana, a poza tym posiedzisz dobrych parę godzin. Polecam fryzjera w Kleszczowie. Napewno sprosta Twoim wymaganiom.
Wiktoria
GośćSzalone nożyczki w Pajęcznie
Rozbawiona
GośćNr 1 w Pajęcznie i chyba w całej okolicy – Pan Adam z salonu „szalone nożyczki” w Pajęcznie na Kościuszki. Ten Pan wrócił mi wiarę w pajęczańskich fryzjerów. Stanowczo polecam!!!
Zadowolona
GośćPotwierdzam – Adam Derek ,,Szalone nożyczki” w P-nie ! Nr 1 w powiecie !
Mieszkanka
GośćBlazej Adamus z Kleszczowa
laura
GośćA najlepsza kosmetyczka?
Wandziaa
GośćPani Krysia z Wistki! Szalone nożyce normalnie,wszędzie Cię obetnie w ganku,na korytarzu,w kuchni,pokoju. A jak farbę nałóży to przez lata się utrzymuje.Ps. zwierzęta też czesze
Rozbawiona
GośćKosmetyczka? Polecam Panią Anię z Center Beauty na ul. Wiśniowej.
Ola
GośćNajlepsza fryzjerka to zdecydowanie Marta Kurkowska z Art Visage, przy ul. 22 lipca w Pajecznie 🙂
MADA
GośćSTUDIO FRYZJERSKIE”WIKTORIA” KLESZCZÓW BŁAŻEJ ADAMUS NAPRAWĘ GODNY POLECENIA
pyza
GośćPani Kurkowskiej nie polecam wszystkich obcina tak samo czy masz krotkie czy dlugie włosy…. z jednogo boku krocej z drugiego troszke dluzsze zwróćcie uwage na to, ale moze nic wiecej nie potrafi A poza tym zachowuje sie w salonie jakby byla gwiazdą światowego formatu ironiczna kaprysna i nasmiewa sie z innych fryzjerow
Iwona
GośćPolecam SZALONE NOŻYCZKI w Pajęcznie.
Salon znajduje się nad sklepem ogrodniczym
tel: 782 150 164
ul. Kościuszki 79 (nad Ogrodnikiem)
Pajecznoniezadowolona
GośćJeśli chodzi o farbę to nie polecam Pana Adama z Szalonych nożyczek!!! Wychodzi się po 4 lub 5 godzinach ze spalonymi włosami, klientka siedzi po godzinie z rozjaśniaczem, potem druga godzinę z farbą na odrostach i trzecia godzinę z farbą po całości a on w tym czasie próbuje obsłużyć jeszcze kilku klientów!!! Ja to rozumiem,że ma czas w tym momencie, ale nie zawsze się tak da!!! Pan Adam czasem, chciałby upiec 10 pieczeni na jednym ogniu.Po czym jak się od niego wyjdzie to jeszcze jakoś się wygląda ale to tylko do pierwszego mycia włosów bo jest na nich pełno różnych specyfików w domu zostaje jeden wielki kołtun i guma z włosów i już do niczego się nie nadają jak do obcięcia. NIE POLECAM!!!!
-
AutorWpisy