R e k l a m a
R e k l a m a

Dobry fryzjer w powiecie pajęczańskim

Pajęczno Fora Forum mieszkańców powiatu pajęczańskiego Dobry fryzjer w powiecie pajęczańskim

Wyświetlanie 15 wpisów - od 46 do 60 (z 66 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • #54728 Odpowiedz
    Anonim
    Gość

Ja polecam panią Iwona. Jej salon znajduje sie za sądem.

#54729 Odpowiedz
    azaza
    Gość

Agnieszka Ruka, ul. Kościuszki 87

#59096 Odpowiedz
    magda
    Gość

Ja z pełnym zaufaniem udałam się do Pani Marty Kutkowskiej salon Art Visage na zdjęcie koloru pani Marta zrobiła dramat na głowie i skasowała 300zł ceny lepsze jak w Łodzi, a umiejętności pod znakiem zapytania jak wyjdzie to ok a jak nie to rób kobito co chcesz, włosy były poprawiane efekt zupełnie inny od zamierzonego.Zupełny brak profesjonalizmu a Pani Marta uważa się za bóg wie co szkoda że tak nie pochlebnych opinii dowiedziałam sie po fakcie. Jednym słowem masakra 🙁

#59107 Odpowiedz
    jaKa
    Gość

A ja mam zupełnie odmienne zdanie. Pani Marta to najlepsza fryzjerka i ceny ma przystępne, odpowiednie do jakości. Zawsze mam taki kolor jaki chcę i niezniszczone włosy. Jestem zadowolona z usług salonu 😏

#59118 Odpowiedz
    ktoś
    Gość

Ja też niestety nie zadowolona z Pani Marty Kurkowskiej włosy miały być omre kocówki a pani Marta zrobiła po swojemu co mi się nie podobało i włosy poprawiane.

#59122 Odpowiedz
    mieszkanka
    Gość

Pani Marta jest najlepszą fryzjerką a Pajęcznie, sprawdziłam 😁. Fryzury trzymają się całą imprezę i nie ma się „garnka” na głowie. Farbowanie też ok.

#59123 Odpowiedz
    mieszkanka
    Gość

Pani Marta jest najlepszą fryzjerką w Pajęcznie, sprawdziłam 😁. Fryzury trzymają się całą imprezę i nie ma się „garnka” na głowie. Farbowanie też ok.

#59124 Odpowiedz
    jola
    Gość

nie ma jak robić sobie samemu dobrej reklamy , kiedy wszyscy wokoło wiedzą swoje , że pani , robi włosy według własnego uznania , a umówiona godzina z klientką jej nieobowiązuje. Byłam raz i nie polecam. łaskę robi że przyjmie . A ceny to jak w dużych miastach.

#59125 Odpowiedz
    mieszkanka
    Gość

Ja sobie reklamy nie robię, bo nie mam pojęcia o fryzjerstwie. A Pani Marta nie ma czasu zapewne żeby tu wchodzić i czytać, a już na pewno nie chciałoby się jej pisać. A klientek ma tyle, ze zawsze (w każdym usługowym zakładzie) znajdzie się ktoś niezadowolony.Proste.😁

#59127 Odpowiedz
    jola
    Gość

widać że bardzo lojalna klientka , cóż ……nic tylko pozazdrościć

#59151 Odpowiedz
    Ewelina
    Gość

Najlepsza fryzjerka = Ilona papierz 😊

#59174 Odpowiedz
    Wiola
    Gość

Ja podpisuje sie pod panią Jolą włosy robi według własnego uznania, pokazałam zdjęcie i Pani Marta zrobiła zupełnie co innego byłam nie zadowolona zupełnie, mało tego ceny Warszawskie. W mojej obecności przyszła pani do poprawki również nie zadowolona.OD FRYZJERA POWINNYŚMY WYJŚĆ ZADOWOLONE A NIE ZMARTWIONE TYM JAK WYGLĄDAMY A WRĘCZ ZAŁAMANE

#59177 Odpowiedz
    ania
    Gość

też uważam że Ilona Papierz , super fryzjerka

#59182 Odpowiedz
    Ewa
    Gość

Tak ! Ilona Papierz najlepsza !

#65160 Odpowiedz
    Ola
    Gość

Art Visage i Matrix 🙂 jedyne salony, którym ufam w P-nie 🙂

Wyświetlanie 15 wpisów - od 46 do 60 (z 66 w sumie)
Odpowiedz na: Odpowiedź #43756 w Dobry fryzjer w powiecie pajęczańskim
Twoje informacje: