Dobry zespół na wesele?

Pajęczno Fora Forum mieszkańców powiatu pajęczańskiego Dobry zespół na wesele?

Wyświetlanie 15 wpisów - od 61 do 75 (z 137 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • #50764 Odpowiedz
    Weronika
    Gość

Polecam zespół NIEZŁY NUMER z okolic Bełchatowa 🙂

#50765 Odpowiedz
    ewa
    Gość

Odradzam zespół z Białej .

#50824 Odpowiedz
    ole
    Gość

Zespół Borowiki

#50839 Odpowiedz
    Zainteresowany
    Gość

Tylko Rh+ z Brzeźnicy. Potwierdzone wiele razy.

#50847 Odpowiedz
    jaKa
    Gość

Białe Kruki

#50848 Odpowiedz
    ja
    Gość

polecam MAXIMUSS są najlepsi w okolicy

#54600 Odpowiedz
    john
    Gość

co myślicie na temat zespołu Zespół Bez KAC-a z Gomunic?

#54607 Odpowiedz
    mieszkanka
    Gość

Odradzam zespol Matrix z Koscielca.Tak zdziadzieli ze praktycznie tylko stoja zeby odbębnic. Mialam na swoim weselu 9 lat temu to bylo Wow! a teraz to tyle o ile.Nawet doprosic sie zabaw jest problem.
    Fajnie sie bawilam przy Vakansie, Borowikach,Babilionie i inych ale nie pamietam nazw:)
    pozdrawiam

#55312 Odpowiedz
    Gsmx
    Gość

Witam
    Chciałbym zapytać jaki zespół polecacie ?? i jak to wygląda cenowo 1 oraz 2 dni..
    oraz jakiego kamerzyste polecacie … ??

#55313 Odpowiedz
    ela
    Gość

odradadzam zespól d LA GAP

#56625 Odpowiedz
    sonia
    Gość

u mnie na weselu był zespół Format nie wzięli dużo a było naprawdę super

#57152 Odpowiedz
    Zespół
    Gość

Do Gsmx
    Witaj. Jesteśmy jednym z zespołów, których nazwa padła tu co najmniej dwa razy. Szczerze odradzamy Tobie sugerowanie się otwartym forum, gdzie każdy pisze anonimowo. Rynek weselny jest bardzo ciasny i obecnie zdesperowani muzycy weselni wrzucają na takie fora różne brzydkie kamyczki. A Ty jako klient nie wiesz, czy to opinia innego klienta, czy też samochwałka zespołu. Popytaj swoich znajomych, rodziny. Oni pewnie mają podobne gusta do Twoich, dlatego ich rada jest warta wysłuchania. Serdecznie pozdrawiamy i mamy nadzieję – do zobaczenia.
    Zespół muzyczny

#57529 Odpowiedz
    Bratanek
    Gość

O tak. Odradzam !!!. Pracuje jako kelner i mogę dużo powiedzieć o zespołach. Lagap masakra. Cham i gbur ten cały redaktorek….strasznie głośno grają, własnych myśli nie słychać nie wspomnę o rozmowie przy stole. Nie da się. Na jednym weselu jak u nas grali ojciec młodej kilka razy zwracał im uwagę żeby grali ciut ciszej. Nic z tego. Tak się facet wnerwil ze przed północą poszedł do domu… zaznaczam że był trzeźwy.

#57531 Odpowiedz
    tymek
    Gość

Polecam zespół System z Kościelca super grają muze na czasie jak byłem na weselu u kuzyna super się wszyscy bawili ja osobiscie miałem zespół RH+ też spoko gością się bardzo zespół podobał mi jednak brakowało muzyki disco polo. pozdrawiam

#64674 Odpowiedz
    roman
    Gość

polecam maximuss

Wyświetlanie 15 wpisów - od 61 do 75 (z 137 w sumie)
Odpowiedz na: Odpowiedź #65212 w Dobry zespół na wesele?
Twoje informacje: