Ławniczek ODWOŁANY – BRAWO!!!
Pajęczno › Fora › Forum mieszkańców powiatu pajęczańskiego › Ławniczek ODWOŁANY – BRAWO!!!
- Temat jest pusty.
-
AutorWpisy
-
bali na fali
GośćMam nadzieję, że i Pieluchę sprawiedliwość dopadnie, czekamy.
Ocena
GośćPielucha gra aby utrzymać władzę w powiecie, aby utrzymać swoje stanowisko w pałacu. Inaczej wszystko się posypie, a wszystko na to wskazuje. Szacuję, że pis otrzyma 4 mandaty, a w koalicję niewielu chętnych chce wejść. Kto normalny chce współrządzić z pisowskim dziadostwem. Będzie jak w kraju, pis na śmietnik i do rozliczenia. Winni moim zdaniem lokalni złośliwi działacze, Beata, Marek, Marcin, Krzysztof, Marta, Marzena, Karol, Piotr, Darek, Agnieszka, Paweł, Aneta, Kamil, Mariusz, itd. Podziękujcie im za klapę.
Sulmierzyce
GośćHurra. Pis na śmietnik.
Szkoda
GośćMatko kochano. Co się to porobiło. To już nie będzie przyjęć na kopalnie i elektrownie? 🤔 Tez miałem obiecane. Kolejka była długa. Nie zdążyłem ☹️
Sulmierzyce
GośćI kropka. Niech temat będzie na samej górze. Bo pisiory odgrzewają stare tematy na forum .
Lila
GośćTeraz wszyscy z PiSu tracą stołki, żeby teraz wszyscy z kolejnych ugrupowań politycznych napełnili swoje kieszenie,swoich rodzin i kumpli.Takich „głupich”ludzi jak my to mają za nic,i tak się nic nie zmienia i nie zmieni czy to będzie PiS,KO,Lewica czy były prowadzący Mam talent.Pojęcia nie mamy co oni wszyscy wyprawiają i jak naprawdę wygląda polityka.Kłócą się na wizji,a godzinę później razem bawią się na bankietach czy imieninach.
Nauczyciel ginekologi
GośćAle co pisiory popili, por.chali, nadoili kasy na różne sposoby to ich. Teraz się śmieją. Widzieliście co robili na kajakach a kończyli w krzakach.
Bzyk
GośćMarek to dobry nauczyciel i polewacz. Kelnerki z Wodnika żałują, że te szkolenia tak rzadko.
Lila
GośćPrzecież na kajakach,ogniskach i w krzachach się nie modlisz,tylko pijesz,cipuciasz i się bawisz.
Sylwek
GośćPiotr też dobry nauczyciel.
I kajaki też potrafi zorganizować…i inne atrakcje.Pajęcok
GośćA co ten Marek wyprawiał w tym hotelu bo ja nie w temacie?
Dyrektor
GośćJak to co, chodził ze sztywnym.
Aga
GośćAle niektórym pisiorkom to pasuje, a ich rogacze cierpią.
Wzruszony
GośćSensacja. Pielucha, szefowa PiSu pajęczańskiego, w klipie wyborczym kandydatki z konkurencyjnego komitetu z gminy Brzeźnica, anielsko obwieściła, że głos oddany na tą kandydatkę nie będzie głosem zmarnowanym!!! To oznacza, że głos oddany na kandydatów z PiSu w tej gminie będzie głosem zmarnowanym. Przypomnieć warto, że jedynką PiSu w tej gminie jest jej kolega Karol Młynarczyk.
Utrata władzy przez PiS w powiecie jest pewne. Pielucha skuma się z każdym, aby utrzymać fotel dyrektorski na zamku. Ale się zawiedzie. Czas pakować manatki i żyć z emerytury. A tak nawiasem, taki szef w regionie to „skarb” i kamień u szyi. Brawo. Oby tak dalej. Pisiory sztandary z powiatu wyprowadzać.Ahh
Gość@wzruszony Szczera prawda
-
AutorWpisy