Nowe bloki w Pajęcznie..???
Pajęczno › Fora › Forum mieszkańców powiatu pajęczańskiego › Nowe bloki w Pajęcznie..???
- Ten temat ma 25 odpowiedzi, 1 głos, a ostatnio został zaktualizowany 8 lat, 10 miesięcy temu przez
10warta.
-
AutorWpisy
-
paj
GośćPowiatowy z twoim tokiem myślenia to na pewno się nic nie zmieni
Powiatowy
GośćZ moim tokiem myślenia? Człowieku to są fakty. Przypomnij sobie jak budowano ostatni blok i jaki był problem że sprzedażą kilku ostatnich mieszkań. Właściciel firmy budowlanej nie zamrozi paru mln zł,zeby później wyjść na zero albo dołożyć do interesu.
10warta
GośćTakie fakty paj. Nikt tu nic rozdawać nie będzie, choć wiem, że potencjalny developer to lewak i okrada społeczeństwo 😉
10warta
GośćA najlepiej jak by miasto wybudowało. A co!
😉
paj
GośćTakimi twoimi ”faktami” można się co najwyżej podetrzeć
10warta
GośćMasz rację „Fakt” nadaje się tylko do tego. Tylko ciut twardy.
Megi
GośćDla wyjaśnienia:
\Krupa nie mógł sprzedać kilku ostatnich NIEUSTAWNYCH kawalerek. Sama chciałam kawalerkę tam kupić i okazało się, że w klatce, w której byłam 4 na 4 kawalerki są wolne. Po wejściu zrozumiałam dlaczego. Był to 1 pokój z wydzielonym miejscem i przyłączami na aneks kuchenny, który wg mnie był w złym miejscu (powodował dużo gorsze ustawienie mebli i mniejszą możliwość przechowywania) – innymi słowy kawalerki tam są bardzo nieustawne nawet pod wynajem;)Robert
GośćNo tak ale to mowa o kawalerkach. Ale miesznaia 2 i 3 pokojowe rozeszły się migiem.
Hachiko
GośćCzy wiadomo coś nowego ?? Czy będą nowe mieszkania ? 🙂
mateusz
GośćDrodzy internauci, bloki powinno budować państwo jeśli jest dużo młodych małżeństw, które nie mają stałego miejsca zamieszkania starają się o dziecko, powinni dostać mieszkanie ZA DARMO od państwa, jeśli kraj chce się rozwijać! Żaden prywatny inwestor nie powinien mieć prawa budowy bloków mieszkalnych najpierw zbiera opłaty za mieszkania później robi ludzi w konia i wielu ludzi już tak straciło pieniądze i zostali eksmitowani z mieszkania. Jeśli chodzi o Pajęczno to aby każde miasto się rozwijało i ludzi było stać na kupno mieszkania, miasto powinno samo dawać zatrudnienie a u nas w Pajęcznie jedynie gdzie możesz się zatrudnić to w przetwórstwie za 6zł na godzinę albo chodzić i żebrać. Tyle mam do powiedzenia to wszystko jest wina dzisiejszego systemu, że nie ma państwowych miejsc pracy są tylko prywatni przedsiębiorcy i musisz u takiego pracować za grosze i jeszcze bo jak nie to będziesz bezrobotny. W Polsce nie ma przyszłości dla młodych ludzi którzy zaczynają od zera którzy nie mają rodziców Kierowników albo posłów.
10warta
GośćAle Państwo nie ma własnych pieniędzy. Jeśli wybuduje te mieszkania to z podatków które płacą obywatele. Nawet Misiewicz, który płaci 3,5 tys. To o ponad 1,2 więcej niż ja zarabiam 🙂 Wniosek. Więcej Misiewiczów będzie na mieszkania za free 🙂
-
AutorWpisy