Osiągnięcia Piotra burmistrza

Pajęczno Fora Forum mieszkańców powiatu pajęczańskiego Osiągnięcia Piotra burmistrza

Wyświetlanie 15 wpisów - od 151 do 165 (z 337 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • #109192 Odpowiedz
    Robert
    Gość

Ania z Zielonego Wzgórza…?

#109220 Odpowiedz
    Andrzej
    Gość

To nam burmistrz wystroił na święta miasto…można by powiedzieć pięknie…
    Ale się nie da, jedno wielkie bezguście, każda ozdoba z innej parafii, w samym parku jak w cyrku…
    Kilka odcieni…
    Ciekawe jakie koszty tego wypożyczenia, bo przecież nie kupił bo na nic nie ma?
    No są gusta i gusta…

#109221 Odpowiedz
    Paj
    Gość

WOLĘ TAKI WYSTRÓJ ŚWIĄTECZNY NIŻ ORGANIZOWANIE WULGARNEGO PROTESTU Z MŁODZIEŻĄ BEZ PERSPEKTYW

#109222 Odpowiedz
    Sylwek
    Gość

Nauczyciel…nie ma się co dziwić🤭

#109224 Odpowiedz
    Mecenas II
    Gość

A ja widziałem dziś bezdomnego kota…i czyja to wina…oczywiście Burmistrza…a ze Mikołaj przychodzi raz w roku tez Burmistrz zawalił…i wogóle to skandal ze Pajeczno jeszcze nie jest stolicą Polski juz dawno za to powinno się Burmistrza zdymisjonować i na taczkach wywieźć!

#109226 Odpowiedz
    Sylwia
    Gość

Jak rano przyjdziesz do pracy to mu tego kotka zgłoś, bo opieka nad bezdomnymi to chyba właśnie twój szef…reszta nie do ogarnięcia…

#109228 Odpowiedz
    Niwiscok
    Gość

Ja to się cieszę że mieszkam w Niwiskach. Wszystko tam pięknieje. Tyle się dla nas robi. Dziękuję. Mamy wszystko. Super. A będzie jeszcze śliczniej. Ta wieś pięknieje z dnia na dzień. Można. A no można

#109229 Odpowiedz
    Mecenas II
    Gość

Pani Sylwio jest Pani w błędzie
    ..wszystko jest winą Burmistrza…moj kot ostatnio mysz na dworze złapał…to tez Burmistrza wina ze myszy mamy w Pajecznie..wiec juz sam je wiem moze jednak dac temu bezdomnemu kotu zyc na wolności niech Burmistrzowi pomaga…:):)

#109236 Odpowiedz
    Radca
    Gość

Ten jarmark to porażka…to chyba burmistrz wymyślił?
    A miejsce to już idealnie pasuje…?
    Ktoś pomylił się że mieszka tylko w Pajęcznie…trzy dni improwizacji…?

#109371 Odpowiedz
    Renia
    Gość

Moje pytanie czy Burmiszt nadal uczestniczy w kolędach i pastorałkach , czy on zatrudnił męża tej kurde szatan która nie szanuje swego kraju i jej obrońców .
    Kto wspiera to zło szatany won i won od naszej parafii…i dzieci Maryii.

#112606 Odpowiedz
    Bolo
    Gość

⚽⚽⚽ „Zawisza Pajęczno. Co dalej❓”
    pytają nie tylko kibice i rodzice dzieci.

⁉️To, co zdarzyło się w sierpniu tego roku, było pewnie efektem zaniechań, zaniedbań, braku pomysłu i chęci współpracy. Kto, z kim, przeciw komu i dlaczego – nie mnie to rozsądzać.
    Pewne jest natomiast to, że klub z prawie 70 letnią tradycją powinien być wizytówką miasta i wzorem organizacji. Zdaje się, że daleka do tego droga.
    Dlatego uważam, że ten temat należy bezwzględnie wyjaśnić.

➡️Jestem zwolennikiem inwestowania w dzieci i młodzież uzdolnioną sportowo, artystycznie i naukowo. Życzyłbym Pajęcznu drużyny w IV lidze, ale tylko takiej, w której zdecydowaną większość stanowiliby nasi wychowankowie. Jeśli jednak nie mamy aż takiego potencjału, to lepiej byśmy byli na górze tabeli w rozgrywkach „okręgówki” niż na dnie w IV lidze.

➡️Niewątpliwie jednak nie powinno zabraknąć pieniędzy na szkolenie grup dziecięcych i młodzieżowych. Naturalną koleją rzeczy najmłodsi wychowankowie klubu przechodzą kolejne etapy kariery sportowej, tak by w przyszłości stanowić o sile drużyny seniorskiej. Do tej pory sytuacja często była odwrotna. Kształciliśmy, inwestując spore środki w młodzież, po to, by wielu z nich zasilało okoliczne kluby, nie mogąc grać w Zawiszy, której trzon stanowili zawodnicy przyjezdni – w żaden sposób nie identyfikujący się z miastem i historią klubu.

✅Uważam, że koniecznie trzeba to zmienić.
    Chętnie spotkam się ze wszystkimi stronami zainteresowanymi rozwojem klubu i odbudową jego dobrych tradycji.⚽⚽⚽‼️

Zapraszam do dyskusji – choć ze względu na ciszę wyborczą prawdopodobnie nie zdążę odpowiedzieć na wszystkie komentarze i sugestie 🤫
    No i tak 3 lata trwa cisza wyborcza

#112607 Odpowiedz
    Karol
    Gość

Tak razem z 🍐 pogrzebali pajęczański sport.
    Trzeba wstydu nie mieć?

#112608 Odpowiedz
    Sylwek
    Gość

Nawet w okręgówce nie pomóc utrzymać drużyny?
    A Zawisza przekonała się bardzo szybko jak źle było za poprzednika?
    Zmodernizowana płyta, wybudowane zadaszone trybuny, wybudowany nowoczesny budynek Domu Sportu, zadbany cały obiekt.
    Sportowo, Zawisza w czołówce IV ligi, kilka grup dzieci i młodzieży, które z sukcesami rywalizowało w różnych ligach i z sukcesami na różnych turniejach nawet międzynarodowych.
    TAKA PRAWDA!!!
    TRZY LATA WYSTARCZYŁY BY WSZYSTKO ZNISZCZYĆ?

#112613 Odpowiedz
    Ala
    Gość

wypowiedź Bolo jest idealna, żeby na pierwszej stronie grubymi literami wstawić

#112666 Odpowiedz
    Jack
    Gość

Pan Burmistrz promuje wszystko tylko nie Zawisze,wczoraj buł obraz tego wszystkiego na boisku.Proszę mi odpowiedzieć czemu trenerzy nie mają kluczy od obiektu,to są jakieś kpiny.

Wyświetlanie 15 wpisów - od 151 do 165 (z 337 w sumie)
Odpowiedz na: Odpowiedź #112817 w Osiągnięcia Piotra burmistrza
Twoje informacje: