"PO" ZAWISZA PAJĘCZNO
Pajęczno › Fora › Forum mieszkańców powiatu pajęczańskiego › "PO" ZAWISZA PAJĘCZNO
- Ten temat ma 13 odpowiedzi, 1 głos, a ostatnio został zaktualizowany 7 lat, 2 miesiące temu przez
ara.
-
AutorWpisy
-
mARCIN
GośćTYLE LAT TRADYCJI ZOSTAŁO ZEPSUTE PRZEZ DOBREGO ZAWODNIKA ZAWISZY ALE ZUPEŁNIE NIEKOMPETENTNEGO PREZESA TOMASZA P.!!!
DLACZEGO NIE PODJĘTO KROKÓW ABY ZESPÓL GRAŁ W LIDZE OKRĘGOWEJ???
DLACZEGO LIKWIDACJA SENIORÓW???
DLACZEGO???
BRAK JAKIEGOKOLWIEK UZASADNIENIA DECYZJI !!!
I PO CO PRZYGOTOWANIA, SPARINGI I NA POCZĄTEK SEZONU … ROZWIĄZANIE ZAWISZY???Macjej
GośćCzyżby w roku cudów czyli wyborów brakło kasy?
Krzysztof Straus
GośćBardzo ,bardzo mi przykro – to co sie stało z moja Zawiszą . Przez ponad 30 lat gralem dla Zawiszy w C klasie , B klasie , a Okręgówce i Miedzywojewódzkiej (IV Liga w latach dziewięćdziesiatych ). Właściwie tylko chłopakami z Pajęczna i najbliższej okolicy . Ale wszyscy lubiliśmy ten sport , piłka nozna była sposobem na kształtowanie charakteru. Nikt chyba nie grał dla kasy . Diety tez były ale w wysokosci jednego obiadu . Faktycznie -to czasy mitologiczne , wtedy faceci mieli charakter , jak nie było pełnego składu (a zdarzały się takie przypadki) to dobieralismy swoich kolegów i na boisku dwa razy wiecej dawalismy z siebie. Teraz to Zawiszy zostało tylko granie na orliku z takimi olbojami jak ja , jak Zdzichu Jura , Waldek Złosnik czy tez z Marek Plucinski . We czterech mamy prawie 240 lat. Czy jesteśmy odpowiednimi przeciwnikami dla tych młodych ludzi , którzy maja juz bycie czwartoligowe ? Chłopaki muszą grac , wydaje mi się ,że nie jest jeszcze za późno żeby zgłosic się do B klasy . Trzeba grać , nie wolno wyjść z meczowej rutyny.
radosz
GośćSensacja! Zawisza jednak wystartuje w okręgówce!!!
radosz
GośćSprostowanie! Chodzi oczywiście o Zawiszę Rzgów! 🙂
Macjej
GośćSmieszne zdjęcie z pismem iż ZAWISZA PAJECZNO wycofuje sie z rozgrywek!
Brak podpisu pREZESA????Macjej
GośćTo co czekamy aż syn Tomasz bedzie mógł grać jako senior i wtedy bedziemy mieli znowu drużynę Zawisza?
Karol
GośćJakieś informacje co dalej…
agga
GośćJadą do Irkucka?
Karol
GośćZAWISZA!!!
tOMASZEK
GośćCIEKAWE CZY ZA MIESIĄC NIE ZMIENI SIĘ „KONCEPCJA” I ZOSTANA WYCOFANE ZESPOŁY DZIECIAKÓW?!
PO TEJ OSTATNIEJ AKCJI CHYBA NIE BĘDZIE ZASKOCZENIA!tOMASZEK
GośćDlaczego drużyna nie zaczeła sezonu w okręgówce?
Jarosla
GośćDlaczego burmistrz nijak odniosl sie do tego ze zlikwidowano Zawisza Pajeczno?
ara
Gośća czy to ważne ??? ważne ,że pan prezes ma się dobrze bo przecież nic się nie stało 🙂 🙂 🙂
-
AutorWpisy