R e k l a m a
R e k l a m a

Protest 3 października

Pajęczno Fora Forum mieszkańców powiatu pajęczańskiego Protest 3 października

Wyświetlanie 15 wpisów - od 16 do 30 (z 136 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • #52783 Odpowiedz
    10warta
    Gość

Masz całkowitą rację. W swoim wypadku mogę powiedzieć więcej. Każdą kobietę przekonywałbym, jeśli byłaby bliską mi osobą, aby ciąży w żadnym wypadku nie usuwała. Ale to powinna być JEJ ostateczna decyzja, wszak nawet politycy PIS mówią, że w takich sprawach powinno decydować sumienie, więc tym bardziej dziwne, że chcą narzucać swój światopogląd innym.
    Aborcja nie może być traktowana jako np. droga wyjścia z tzw. „wpadki”.
    Ale to tylko kobiety mogą to naprawdę czuć i decydować a nie jakiś stary kawaler.

#52789 Odpowiedz
    Taka prawda
    Gość

Żadna macica nie będzie decydowała o czyimś życiu każdy decyduje o swoim można urodzić dziecko a potem się je zrzec jak się je nie chce ale pod żadnym pozorem nie można je zabijać poprzez aborcje tylko dlatego że swędzi pochwa by móc dawać ją wielu a bezdzietne lewicowe feministki to już w ogóle nie powinny zabierać głosu

#52802 Odpowiedz
    cywil
    Gość

Aleś ty głupia pisowa świnio. Pewno masz tak szpetny ryj jak Pawłowicz

#52808 Odpowiedz
    Taka prawda
    Gość

Prawda w oczy kole niechcesz dziecka oddaj je do adopcji a nie morduj zresztą skoro feministki chcą aborcji to powinno się zakazać in vitro

#52847 Odpowiedz
    kaka
    Gość

że niby co adopcja to super pomysł?i co każdy obywatel dostanie nakaz adopcji i od razu przyrost naturalny w górę!!!masakra!!!każdy powinien mieć prawo wyboru!!!!nie ważne w jakiej sytuacji!!!dlaczego ktoś ma nam narzucać swoje chore poglądy?niedługo zabronią nam wszystkiego!!!

#52849 Odpowiedz
    zźż
    Gość

Cywil…pewnie lewactwo wypiłeś z mlekiem matki a co za tym idzie gdyby aborcja w czasach gdy byłeś urodzony była zezwolono pewnie byłbyś wyskrobany 🙂
    Kaka…za legalizacją heroiny, amfetaminy i dopalaczy też jesteś?? Twoje ciało twoja sprawa?? Z jednej strony jestem za tym by takie niedo*jeby same się wyeliminowały, jednak żal mi takich ameb umysłowych i jednak trzeba cie chronić ustawami i rosporzadzeniami byś sam się nie zajebał lub by cię nie wyskrobali 🙂 lewackie goowno 🙂
    Aaa nie głosowałem na kaczora i pis.

#52852 Odpowiedz
    Taka prawda
    Gość

Po pierwsze żaden obywatel niema nakazu adopcji są od tego ośrodki po drugie lepiej chyba oddać dziecko do ośrodka niż je mordować a co do przyrostu to powinno być zakazane in vitro skoro wiele niechcianych ciąż ma się kończyć aborcją

#52860 Odpowiedz
    Jan
    Gość

Poziom intelektualny przeciwników aborcji i in vitro jest żenujący. Swoje poglądy opierają na wierze, że aborcja na wczesnym etapie ciąży jest morderstwem. A z wiarą czy zabobonem nie ma dyskusji, bo ona nie uznaje faktów czy stanu obecnej wiedzy.

Dwa obozy różnią się jednym: jedni chcą narzucić wszystkim swoją ideologię, którą dyktuje im religia, a drudzy chcą, by każdy mógł postępować według swojej własnej ideologii. Zamordyzm kontra wolność – wybór należy do ciebie.

#52869 Odpowiedz
    Taka prawda
    Gość

Tu jest prosta zasada nie chcesz to oddaj ale nie zabijaj

#52872 Odpowiedz
    kaka
    Gość

w Holandii jakoś nie ma problemu z tym tematem kobieta ma prawo wyboru…każdy zrobi wedle uznania,więc po co zabraniać…marihuana też jest tam dozwolona i ludzie żyją…bo każdy ma wybór,którego dokonuje…chodzi o to że nikt nie powinien za NAS decydować.In vitro moim zdaniem powinno też być bo niektóre kobiety chciałyby ciążę przeżyć a inne mogą adoptować..każdy ma wybór i nikt nie powinien nas ograniczać……

#52873 Odpowiedz
    realista
    Gość

przecież jest wybór albo oddać do ośrodka albo wychować….po co zabijać ?

#52874 Odpowiedz
    kaka
    Gość

byłeś w takim miejscu?pewnie często bywasz?wszyscy są tam szczęśliwi 🙁 zapewne….każdy ma wybór…chodzi o wolność wyboru…

#52876 Odpowiedz
    Taka prawda
    Gość

A co jeśli ktoś chce żyć to jakaś macica podejmie decyzję by zabić dla wygody

#52883 Odpowiedz
    Jan
    Gość

zabijać, zabijać, zabijać – i tu właśnie wchodzi wiara i ideologia. Zabić można człowieka, natomiast zlepek komórek człowiekiem nie jest. Takie są fakty, tak mówi nauka. Inaczej mówi nauka kościoła rzymsko-katolickiego i oczywiście każdy ma prawo do swojego własnego zdania, dlatego nikt nikogo do aborcji zmuszać nie zamierza. Możecie sobie wierzyć w latającego potwora spaghetti, w niczym mi to nie przeszkadza dopóki nie ogranicza mojej wolności.

#52884 Odpowiedz
    kaka
    Gość

Brawo Jan!!!:-)

Wyświetlanie 15 wpisów - od 16 do 30 (z 136 w sumie)
Odpowiedz na: Odpowiedź #53499 w Protest 3 października
Twoje informacje: