Restauracja/Fastfood – czyli jedzenie w powiecie

Pajęczno Fora Forum mieszkańców powiatu pajęczańskiego Restauracja/Fastfood – czyli jedzenie w powiecie

Wyświetlanie 15 wpisów - od 181 do 195 (z 293 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • #39263 Odpowiedz
    Jan
    Gość

Dziwi mnie, że ktoś narzeka, że u Chińczyka małe porcje, moim zdaniem są w sam raz, ale pewnie zależy od apetytu i możliwości 🙂
    A co do smaku to tutaj wcale kuchnia nie jest bardziej spolszczona niż w Łodzi czy Bełchatowie, a nawet za granicą, wszędzie smak jest dostosowany do europejskiego podniebienia tylko może trochę w inny sposób, pewnie zależy od kucharza. Mnie pasuje to, że nie jest tak jak w większości chińczyków w galeriach handlowych gdzie wszystkie dania to mięso i praktycznie taki sam sos.
    Też długo czekałem na jedzenie w pierwszy weekend i się wkurzałem, ale kurde ludzie – trochę wyrozumiałości, na początku działalności jeszcze nie wszystko jest ogarnięte. Zresztą jak się coś nie podoba to trzeba zwrócić uwagę obsłudze a nie obrażać się. Przynajmniej wiesz, że jest świeżo przyrządzane.

#39456 Odpowiedz
    Smakus
    Gość

Moim zdaniem jedzenie u Chińczyka nie jest złe.Szkoda tylko,ze nie dowożą. Ale myśle,ze to kwestia czasu.

#39466 Odpowiedz
    xyz
    Gość

Byłem i porcje mięsa wydaje się, że urosły od dnia otwarcia.

Mowa o Sajgonie oczywiście.

#39619 Odpowiedz
    głodny
    Gość

Mają już dowóz w chińczyku?
    Ma ktoś adres ich strony?

#39727 Odpowiedz
    Agalka
    Gość

ALE SAJGON – co tu pisac 😉 poprostu POLECAM 🙂 wspaniałe miejsce, super klimat, smaczne jedzenia i niesamowicie miła obsługa.

#39745 Odpowiedz
    Ewa
    Gość

Nie popadajmy w skrajności. Jest ok, ale do super klimatu to jeszcze dużo brakuje.

#39751 Odpowiedz
    Gosia
    Gość

a ja uważam że jest ten super klimacik, a przedwszystkim jest tam dużo miejsc. Przychodzimy tu z dziećmi i one też są zadowolone. Małe niejadki poznawają nowe smaki i o dziwo przekonały się do ryżu. Z czystym sercem POLECAM rodziną z dziećmi.

#39800 Odpowiedz
    Smaczny Koto-pies
    Gość

Widzę, ze marketing szeptany w rozkwicie 😛

#39804 Odpowiedz
    Tomasz
    Gość

Polecam bardzo duże dania i przedewszystkim świeże pychotka

#39810 Odpowiedz
    Jan
    Gość

Smaczny Koto-pies – szeptałem jak była Italia, teraz szepczę na Sajgon, chętnie będę szeptał jak otworzy się np. lokal z prawdziwymi burgerami albo dobra pizzeria bo cieszę się, że w Pajęcznie coś nowego powstaje.

#39817 Odpowiedz
    Magda
    Gość

Ale Sajgon- porcję zdecydowanie za małe!! I gdy byłam nie było sosów przy barze :/ jak na chińczyka to dziwne i duży minus!!

#39835 Odpowiedz
    POP
    Gość

Do Sajgonu mozna się przyczepić w kilku punktach bo daleko tam do ideału ale akurat porcje są w sam raz dla faceta i nawet za duże dla kobiety.

#39859 Odpowiedz
    Max
    Gość

A co powiecie o nowym kebabie na pks? Jak dla mnie za mało mięsa. Praktycznie sama kapusta pekinska.

#39861 Odpowiedz
    blabla
    Gość

Słabe mięso, długi czas oczekiwania, drogo.

#39862 Odpowiedz
    luki
    Gość

Miejscówka ok, ale jedzenie drogie i średnie.
    Raz na jakiś czas pewnie wpadne ale szału nie ma.

Wyświetlanie 15 wpisów - od 181 do 195 (z 293 w sumie)
Odpowiedz na: Odpowiedź #39727 w Restauracja/Fastfood – czyli jedzenie w powiecie
Twoje informacje: